bebek cinsiyet belirleme..

canım çok sevindim gözlerim doldu
kolay geçmesine sevindim ama dr da çok iyimiş sana hep moral vermiş..
yerimize kokla göktuğ umuzu yerim ben onu

geçmiş olsun benimde öyle atıyor sanki bişeye çok
heyecanlanmışım gibi belki hamileliktendir

hb canım c.tesi akşamı geldik:)senin nasıl geçti dr gittinmi?

hım bızde cumartesı geldık guzeldı havalar felan cocuklarda bol bol oynadılar gıttım cnm dr de bısey bulamadı dedıkı hormanlarındada bı sorun yok buyuk ıhtımalle stresten ben dede cokdu zaten gecen ay bılıyonya aralıkda yapcam dıye dr bulacammı dıye sukur gene bısey cıkmadı cnm

iyi çok şükür cnm..
dr ayarladınmı?

qwert 14.günden önce gitmedinmi doktora?yani kac güne bir gidiyon doktora.bide hangi hastaneye gidiyon?

yok hiç gitmeddim
yumurtalarım çatlamamış
21 mm iki tane yumurtam oluşmuş
çok güzel dedi
çatlatma iğnesinide yaptı
çalışmalara başla yarın dedi
10 gün çalışacakmışım
birde progestan verdi
canım ben lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum
tavsiye edrim

Son düzenleme:
doktora sordum
cinsiyetin yumurtanın çatlamasıyla falan alakası varmı diye
oda boşver onlar hurafe takılma sen öyle şeylere dedi

cnm bilmiyorumki doktor ne dicek bakalım.umarım önemli bişi yokturr

hb canım c.tesi akşamı geldik:)senin nasıl geçti dr gittinmi?

hoşgeldin cnmm.bebişin ismine karar verdinizmi

catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki önerdi
progestan verdigi iyi olmuşş
muayene ücreti ne kadar? her gittiginde ücret alınıyormu.. şükran hanıma mı gidiyorsun yoksa

doktora sordum
cinsiyetin yumurtanın çatlamasıyla falan alakası varmı diye
oda boşver onlar hurafe takılma sen öyle şeylere dedi
doktorlar ugraşmamak için ve yasal olmadıgı için hurafe deyip başlarından atıyor hastalarıı.bence onların bu konuda söledikeleri hurafe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kanda hcg baktırdım 6.1 reglime 5-6 gün var doktorumu aradım çok kritik bir değer dedi döllenme olmuş ama tutunmuş mu belli değil dedi belki de çok erken dedi bekliycez perşembe tekrar baktır dedi hcg artmışsa sorun yoktur dedi

oglak 30 gün regli döngün.15 kasım yumurtlama günün olabilir.o günkü ilişkiden hamile kaldıysan yaklaşık
9 gün önce döllenme olmuş olabilir.

yumurtlamadan 12 gün sonra en düşük hcg degeri 17 oluyor.hergün 2 katına cıktıgını düşünürsek 3 günde degerin 72 olabilir.
yani bence hamilesinnnn.hayırlı olsun.kocan muradına erdi:) Allah gönlüne göre verir inşallahhh
qwertin degeride düşük cıkmıştı ama onun regli günü gecmişti galiba???

çok sağol canım ya böyle teselliye ve pozitif düşüncelere çok ihtiyacım var sağol canım inşallah öyledir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

bide truf diye bi arkadaşımız vardı.oda regliden bi kac gün önce baktırmıştı hcg degeri seninki gibi düşük cıkmıştı
şuan maşallahh 4 aylık oldu bebegi nerdeysee

oglak sımdı kesın ne zaman ögrenıyorsun bıe hıc hamılelık olmasa degerın kac olurmus..

bu arada merhaba kızlar ınanılmaz kötu grıcım ve 4 gunum oldu bıde sıze ne dıcem bana oglumdan gectı ama cok hafıf gecırdı bıda ona gecermı sızce kızlar..

geçmiş olsun canım hamileyken ıhlamurun zararı var mı bilmiyorum eğer yoksa ıhlamur iç bence ben hastalandığımda en iyi o geliyor

oğlak inşaAllah hamilesindir senin adetinin ilk günü hangi gündü_?

nerden aklına geldi hcg ye baktırmak yaw.çünkü erken daha.belirti filanmı vardı?
eşine haber verdinmi tepkisi ne oldu:)
dün geceden eşim test yap diye tutturdu tamam dedim bu sabah kalkınca vazgeçmiştim uyandı yaptın mı dedi yaptım bende çok silik çizgi çıktı çooook silik ama o yüzden kafam karıştı hcg baktırayım dedim

hayatım perşembe bir daha baktırıcam hcg arttıysa büyük olasılıkla yerleşmiş demektir dedi
birde her sabah test yapıcam çizgi giderek koyulaşacakmı bakıcaz

bayramda annesinin babasının elini öpmek içinn erken geldii göktugumuzz:)
Hayırlı olsun cnm.Allahh analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnn
karabibere cok slmmmmm.nasıl iyilermi???

ayyy çok sevindim hayırlısı olsun..
nasıl ablan iyimi??
göktuğumuz iyimi???
ablana çok selam canım

hayırlı olsun karabiberim..maşallah ona....
kızlar bayramınız mubarek olsun.....

cnm cok sevındım allah analı babalı buyutsun ınssssss...darısı eceye ınsssssssss

oohhhhhhhhhhhhh masallaallllll hadi gözumuz aydin olsunnnnnnnnn karabiberrrrr hayirli olsunnn

ayyyyyy çooook sevindim Allah analı babalı büyütsün inş.
bizden selam söyle olurmu
bide bize bol bol dua etsin lohusanın duası kabul olur

ay karabibere çok sevindim ya.
uzun bir maraton bitti.az çekmedi Adananın sıcağında kızcağız..
neyseki son günleri saydırmadan gelmiş göktuğ.bekletmeden..

karabıber hayırlı ugurlu olsun evladın cok sevındım

kızlar hepınızın bayramı mubarek olsun ALLAH tekrarına erdırsın ınsallahhhh

okurken içim doldu ne güzel oğlunu hayırlısıyla kucağına aldın ALLAH vatana millete anaya babaya RABBİNE habibine hayırlı ümmet yapsın

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederimmmm,
inşallah sizlerinde gönlündekii olurrr,
Halenn şaşkınlıkk içerisindeyizz bu bizimmi diyeeee,,
çok tatlıı ağlamasıı bile dünyalara değerr
ağlamasıı ,uyanmasıı ,içinn başında bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…