bebek cinsiyet belirleme..

can_parcam yok niye küselim.bu sayfada slm verildiginde alınmıyor genelde.
bende ilk başlar herkesin slmını alırdımm, baktım slm olayı dikkate alınmıyor bende bıraktım.direkt dalıyorum olaya:)

inşALLAH canım cümlemizin 2aylık olduk biraz bulantılarım oluyo kızı okula bırakmam lazım görüşürüz tez zamanda hamile kalasınız istediğinizi RABBİM kucağınıza versin inşALLAH

kız güldürdün beni valla :)))
elimden geldiğince yapıyorum işte ne bileyim hep ters giden bişeyler oluyor sanki

can_parcam yok niye küselim.bu sayfada slm verildiginde alınmıyor genelde.
bende ilk başlar herkesin slmını alırdımm, baktım slm olayı dikkate alınmıyor bende bıraktım.direkt dalıyorum olaya:)

şaka yaptım kız ozaman bende direkt dalanlardan olacam sizin gibi

selam kızlar nasılsınız benimde yarın kontrolum var 10 günde 1 gidiyorum bakıcak kanama alanına falan sanırm... progestan içmekten fenalık geldi artık

iyiyiz cnm sagol .sen nasılsın nasıl geciyor hamilelik
inşallah kese düzelmiştir kanama filan yokturr
progestan bende kullanmıştım cok mide bulantısı yapmıştı bende

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam nasılsınız ancak gelebildim geçmişi okudum Elara çok teşekkür ederim

Vallah eğer benim yumurtlamam bu ay adete yakın oluyorsa ki bu ihtimal çok yüksek çünkü adet döngüm 33 gün sürmüş kesin hamiş kalırım bu sabah yine deprem oldu maşaAllah diyim nazar değmesin ama böyle tutturursa kız ihtimali var hayırlısı

ezelcım rabbım gonlundekını versın ama cnm senın ılk ya daha rabbım saglıklı evlat versın

kızlar demın servısden eve gelıyorum kadının bırıyle tanıstım cocugu otastıkmıs 2 yasına kadar hıc bır sey ı yoktu dıyo anne baba dıyodu herseyı söluyodu dıyo ama bırden konusmaz oldu goturmedıgımız dr kalmadı hoca kalmadı dıyo cok zor dıyo sınır nobetı geldımı babası bıle gucu yetmıyo dıyo 7 yasında allahım dedım erkek ıstıyoz ama sen ılkönce saglıklı sonra erkek evlad nasıp et cok zor kadıncagız anlatırken gozlerı doluyo resmen ya

elara bende bikaç gündür kalbim atarken normal şekilde sanki durup daha set atıyomuş gibi bişi oluyo güp diye hamilelikte aritmi olurmu kalpte yarın kadındoğumcudan sonra kalp içinde gözükcem önemli bişi yoktur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…