- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.641
kızlar selam nasılsınız ancak gelebildim geçmişi okudum Elara çok teşekkür ederim
Vallah eğer benim yumurtlamam bu ay adete yakın oluyorsa ki bu ihtimal çok yüksek çünkü adet döngüm 33 gün sürmüş kesin hamiş kalırım bu sabah yine deprem oldu maşaAllah diyim nazar değmesinama böyle tutturursa kız ihtimali var hayırlısı
oglak sımdı kesın ne zaman ögrenıyorsun bıe hıc hamılelık olmasa degerın kac olurmus..
bu arada merhaba kızlar ınanılmaz kötu grıcım ve 4 gunum oldu bıde sıze ne dıcem bana oglumdan gectı ama cok hafıf gecırdı bıda ona gecermı sızce kızlar..
dün geceden eşim test yap diye tutturdu tamam dedim bu sabah kalkınca vazgeçmiştim uyandı yaptın mı dedi yaptım bende çok silik çizgi çıktı çooook silik ama o yüzden kafam karıştı hcg baktırayım dedim
tabloda 29 kasım yazıyorsağol canım regl günüm 28 kasımdı canım
karabiber canım çok sevindim
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Çok sağolun canlarımmkarabiber canım çok sevindim
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
haskena okadar güzel yazmışsınkii ağlattın beniiiiKarabiberim bu ne muthis bir duygu o kadar güzel anlatmissinki yasadiklarini yaninda olup sana sarilmak istedim Rabbim bebegini sana bagislasin topigimizin ilk bebegi gözümüzün ilk nuru sana ugurlu geldigi gibi bütün teyzelerinede ugur getirecegine inaniyorum ve insaAllah Rabbim bütün evlat isteyene(kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek)bu güzel duyguyu tatirir seni ve Göktugumuzu kocaman öpüyorum ay ay ne güzel süt kokar o simdi
Karabiber geçmiş olsun sağlıkla kucağına almışsın hayırlı bir evlat olsun inş darısı hepimize tüm isteyenlere olsun okurken gözlerim doldu içim bi hoş oldu sanki sürükleyici roman okudum gibi geldi çok güzel duygu Allah herkese tatdırsın ben epudural yapıyorum öyle güzel yazmışsınki biran normal sancılı yapasım geldi Allah herkese kolaylık versin tüm hamilelleri bi solukta kurtarsın inş.
ben kendimee 9 ayı zindan ettim ama sonunda yüzünü görünce herşeyy bitti ve unutulduu bileeecanımya allah analı babalı büyütsün benimde ilk bebeğim çok korkuyorum doğumdan allah yardımcımız olsun 24 haftalık benimki
sağol canımm benimmmmkarabiber okurken ağladım resmen ne duygulu anlatmışşın senin adına çok sevindim inşallah Allahım hepimize tattırır bu tarifsiz duyguları.tekrar tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum yeni bebeğinle ailene.
