bebek cinsiyet belirleme..

kizlar size bisey sorcam bu dogumu baslatan suyun gelmesi birdenmi geliyo yoksa azar azar mi?rengi nasil benden aksam basladi azar azar geliyo
elimde olmuyo tutamiyorum.:18:

iki ihtimal var
1.son aylarda bebek idrar kesesine baskı yapar ve sen farkında olmadan idrar kacırabilirisn
2.suyunda geliyor olabilir.
bence idrar kacırıyorsun:) rengine ve kokusuna bi dikkat et bakalım

Olsun cnm benımde bu gıdısle 2 3 ay daha olmaz zaten :))
sen neler yabıyorsun takvıyelere baslamıstın bı ara devammı yoksa hamıle kalcagın zamana yakınmı baslıycan

Olsun cnm benımde bu gıdısle 2 3 ay daha olmaz zaten :))
sen neler yabıyorsun takvıyelere baslamıstın bı ara devammı yoksa hamıle kalcagın zamana yakınmı baslıycan

cnm cok karamsarsın.hamilelik beyinlede alaklı bi olay.olumlu düşün sonuc güzel olsunnn.
beyine bu ayda olmıcak diye komut verirsenn inan sonuc negatif olur.
ben mayısta başlıcam diet ve takviyelere.agustostaa deneme yapcam Allah nasip edersee

Hklısıda Elaracım olur dedıgım aylarda olmadıgı ıcın sımdı de olmaz herhalde dıye dusunuyorum ama olsun hayırlısı nezamansa ozaman olsun beklemekten bas elden gelen bırsey yok cok sukur rabbımekı kızım var hıc olmassa ınan oda yeter
anladım cnm hayırlısı olsun bakalım hepımız ıcın ıns
hadı ben sımdıden baslıyım ozaman olumlu dusunmeye bu ay hamıle kalıcam

inşallah cnm.Rabbim aratmasınn tez zamanda nasip etsin inşallahhh
ben cıkıyorumm kızlar.yarın yokummm.kendimi avm ye atcam yine ,cok bunaldım kac gündürrr
ii geceleerrrr

Arkadaşlar birkaç gündür sizi okuyorum ne güzel paylaşımlar olmuş. Elera sen de sıkılmadan herkese cevap vermişsin ne güzel. Allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşallah.

Elera ben de seneye bebek düşünüyorum Allah nasip ederse bana da özelden erkek ve kız bebek için yazabilir misin? Ben daha önce araştırıyordum bu konuyu ama ilk bebeğimde hiç deneme fırsatım olmadı. İlk bebek diye de pek uğraşmak istemedim. Şimdi ikinci bebeğim de denemek isterim takdir Allah'ın biz de en azından elimizden geleni yapalım sonra yapmadık diye içimizde kalmasın.

kızlar günaydıınnnn kimse yok mu bugün umut bile gelmemiş hayret doğrusu

karabiber geçmiş olsun canımmm Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…