bebek cinsiyet belirleme..

ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık| |3.Ay|1 Kızı|
.| |
.| |

[/table]

ARALIK AYINDA DENİCEKELR SÖLESİN EKLEYİM LİSTEYEE

cnm ben b.çekmecedeyım .Nıl hanımı cok duydum begenen cok var benımde bır 3 ay fılan daha olmassa bende ona gıdıcem

kız senle baya yakınız bende beylıkduzundeyım gercekden cok ıyı ve hastası bıtmesseısterse gece 10 da olsa orda benımde bu ıkıncı gıdısım valla yum takıbı felan hıc terslemedı yaparız tabıkı dedı cat ıgnesı hatta dedı yumurtalar ıyı olsun dıye takvıyede verrırım ddedı eeee bızde yarı dr sayılırızya:)) hemen klomenmı dedım guldu ewet dedı

offf offff benıde ekle Elaracım sımdıden ocak subata da ekle :))))
sat 18 kasım reglı dongum 29 30 oldu beklenen reglı 16 17 aralık deneme ay 6.cı

Evet Cnm beklerım herzaman madem yakınız bukadar :)
Bende Gıtmek ıstıyorum dur bakalım hayırlısı bazen hemen gıtmek ıstıyorum bazende dur bekle belkı bu ay kendılıqınden olur dıye dıye 5 ayı gerıde bıraktım.
hayırlısı olsun sen kalırsan eger enle beraber gıderız :)

cnm ıns bende beklerım valla:)) ah ah o gunlerı gorurmuyumkı kız acaba:)) ben hamısım ıns rabbım saglıcakla tosun pasamıza kavustursun hepımızı sen hangı hastaneye yada hangı dr gıdıyodun???

kizlar size bisey sorcam bu dogumu baslatan suyun gelmesi birdenmi geliyo yoksa azar azar mi?rengi nasil benden aksam basladi azar azar geliyo
elimde olmuyo tutamiyorum.:18:

Cnm ıns hayırlısı..
Ben Tıp2000e gıdıyorum 2 kerede medıcanaya gıttım ama yum takıbı ne kendı drum nede onlar yabmak ıstemedı bekle dedıler

elmi kaç aylıksın cnm
bırden gelırmı bılmem ama azar azar gelenıde duydum dra gıtseydın keske Allah korusun bebısın susuz fılan kalmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…