bebek cinsiyet belirleme..

QUOTE=gamzecim;13676306]kızlar valla en guzelı namaz dua yum gunu bence kesın rabbım verecek ıns[

bende senin gibi düşünüyorum gamzeciğim , ama şu altede bak lazım aslında çok pahalımı acaba ?
bende doktora gidip yumurtanın çatladığı zamanı bulup daha sonrasında dua etmeyi düşünüyorum
iğne ilaç falan düşünmüyorum , hormonlarla oynamak değilde doğal yoldan gelsin pipili :teytey:

karabiber hamile olduğunu öğrendikten sonra et türü gıdalar istedi mi canın ? ya da ekşi talı acı hangisini canın çekti , kızlarına hamileyken hangisini canın çekmişti ?

canım büyük kızımda limon yedimm hepp,limonuu soyar tüm yerdimm
küçük kızımda tatlı yedim bol boll
bundada hiçbişiyden tiksinmedimm amaaa kebap kokuları dikkatimii çektii hatta birgünn burnumaa kokusu geldii öğlen 12 de lokantaya gidip adana yedimm
bundada aklımm tatlıda

bencede en mantıklısı namaz ve dua.başka şeylerede inanasım gelmiyo.bunların hepsi rivayet aslı olmayan yöntemler.hiçbişeyin 100%100 garantisi yok

halilari yikadim bide simdi ev boyansa ben boyasam boyama demez bizgidince yaparmis biliyorum yapmiycak yaaa yapalimda bitsin isteeeeeeeee bu erkekler ne rahat yahuuuuuu hem laf ediyor duvarlar kirlendi diye hemde boyamaiyorrrrrr bu herif beni deli ediiiiiii deliiiii

hoşbuldumm cnm
ya okumak bişi degilde ilk sayfaya yazacagım şeyler biriktii onları toparlamak lazımmmm
baya yeni bilgilerr eklenmiş.
artık fırsat buldukca eklerim yazılanlardan

kızlar bu arada 1 haftadır yusuf yusuf dolanıyorum
reglim gecikti ve bende hamilelik belirtileri vardıı
2 kere test yaptım negatif cıktıı
tabi ben henüz hamilelige hazır olmadıgım için ve kızım emdigi için cok üzüldüm
gece uykularıma hkeder oluyordu hamile oldugum düşüncesi
neyse 2 gün gecikmeden sonra bugünnn regli oldum cok rahatladım
bundan sonra şapkasızz maç yapmıcamm kocamlaaaklava:

allah senı ıyı etsın hahahahah kız ne guldum özlemısım senı vallaaaaaaa

ay ben sayfayı bıraktıgımda 150.sayfadaydı
maşallahhh sizeeee
en kısa zamanda ilk sayfayı güncellicem inşallahhh
amannn kızlar dikkat edin şu yöntemleri denemeden hamile neyim kalmayınnn
herkesss belli süre siyah kurdele baglasın şeyinee hahahah

katılayrum kızzzzzzz vallaha cok dogru sende rahatladın oh ıyı oldu cnm denede öle kal ıcımızde kalacagına

HOŞGELDİNNNNNNa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…