- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.741
Bu ne simdi ben birsey anlamadim yoksa bebegin cinsiyeti erkekmi bacim ...
....
o Lina kadın sağlığı merkezi ne kadar uygunmuş ya.20 lira sudan ucuz.özel değilmi orası.
Keşki Ankarada oleydik bizde....
haskena gene güldürdün beni kız Allah ta senı güldürsün
Bu durumda seninde ilk cocugun kiz degil mi yazmamissinda bize katil gerisini merak etme....
Bence faliyet olmayan günleri yazsan senin icin daha kolay olurdu bu ne bacim masallah bos gün yok sen tuturdun bu defa kesin insaAllah gönlündeki olur....
35+2 günlük canim.ya emindegilim ne yapsam
Kim neyi yanlis anlamis bilmiyorum ama bu topikteki bayanlarin cogu kiz cocugu annesi bu duyguyu tatigimiz icinde erkek cocuk sevgisinide tatmak istiyoruz tabi erkek cocugu olanalarda kiz cocuk sevgisi tatmak istiyor ama ben kendi adima sunu söyleyebilirimki gecmis msj.okumayip beni tanimayanlara söylüyorum erkekte can kizda can evlat evlattir ve bizlerde kendini bilen insanlariz Rabbimden gelene sükrederiz sadece farkli duygu tatmak toplum baskisiv.s.gibi sebeplerden dolayi erkek cocuk istiyoruz ve tedbir bizden taktir Rabbimden diyerek birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz rica ederim gecmiste yapilan gibi devamli kiz mi erkek mi a o mu hayirli bumu hayirli diye gereksiz yorumlara girmeyelim birbirimizi incitmeyelim Rabbim herkesin cocugunu bagislasin ve evlatlarimizla bizi sinamasin ......
Evet canım benim bebeğim kız. Yanımızda çalışan bir ablamız var. 3 oğlu var kız için yanıp tutuşuyor. Yaşı geçecek diye de çok üzülüyor 37 yaşında. Ben yumurtlama öncesi sık ilişkide kız olma ihtimali yüksek diye biliyorum. Bu ay deneyecek ama sizden de bilgi alabilirsem ona ileteceğim. Bu ay tutmadıysa birkaç yöntem denesin. O yüzden hem erkek hem kız için yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de istiyorum 2. yi yavaş yavaş ama benim eşim de kız bebek hastası. 2. de kız olsun diye dua ediyor. Ben de kız çocuklarını çok seviyorum ama bir kızım var bir de oğlum olsun hayırlısıyla diyorum. Biraz da ne kadar takmıyorum dersen de çevre de etkili. Eşimin ailesinde zaten hiç kız yok onlar çok seviyorlar kız bebek. Ama çevrenin gıcık konuşmaları oluyor sinirimi bozmaya başladı. Çoğu kişi sadece insanların ağzını kapamak için erkek bebek istiyorlar böyle bir durum olmasa bu kadar istenmezdi belki de. Ben de eşimde ilk bebeğimizi kız istiyoruz diye aa neden kız istiyorsunuz diyen bir kendini bilmez bile çıkmıştı. Bu topikteki tüm güzel annelere sesleniyorum: Lütfen erkek çocuklarımız olursa bazı cahil erkek anneleri gibi böbürlenmeyelim, erkek çocuğunun kız çocuğuna üstünlüğü yoktur. Biz de onlara benzemeyelim inşallah. Amin..
umut biz seninle demirbaş olduk bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?