bebek cinsiyet belirleme..

Ezel tesyap cnm ben senden suphelenıorum okadar calısma olmus sanmamkı tutmasın hayırlısı olsun
selvı 2 hafta nekı ben hala reglı oluorum bu bıtecekte vs vs :) ama ben bılıyorum bu ay hamıle kalıcam (pozıtıf dusunce olsunkı gercek olsun demı ama)
oglak bence hamılelegındekı deger ıyı ıns oledırdırde sıkma kendını dur bakalım az kaldı 2 3 gun sonra netlesır

arkadşalar ben 2 gün önce rüyamda babamın öldüğünü gördüm...ölü diriyi getirir diye bi söz var diye düşünmeye başladım acaba benim bebeiş bu ay gelir mi....günüme az kaldı ama sabretmek zor..

kızlar bende kendimde fark ettiğim bi yöntemi yazayım hamile kaldığım ay hep bacaklarımı yukarı doğru dikiyodum 30 yada 40 dk falan duruyodum ama sık sık sağ tarafa yatıyodum tabi bilerek değil alışkanlık olduğu için sağ tarafıma yatarım uyurken ben neyse o ay içinde sağ kasığım 3 gün falan ağrımıştı ve şimdi bi oğlum var ve ben bunu geçenlerde öğrendim sağ erkek sol kız mış gercektende doğru benim oğlum oldu görümcem söyledi banada oda yapmış öyle oğlu var 1 buçuk yasında kızında ise sol tarafına uyuyomuş hep bende 2. kız olsun istiyorum ama daha çok erken oğlum 6. ayına girdi sol kız için de sola yatıcam zamanı gelince ama daha baska ne yapabilirim ki kız olması için sizin bildiğiniz yöntemler varmı sayfalar çok olduğu için okuyamadım hepsini

Ben aynen katilmiyorum. Biz 5. ye niyetliyiz kiz ya da erkek. evet 3. yu erkek istiyorum ama cevre baskisi yuzunden degil. Erkek cocuklarini da sevdigim icin onu da tatmak icin. Eger baskalarinin dusunceleriyle ilgili olsaydi 2. de kiz olsun diye kendimce yontemler denemezdim. Bence arkadaslar, insanlarin bizi etkilemesine izin verdigimiz kadar etkileniriz. Sadece disariya cikarken suslenen insanlar, sadece misafir icin ozel seyler yapan insanlar disaridan gelen tepkilere daha cok etkilenirler. Dunyaya sadece bir kez geliyoruz ve zaman cok hizli geciyor.. Ne diye baskalari ne dusunecek diye hayatimi sekillendireyim ki. Hele hele ailevi konularda, cocuk sahibi olmak gibi konularda baskalarinin koca burnunu kararlarima sokmalarina asla izin vermem. Milletin agzi torba degil, kendilerine bir hayat kuramayanlar, baskalarinin hayatlarini konusur dururlar.. Bu kaynana olur, gorumce olur komsu olur arkadas olur, hic farketmez.. Hayat bizim hayatimiz sadece bir hakkimiz var. Onu da cuhela takiminin obsesif dusunceleriyle yasayamayiz.. Ondan sonra istemeden yapilmis cocuklar, sevgisuz buyumuz insanlar... Ben yeri geldikce bu konuya deginiyorum.. Bazen sadece bir hatirlatmaya ihtiyacimiz olabiliyor.

Bir de milletin laflari hic bitmez.. Sonunda erkek dogurursun derler ki erkek bulana kadar cocuk yapti. Bu Amerikalilarin bir sozu var, "you can t please everyone" herkesi memnun edemezsin... Ama kendimizi edebiliriz.. Yani omur boyu baskalarini memnun etmeye calisip sonunda negatif sonuc almaktansa kendimizi mutlu edip pozitif sonuc alabiliriz. Biliyorum cok konustum ve konu alinti yaptigim konudan cikti.. Mahalle baskisiyla cocuk yapma isini aklim hic almiyor da.

Evet hayatim sen söylemistin kiz diye ve kizim oluyo ögrendik hastaneye basvurdugumuzda.

Darısı bana zaman yaklaştıkça öyle stresli geçiyoki hamilemiyim diye test yapmayı beklemekten daha stresli kızlar cinsiyetini öğrenme zamanını beklemek heran içimden ağlamak geliyo çok kötüyüm hiç biyere sığamıyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama ne mümkün hertarafıma negatiflik yayyorumm geçsin artık şu zamannnnn

aaa neden hayatim böylesin ,kac aylik hamilesinki???

Doğru söylüyorsun canım toplumu oluşturan da bizleriz. Mesela ben böyle olaylara pabuç bırakmam eşim desen çok rahattır. Ama üst üste aynı konudan canım çok sıkıldı. Ben hep bir kız bir oğlan istemiştim yani ilki erkek olsa kız isteyecektim ikincisini. Ama şimdi durumum biraz daha farklı. Bir oğlum olsun istiyorum ama aynı zamanda çevremdekileri susturmak için de istiyorum. Bu toplumda yaşadığımız sürece ister istemez takıyoruz bazı dayatmaları. Çok acı ama maalesef böyle hissediyorum. Yoksa dediklerin doğru katılıyorum olaylar üst üste gelince artık laf yetiştirmekten de gülerek geçiştirmekten de sıkıldım. Fazla büyütüyor da olabilirim bilmiyorum..

neyse kaçtım ben herkese iyi akşamlar
sabah görüşmek üzere ezel :82:

umuuuutt günaydın canııımmm geldin mi burdamısın hadi bekliyorum

kızlar hepinize günaydıınnnn

buncuk adet günümün geçmesini beklicem test için yarın beklenen adet tarihi hiçbir belirti yok yarında bir geçsin gelen giden olmazsa yapıcam

arkadaşım süper anlatmışsın bu sözlerin üzerine söyleyecek laf yok artık.benim 3.kızım olacak.kalbime sordum.istiyormuyum.erkek olsa ne değişirdi.cevabını da buldum hiçbirşey değişmezdi.o zaman bu çabalama niye?sonra kendime geldim bebeğim sen benimsin akıllı olsan da deli olsan da sağlıklı olsan da olmasan da kız olsan da olmasanda birlikteyiz artık ve ben seni çok seveceğim dedim.

momof nilaycansu hepiniz güzel konulara değinmişsiniz hepsi doğru.
bende bu konular hakkında çok yorum yapıyorum.serde anarşik feministlik de var.toplumun değer yargılarını anlamıyorum.
bense tam tersiyim: erkek çocuklarını sevmiyorum.bunu söylediğim zaman bile bön bön bakıyorlar.
kendi annem babam dahi erkek çocuksuz olmaz görüşünde daha ne diyim.

benim eşime göre evde minik bebek olsun yeter pembesinde mavisinde değil.
benimde tek takdir ettiğim konu çok çocuk yapıp cinsiyetini önemsemeyenler.
inş.bende onlardan olabilirim(dua eden smiley noldu:)

Allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim eşimde senin gibi kız çocukları çok sever:) Kısmet herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…