bebek cinsiyet belirleme..

duymuştum bende.geri kafalı insanlar
kiraya vermek ne demek oluyor ki.
resmen p.........k yapıyorlar demekki kibar olmaya lüzum görmedim ama

Afganistanda da erkek kılığına girmiş birsürü kız çocuk varmış.eklemiştim bununla ilgili haberi buraya.newyork times'ın türkçesinde okumuştum.

kızlar reklam bölümünde hamile fotoğrafçısının çektiği fotoyu gördünüz mü?
O an'ı yakalamış.
hareket halinde çekmiş
link versene canım bakalım merak ettim

aynen canım ya sen ne yapıyon belirtiler varmı???
bak oğlak kan testinde anladı :)

yok canım hiçbir belirti yok olsunda istemiyorum aslında ben aralıkta yapmak istiyorum
belki cumartesi günü bende kan testi yaptırırım

ezelcim
zaten sol bölümde çıkıyor sürekli.
sayfalar arasında gezinirken görüyorsundur kk'da.
demekki dikkat etmedin.
e tabi sen daha yaşamadın hamileliği:) karnın şekilden şekile girmedi daha bilmezsin çok güzel bişey

hiç dikkat etmedin gerçekten öyleyse denk geldiğinde bakarım
vallahi göbeğim büyümeye başladı ama yemek yemekten galiba bayramda fazla kaçırdım

Evet canım maalesef bazı insanlar çok büyük gönüllü oluyorlar. Kızları olan birini gördüğünde, erkek bebeğinin olmadığını hatırlatmayı kendine vazife edinen çok kişi var. Erkeği de kızı da veren Allah. Hepsi bizim canımız. Allah hepimize gönlümüzdekini sağlıkla nasip eder inşallah. Ben Allah nasip ederse 4-5 ay sonra düşünüyorum şimdilik ama fikrim değişebilir burayı okuyunca hemen istiyorum aslında kısmet bakalım. Şimdiden diyet listesi falan alabilirsem iyi olacak.

Iyi aksamlar kizlar.
Site degismis, yeni gördüm...
Forumu eskisi gibi takip edemiyorum
Biz dün denedik :) yine 2 hafta gecmez günler...
Hamile olan arkadaslari kutluyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Karabiber oglusunu almissin kucagina, cok sevindim senin adina, Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin canim.

ben geldim kızlar kardiyolojiyede gittim kalp yetmezliği kalp büyümesi veya damarlarda bi problem yok çok şükür ama
hilter taktılar 24 saat durcakmış şuan beni çok rahatsız ediyo kaşınıyo taktıkları yerler belimde cep teli takarlarya öle geziniyom : sonra kadın doğumcuma gittim kanama alanım kaybolmuş büyümüş bebiş 2 cm. olmuş teyzeleri...bu arada doktorum progestanın çarpıntı sersemlik başdönmesi kusma yapıcağını söyledi ama iyi etmişsin giderek dedi bişi çıkmasında kalp ya borumu 12.haftaya kadar devam edilcek yinede bıktım valla yutarken tiksinti geldi folik asit progestan elevit

geçmiş olsn canım şifa niyetine içiyoz bizde ilaçları sık dişini

Ay cok igrencmis gercekten Allahim sen ihtiyaci olan kullarina akil fikir ver ........................

Hadi hayirlisi canim insaAllah Rabbim bu defa yüzünü güldürür saglikli ve hayirli evlat diliyorum dualarim seninle

Canimcim bebegini insaAllah kucagina aldiginda bütün bu yasadiklarin geride kalacak önemli olan sagliginiz onun icin bazi olumsuzluklara katlanmak gerek degilmi ama tekrar gecmis olsun sakin kendini üzme güclü ol cünki sen artik tek degilsin bütün duygularini hisseden bir bebek var caninda okey

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar...evet benim ikinci bebiş olcak 4 yaşında bi kızım var bakalım cinsiyeti merak ediyoz insan farklı istiyo ama sağlıklı olsun gerisi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…