bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar lütfen tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.
hamile kalamıyorum şikayetiyle doktora gidildiğinde mutlaka alttan muayene yapılıyor mu?
ultrasonla karından bakarak halledilemez mi?
özellikle doktora giden ve sadece karından ultrasonla bakıp tedavi eden doktoru olanlar bana yardım edin neoluurr:26:
ben çatal koltukta panik oluyorum her seferinde rezil oluyorum doktorlara yaa

kesinlikle vardır canım neden olmasın sen doktora söylersin alttan muhayne yapmadan önce yapılması gerekenler vardır kan taklili ultrason vs.. önce onları yapar

Son düzenleme:

nezaman adet zamanın ???
şüğheleniyormusun kendinden tuttuğuna dair

ben bi kaçkere gittim ve hep alttan baktılar ama ilk olarak konuşursun sende ona göre davranırsın

6 aydır deniyoruz ama olmuyor çok uzun bir süre değil.
dediğiniz gibi önceden konuşursam belki önden diğer tahlilleri yaptırırım
gene olmazsa son çare olsun tuşe

nezaman adet zamanın ???
şüğheleniyormusun kendinden tuttuğuna dair

Canım beklenen adet tarihim 26 kasım benim son adet döngüm 33 gün sürdü 25 ekimde adet oldum 15 kasımda faaliyet oldu ve 15 kasımdan sonra 18 kasım 19 kasım 21 kasım 22 - 23 diye gidiyor faaliyetler bide o günlerde özellikle 19 kasım günü kasığımda şiddetli ağrı vardı ilişki sırasında patlicak gibi oldu o yüzden olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bu tarihlere göre kız olma ihtimali çok yüksek

hayırlısı olsun evet maşallah çalışmalar bayağı sürmüş :82:

bende anlamamışem :88:

bende anlamadım :78:

merhaba ben sizi hep takip ediyorum ama hiç yazmamıştım...bebeği mutlaka 2 saatte bir emzir...3 saati geçmesin...doyduğu için değil açlıktan kan şekeri düştüğü için uyuyor...genelde erkek bebeklerde böyle oluyor, daha zor emiyolar, zor uyandırılıyolar...güneşe koy bebişi...birde gece lamban varsa beyaz ışık tak sarı değil ama beyaz ışık bebeğin yatağına koy...bebek beyaz ışık alsın...yüzüne ellerine yani tenine gelsin beyaz ışık...sarılığın düşmesinde etkili...biz oğlumda öyle yapmıştık...yardımcı olmak istedim...çok geçmiş olsun...

canim sen korkma gecer yeni dogan sariligi bu aydinlik yere koy isik alsin göktugumuz emzir bide cay ver bebek caylarindan idarardan atsin sariligi korkma gecerrrr

ya biri benimde bioritme bakabilirmi rica edersemmm

Bak o ise Elara bakiyor ama ben senin avatarina bayildim onu yazayim dedim bebeginide saglicakla kucagina al InsaAllah.......

cnm bol bol dua et gerısıne pek takma rabbım yeterkı dılesın neler olur ıns.gonlundekı olur tosun gıbı bı oglun olsun ıns....

Amin isteyen herkesin olur insaAllah

kizlar size bisey sorcam bu dogumu baslatan suyun gelmesi birdenmi geliyo yoksa azar azar mi?rengi nasil benden aksam basladi azar azar geliyo
elimde olmuyo tutamiyorum.:18:

Canim bende kizima hamile iken olmustu doktorum ictigin su oranini artirki bebegin susuz kalmasin dedi yani altan giderken sen üsten takviye et korkma biraz su sizmayla dogum olmaz yani bende olmadi tam zamaninda dogurdum....

Bu durumda seninde ilk cocugun kiz degil mi yazmamissinda bize katil gerisini merak etme....

................

Bu ne simdi ben birsey anlamadim yoksa bebegin cinsiyeti erkekmi bacim ...

Bence faliyet olmayan günleri yazsan senin icin daha kolay olurdu bu ne bacim masallah bos gün yok sen tuturdun bu defa kesin insaAllah gönlündeki olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…