- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.761
ssk ile anlaşması var canım muayene ücreti 20 lira şimdilik
ama tahlillerden fark alıyolar
emin değilim ama hindistan da kız olduğunu öğrenince bebekleri aldırmışlar böylece binlerce kız bebek çöpe gitmiş.erkek nufusubelirgin bir şekilde artmış.eş sorunu oluşmuş.ve erkekler mevcut eşlerini diğer erkeklere kiraya veriyormuş.çok çirkin.acayip şaşırdım.siz duymuşmuydunuz.
link versene canım bakalım merak ettimkızlar reklam bölümünde hamile fotoğrafçısının çektiği fotoyu gördünüz mü?
O an'ı yakalamış.
hareket halinde çekmiş
aynen canım ya sen ne yapıyon belirtiler varmı???
bak oğlak kan testinde anladı :)
ezelcim
zaten sol bölümde çıkıyor sürekli.
sayfalar arasında gezinirken görüyorsundur kk'da.
demekki dikkat etmedin.
e tabi sen daha yaşamadın hamileliği:) karnın şekilden şekile girmedi daha bilmezsin çok güzel bişey
"insanların ağzını kapamak için" kısmına aynen katılıyorum.
yoksa bu zamanda kimse dördüncüye beşinciye niyetlenmeez gönül rızasıyla...oğlu yoktur o kişinin..mecbur hissettiriyorlar inanki.
zaten toplumumuzda nüfus artışı birazda bu yüzden oluyor :))
her işte bir hayır vardır yani
ben geldim kızlar kardiyolojiyede gittim kalp yetmezliği kalp büyümesi veya damarlarda bi problem yok çok şükür ama
hilter taktılar 24 saat durcakmış şuan beni çok rahatsız ediyo kaşınıyo taktıkları yerler belimde cep teli takarlarya öle geziniyom :sonra kadın doğumcuma gittim kanama alanım kaybolmuş büyümüş bebiş 2 cm. olmuş teyzeleri...bu arada doktorum progestanın çarpıntı sersemlik başdönmesi kusma yapıcağını söyledi ama iyi etmişsin giderek dedi bişi çıkmasında kalp ya borumu 12.haftaya kadar devam edilcek yinede bıktım valla yutarken tiksinti geldi folik asit progestan elevit
emin değilim ama hindistan da kız olduğunu öğrenince bebekleri aldırmışlar böylece binlerce kız bebek çöpe gitmiş.erkek nufusubelirgin bir şekilde artmış.eş sorunu oluşmuş.ve erkekler mevcut eşlerini diğer erkeklere kiraya veriyormuş.çok çirkin.acayip şaşırdım.siz duymuşmuydunuz.
Iyi aksamlar kizlar.
Site degismis, yeni gördüm...
Forumu eskisi gibi takip edemiyorum
Biz dün denedik :) yine 2 hafta gecmez günler...
Hamile olan arkadaslari kutluyorum allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Karabiber oglusunu almissin kucagina, cok sevindim senin adina, Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin canim.
ben geldim kızlar kardiyolojiyede gittim kalp yetmezliği kalp büyümesi veya damarlarda bi problem yok çok şükür ama
hilter taktılar 24 saat durcakmış şuan beni çok rahatsız ediyo kaşınıyo taktıkları yerler belimde cep teli takarlarya öle geziniyom :sonra kadın doğumcuma gittim kanama alanım kaybolmuş büyümüş bebiş 2 cm. olmuş teyzeleri...bu arada doktorum progestanın çarpıntı sersemlik başdönmesi kusma yapıcağını söyledi ama iyi etmişsin giderek dedi bişi çıkmasında kalp ya borumu 12.haftaya kadar devam edilcek yinede bıktım valla yutarken tiksinti geldi folik asit progestan elevit
merhablar bu sabah test yaptım yine düne göre daha belirgin asıl yarın kanda baktırıcam bakalım yükselmiş mi
hadi gözünaydın canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?