bebek cinsiyet belirleme..

Canım belki hurafe denilicek ama benim annem öyle durumlarda sarı bi tülbent örter yüzüne ve bebek ona baktıkça o sarılığı alırmış ben iki kızımada yaptım böyle bişeyde yaşamadım hiç sık sık emzir ama her çocuk hemen hemen olur geçer geçmiş olsun

Elaracım bi arkadaşım için rica etmştim yollamıştım bilgilerini ama o an kızın izin vermemişti aklıma geldi şimdi geçmiş sayfalarda kaldı bilgiler ama kız için neler lazım oda olur şimdiden tşk

yaprakk sana özelden mesaj attım kız bebek yöntemelrinii.cok detay var ama ana hatlarınıı yazdımm
bide bioritim mi sormuştun?tarihleri verirsen bakarımm

Son düzenleyen: Moderatör:
catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki önerdi
progestan verdigi iyi olmuşş
muayene ücreti ne kadar? her gittiginde ücret alınıyormu.. şükran hanıma mı gidiyorsun yoksa

yarın başla dedi
20 lira muayene
evt şükran hanıma gidiyorum

karabiber tatlım Allaha şükürler olsun ki hayırla sağlıkla yavrucuğuna kavuşmuşsun
Mevlam güzel günlerini göstersin oğlunun..

cnm adı hakkında hayırlısı olsun ıns .dr takıbı yabtırman ıyı olmus nıl hanım demıssın sen avcılardamıydın yanlıs hatırlıyorum sanırım
evet cnm 2 yaşında bi kızım var
bu ay hamile kalamazsan sana bi kac yöntem yollarım hatırlat bana

aralık 1-2-3-4-5 kız
sat 18 kasımmı?
18 kasım ise cetvelin bölee http://lt2f.lilypie.com/X7ZTp2.png
cnm sat 18 kasımdı evet zaten ben sansıma yum gunlerım bıorıtımdeherzaman kız olarak cıkıyor rtık bunda yabacak bırseyım yok.ben bugun cınko vıcks ve b12 ye basladım bakalım ama bu aydanda umıdım yok nedense
cnm bence gıtmen daha ıyı en azından emın olmak ıcın ama baskalarının ne dedıgını pek onemseme en onemlısı kndın ne ıstıyorsun
kızlar bana küsmüsünüz selam virdim alan olmadı ((
a.s cnm hosgeldın
selam kızlar nasılsınız benimde yarın kontrolum var 10 günde 1 gidiyorum bakıcak kanama alanına falan sanırm... progestan içmekten fenalık geldi artık
gecmıs olsun cnm ıns sımdı ıyısındır
kızlar selam
nasılsınız ? ben geçmişe bakayım sayfa değişmiş zor girdim walla
ececım hosgeldın cnm .Nasıl gıdıyor oglumuz nasıl bakalım ıns ıyısınızdır :)

cnm bencede hamılesın ve 6un kala deerın kucuk degıl hatta bana gore baya ıyı cunku reglı gunu 4 olup saglıklı hamılelık gecırenlerde var hayırlısı olur ıns rabbım gonlundekını verır

gcmıs olsun cnm ıns tez zamanda atlatırsınız
cnm gecmıs olsun kısa zamanda ıyılesıcektır.sarı tulbent ort derler bızde bızde oyle yabarız ıstersen dene sende cnm

cnm ıns bu ay gonlundekı olur
karabiber gözünaydın güle güle büyüt canım allah bizlerde sağlıkla nasip etsin inşallah

aminnn

avcılara yakın sayılırım cnm sen nerdsın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…