doktorumunn sayesinde doğumm çokk güzel kaldı aklımdaaKarabiber tebrik ederim seni allah analı babalı büyütsün inşaallah.Ne kadar güzel anlatmışsın çok duygulandım.Allahım isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu duyguyu ben de üç tane normal dogum yaptım ve tüm arkadaşlara da tavsiye ederim o bebeği ilk gördüğün an her şeyi unutuyo insan o duygu bambaşka bişeyyy
amin elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaselamm kızlar.bi kac gün önce mesaj yazmıştım ama silinmişşş.neyse herkesin bayramını kutlarımmm
karabibercimm dogum hikayeni okudummm cok sevindimm senin için.Allah herkese yaşatsın bu duyguyuu inşallahh
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederimmmm,
inşallah sizlerinde gönlündekii olurrr,
Halenn şaşkınlıkk içerisindeyizz bu bizimmi diyeeee,,
çok tatlıı ağlamasıı bile dünyalara değerr
ağlamasıı ,uyanmasıı ,içinn başında bekliyoruzzz
amin canım aminnnnnsayfalara bakmak zor olacak ama
en güzelini yakaladım göktuğ doğmuş inanamadım ve okurken çok duygulandım
Allah analı babalı büyütsün karabiber inşallah hepimiz senin duygularını tadarız
Aldı canımm onda sorun yokkmemeni hemen aldımı cnm.bi sorun yok dimii
şimdi mis gibi kokuyordurrrr
yapayım cnm.üstüne ne yazıyım
Aldı canımm onda sorun yokk
ama okadar emzirdiğim halde sarılık olduu
benim diğer kızlarım olmamıştıı
dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik orda hemşire dedii
hemenn doğum yaptığım hastaneye gittikk çıktıı
süreklii uyandır emzir dedilerr
süreklii uyuyorr altınıı açarakk uyandırıyoruzz amaa çok az emiyorr
bilgisii olan varmıı neler yapmamm lazımmm
cumaya kadar düşürmemiz lazımm
mız mız hayırlı olsun çin takvimine göre neydi_?
karabiber tebrik ederim bebişini sağlıklı sıhatli kucağına aldığına çok sevindim ayrıca doğum hikayeni okudum çok duygulandım ağlıyordum resmen çok güzel bir mutluluk Rabbim bizlerede yaşatır inşaAllah
günler ne çabuk geçti senin hamile olduğunu okuduğumuz zamanlar sonra oğlunun olacağını öğrendiğimiz zamanlar dün gibi ben yazmıyordum ama takip ediyordum sizler böyle yavrularıınıza kavuşunca çok çok çok seviniyorum
nabersiniz kızlar
ben denemelerimi yazayım dedim
son sat 29 ekim
denemeler 7 kasım,11-12 kasım ve 15-16 kasım
Slmm kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geliyorum herşey yolunda cinsiyet için 15 gün sonra çağırdı kesin belli olur dedi bu sefer ultrasyonu hep sol tarafımda gezdirdi sanırım buda kız hayırlısı olsun bakalımm
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşAllah gamzecim geşmiş olsun canım.sinam bu süprizine cok sevindim Rabbim herkesin gönlünde yatan bebeği nasip etsin
ewet cnm ıyı ya gece bıle calısıyo okdar deeger verıyo hastasına yanı saatım doldu gıdeım demıyo nıl hanım dıye bırı var ona gıttım cnm duzenleyıcı olarakda yazayımmmı ısmını sakıncası yokdur ıns..cyclo_progynova verdı cnm bakalım kılo aldırabılır ama tussuz yersen bısey olmaz dedı
ewet gurbetım acele yok rabbım buyuk ınsssssss oglusum gelır tum ısteyenlerın benıımle bırlıkde ınssss
evet cnm haklısın ya bıde gun yaklasınca ben tırsmaya baslıyom valla rabbım ıns ıcıme bı rahatlık verırrde yapabılırım
can_parcam yok niye küselim.bu sayfada slm verildiginde alınmıyor genelde.
bende ilk başlar herkesin slmını alırdımm, baktım slm olayı dikkate alınmıyor bende bıraktım.direkt dalıyorum olaya:)
eşimde bana güneşe koy çoçuğu diyorduu bakk bunuu sendende duydumm yarınn mutlaka koyarımm salonummm alıyor çünküücnm doktorunda dedigi gibi sık sık emzircen.biraz zor oluyor uyandırmak ama ugraşcan azcık:)
evin güneş alıyorsa cocugu güneşlendirr mutlaka.bu sarılıga cok ii geliyorr
kızımdada avrdıı sarılıkk ben güneşe tuttum bi kac gün sonra kontrole gittigimizde doktor nasıl gecirdibniz dedi
bende güneşe tuttum dedim cok ii yapmışsın dedii.
bide sen bol bol bal ye.sütünden cocuga gecer sarılıga iyi gelir derlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?