- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.721
kızlar günaydıınnnn kimse yok mu bugün umut bile gelmemiş hayret doğrusu
karabiber geçmiş olsun canımmm Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah
geldim geldim :))) sen nere kaçtın :82:
arkadaşlar lütfen tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.
hamile kalamıyorum şikayetiyle doktora gidildiğinde mutlaka alttan muayene yapılıyor mu?
ultrasonla karından bakarak halledilemez mi?
özellikle doktora giden ve sadece karından ultrasonla bakıp tedavi eden doktoru olanlar bana yardım edin neoluurr:26:
ben çatal koltukta panik oluyorum her seferinde rezil oluyorum doktorlara yaa
burdayım bende canım adet günlerimi bekliyorum sanki tutturduk gibi geliyor eczaneden daha almam gereken takviyeler var bir şekilde birşşeyler oluyor bir türlü eczaneye uğrayamıyorum artık hayırlısı bakalım
arkadaşlar lütfen tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.
hamile kalamıyorum şikayetiyle doktora gidildiğinde mutlaka alttan muayene yapılıyor mu?
ultrasonla karından bakarak halledilemez mi?
özellikle doktora giden ve sadece karından ultrasonla bakıp tedavi eden doktoru olanlar bana yardım edin neoluurr:26:
ben çatal koltukta panik oluyorum her seferinde rezil oluyorum doktorlara yaa
................
canım o çok kıymatlıdır şimdi.
iki kızın üstüne geldi :))
nezaman adet zamanın ???
şüğheleniyormusun kendinden tuttuğuna dair
hayırdır yazımı silinmiş anlamadım ben
2 kızın üstüne gelen nedir ???
Canım beklenen adet tarihim 26 kasım benim son adet döngüm 33 gün sürdü 25 ekimde adet oldum 15 kasımda faaliyet oldu ve 15 kasımdan sonra 18 kasım 19 kasım 21 kasım 22 - 23 diye gidiyor faaliyetlerbide o günlerde özellikle 19 kasım günü kasığımda şiddetli ağrı vardı ilişki sırasında patlicak gibi oldu o yüzden olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bu tarihlere göre kız olma ihtimali çok yüksek
bende anlamamışem :88:
Aldı canımm onda sorun yokk
ama okadar emzirdiğim halde sarılık olduu
benim diğer kızlarım olmamıştıı
dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik orda hemşire dedii
hemenn doğum yaptığım hastaneye gittikk çıktıı
süreklii uyandır emzir dedilerr
süreklii uyuyorr altınıı açarakk uyandırıyoruzz amaa çok az emiyorr
bilgisii olan varmıı neler yapmamm lazımmm
cumaya kadar düşürmemiz lazımm
canim sen korkma gecer yeni dogan sariligi bu aydinlik yere koy isik alsin göktugumuz emzir bide cay ver bebek caylarindan idarardan atsin sariligi korkma gecerrrreşimde bana güneşe koy çoçuğu diyorduu bakk bunuu sendende duydumm yarınn mutlaka koyarımm salonummm alıyor çünküü
bal da mutlaka yiyeceğimm
ya çocukk doğaluu 10 günn olduu doğruu düzgünn ağlamasınıı duymadıkkk
bizdee doyuyorr uyuyor sanıyordukk
sarılıkk olmuşş haberimizz yokkkk
ya biri benimde bioritme bakabilirmirica edersemmm
cnm bol bol dua et gerısıne pek takma rabbım yeterkı dılesın neler olur ıns.gonlundekı olur tosun gıbı bı oglun olsun ıns....
kizlar size bisey sorcam bu dogumu baslatan suyun gelmesi birdenmi geliyo yoksa azar azar mi?rengi nasil benden aksam basladi azar azar geliyo
elimde olmuyo tutamiyorum.:18:
Arkadaşlar birkaç gündür sizi okuyorum ne güzel paylaşımlar olmuş. Elera sen de sıkılmadan herkese cevap vermişsin ne güzel. Allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşallah.
Elera ben de seneye bebek düşünüyorum Allah nasip ederse bana da özelden erkek ve kız bebek için yazabilir misin? Ben daha önce araştırıyordum bu konuyu ama ilk bebeğimde hiç deneme fırsatım olmadı. İlk bebek diye de pek uğraşmak istemedim. Şimdi ikinci bebeğim de denemek isterim takdir Allah'ın biz de en azından elimizden geleni yapalım sonra yapmadık diye içimizde kalmasın.
................
Canım beklenen adet tarihim 26 kasım benim son adet döngüm 33 gün sürdü 25 ekimde adet oldum 15 kasımda faaliyet oldu ve 15 kasımdan sonra 18 kasım 19 kasım 21 kasım 22 - 23 diye gidiyor faaliyetlerbide o günlerde özellikle 19 kasım günü kasığımda şiddetli ağrı vardı ilişki sırasında patlicak gibi oldu o yüzden olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bu tarihlere göre kız olma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?