- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.661
yaprakk sana özelden mesaj attım kız bebek yöntemelrinii.cok detay var ama ana hatlarınıı yazdımm
bide bioritim mi sormuştun?tarihleri verirsen bakarımm
cnm adı hakkında hayırlısı olsun ıns .dr takıbı yabtırman ıyı olmus nıl hanım demıssın sen avcılardamıydın yanlıs hatırlıyorum sanırımslm kızlar sımdı dr den geldım hıc bırseyım yokmus kıst felan dedıkı stres cok etkı eder oyuzden olmus olabılır dedımkı dr ye 3 kızım var yumurta takıbı hatta cat ıgnesı dusunuyom dedıkı hıcbırseyın garantısı yok ama sansı yuzde 60 cıkarırsn ancak yum takıbıle dıyetı pek baz almıyorum dedı ama ıstersen uygulayabılırsın yum takıbı yapacagın ay adetın 10 .gunu gek dedı folıbol verdı bebek dusunuyosun okı dedı valla öle ıste cok sukur sevındım bısey olmadıgınına bıde adet dduzenleyıcı bı ılac verdı bakalım artık bı kullanayım sunu bakalım ne olacak yanı onumuzdekı ay yattı benım bebek işi bır kac aydaha bekleyım ıyıce duzene gırsın reglım
cnm sat 18 kasımdı evet zaten ben sansıma yum gunlerım bıorıtımdeherzaman kız olarak cıkıyor rtık bunda yabacak bırseyım yok.ben bugun cınko vıcks ve b12 ye basladım bakalım ama bu aydanda umıdım yok nedenseevet cnm 2 yaşında bi kızım var
bu ay hamile kalamazsan sana bi kac yöntem yollarım hatırlat bana
aralık 1-2-3-4-5 kız
sat 18 kasımmı?
18 kasım ise cetvelin bölee http://lt2f.lilypie.com/X7ZTp2.png
cnm bence gıtmen daha ıyı en azından emın olmak ıcın ama baskalarının ne dedıgını pek onemseme en onemlısı kndın ne ıstıyorsunmerhaba kızlar nasılsınız
ben doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım.malesef korkuyorum..
olursa olur.olmazsa olmaz diyorum.
pek isteğim de kalmadı.
bayramda herkes "niye olmuyo acaba,doktora git"falan deyince daha çok soğudum.mecburmuş gibi hissettim.
amaan ne biliyim ya.birde çocuk yapmıyorum desem neolacaktı bilmiyorum.
a.s cnm hosgeldınkızlar bana küsmüsünüz selam virdim alan olmadı((
gecmıs olsun cnm ıns sımdı ıyısındırselam kızlar nasılsınız benimde yarın kontrolum var 10 günde 1 gidiyorum bakıcak kanama alanına falan sanırm... progestan içmekten fenalık geldi artık
ececım hosgeldın cnm .Nasıl gıdıyor oglumuz nasıl bakalım ıns ıyısınızdır :)kızlar selam
nasılsınız ? ben geçmişe bakayım sayfa değişmiş zor girdim walla
cnm bencede hamılesın ve 6un kala deerın kucuk degıl hatta bana gore baya ıyı cunku reglı gunu 4 olup saglıklı hamılelık gecırenlerde var hayırlısı olur ıns rabbım gonlundekını verırkızlar kanda hcg baktırdım 6.1 reglime 5-6 gün var doktorumu aradım çok kritik bir değer dedi döllenme olmuş ama tutunmuş mu belli değil dedi belki de çok erken dedi bekliycez perşembe tekrar baktır dedi hcg artmışsa sorun yoktur dedi
gcmıs olsun cnm ıns tez zamanda atlatırsınızoglak sımdı kesın ne zaman ögrenıyorsun bıe hıc hamılelık olmasa degerın kac olurmus..
bu arada merhaba kızlar ınanılmaz kötu grıcım ve 4 gunum oldu bıde sıze ne dıcem bana oglumdan gectı ama cok hafıf gecırdı bıda ona gecermı sızce kızlar..
cnm gecmıs olsun kısa zamanda ıyılesıcektır.sarı tulbent ort derler bızde bızde oyle yabarız ıstersen dene sende cnmAldı canımm onda sorun yokk
ama okadar emzirdiğim halde sarılık olduu
benim diğer kızlarım olmamıştıı
dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik orda hemşire dedii
hemenn doğum yaptığım hastaneye gittikk çıktıı
süreklii uyandır emzir dedilerr
süreklii uyuyorr altınıı açarakk uyandırıyoruzz amaa çok az emiyorr
bilgisii olan varmıı neler yapmamm lazımmm
cumaya kadar düşürmemiz lazımm
cnm ıns bu ay gonlundekı olurcatlatma ignesinden kac saat sonra ilişki önerdi
progestan verdigi iyi olmuşş
muayene ücreti ne kadar? her gittiginde ücret alınıyormu.. şükran hanıma mı gidiyorsun yoksa
yarın başla dedi
20 lira muayene
evt şükran hanıma gidiyorum
karabiber gözünaydın güle güle büyüt canım allah bizlerde sağlıkla nasip etsin inşallah
oglak dogum tarihini yaz bioriitme bakayım
ilişkiler kız günlerinde olmuş.hakkında hayırlısı olsunnn.
avcılara yakın sayılırım cnm sen nerdsın ???cnm adı hakkında hayırlısı olsun ıns .dr takıbı yabtırman ıyı olmus nıl hanım demıssın sen avcılardamıydın yanlıs hatırlıyorum sanırım
cnm sat 18 kasımdı evet zaten ben sansıma yum gunlerım bıorıtımdeherzaman kız olarak cıkıyor rtık bunda yabacak bırseyım yok.ben bugun cınko vıcks ve b12 ye basladım bakalım ama bu aydanda umıdım yok nedense
cnm bence gıtmen daha ıyı en azından emın olmak ıcın ama baskalarının ne dedıgını pek onemseme en onemlısı kndın ne ıstıyorsun
a.s cnm hosgeldın
gecmıs olsun cnm ıns sımdı ıyısındır
ececım hosgeldın cnm .Nasıl gıdıyor oglumuz nasıl bakalım ıns ıyısınızdır :)
cnm bencede hamılesın ve 6un kala deerın kucuk degıl hatta bana gore baya ıyı cunku reglı gunu 4 olup saglıklı hamılelık gecırenlerde var hayırlısı olur ıns rabbım gonlundekını verır
gcmıs olsun cnm ıns tez zamanda atlatırsınız
cnm gecmıs olsun kısa zamanda ıyılesıcektır.sarı tulbent ort derler bızde bızde oyle yabarız ıstersen dene sende cnm
cnm ıns bu ay gonlundekı olur
aminnn
ilişkiler kız günlerinde olmuş.hakkında hayırlısı olsunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?