- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.801
günaydınlar...
Ezel galiba güzel haberlerini alacağız yakında:))darısı başımıza artık.
sagol cnm valla dun ogretmenler gununu kutladık okulda gıremedım bugunde temızlık yapıyom arada bakıyom sızegamzecim nasılsın neler yapıyosun
umuuutt gelmişsin ama karşılaşamadık
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
yok cnm valla ılac kullanıyom su an bıraz daha durayım reglım duzene gırsın bı ondan s onra ınsbuda bulantılı geçiyo canım 2 gündür iyiyim hamileliklerim birbirlerinden hep farklı sen ne yapıon cnm aralıkta başlıyonmu
Arkadaşlar birkaç gündür sizi okuyorum ne güzel paylaşımlar olmuş. Elera sen de sıkılmadan herkese cevap vermişsin ne güzel. Allah gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle versin inşallah.
Elera ben de seneye bebek düşünüyorum Allah nasip ederse bana da özelden erkek ve kız bebek için yazabilir misin? Ben daha önce araştırıyordum bu konuyu ama ilk bebeğimde hiç deneme fırsatım olmadı. İlk bebek diye de pek uğraşmak istemedim. Şimdi ikinci bebeğim de denemek isterim takdir Allah'ın biz de en azından elimizden geleni yapalım sonra yapmadık diye içimizde kalmasın.
arkadaşlar lütfen tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.
hamile kalamıyorum şikayetiyle doktora gidildiğinde mutlaka alttan muayene yapılıyor mu?
ultrasonla karından bakarak halledilemez mi?
özellikle doktora giden ve sadece karından ultrasonla bakıp tedavi eden doktoru olanlar bana yardım edin neoluurr:26:
ben çatal koltukta panik oluyorum her seferinde rezil oluyorum doktorlara yaa
kızlar reklam bölümünde hamile fotoğrafçısının çektiği fotoyu gördünüz mü?
O an'ı yakalamış.
hareket halinde çekmiş
hoşgeldin selvi.nerelerdesin .Elara bilgilerimi vereyim :)
sat 8 kasim,deneme 23 kasim,regl döngüsü 28,beklenen regl 6 aralik
ben geldim kızlar kardiyolojiyede gittim kalp yetmezliği kalp büyümesi veya damarlarda bi problem yok çok şükür ama
hilter taktılar 24 saat durcakmış şuan beni çok rahatsız ediyo kaşınıyo taktıkları yerler belimde cep teli takarlarya öle geziniyom :sonra kadın doğumcuma gittim kanama alanım kaybolmuş büyümüş bebiş 2 cm. olmuş teyzeleri...bu arada doktorum progestanın çarpıntı sersemlik başdönmesi kusma yapıcağını söyledi ama iyi etmişsin giderek dedi bişi çıkmasında kalp ya borumu 12.haftaya kadar devam edilcek yinede bıktım valla yutarken tiksinti geldi folik asit progestan elevit
yok cnm valla ılac kullanıyom su an bıraz daha durayım reglım duzene gırsın bı ondan s onra ıns
arkadşalar ben 2 gün önce rüyamda babamın öldüğünü gördüm...ölü diriyi getirir diye bi söz var diye düşünmeye başladım acaba benim bebeiş bu ay gelir mi....günüme az kaldı ama sabretmek zor..
kızlar bende kendimde fark ettiğim bi yöntemi yazayım hamile kaldığım ay hep bacaklarımı yukarı doğru dikiyodum 30 yada 40 dk falan duruyodum ama sık sık sağ tarafa yatıyodum tabi bilerek değil alışkanlık olduğu için sağ tarafıma yatarım uyurken ben neyse o ay içinde sağ kasığım 3 gün falan ağrımıştı ve şimdi bi oğlum var ve ben bunu geçenlerde öğrendim sağ erkek sol kız mış gercektende doğru benim oğlum oldu görümcem söyledi banada oda yapmış öyle oğlu var 1 buçuk yasında kızında ise sol tarafına uyuyomuş hep bende 2. kız olsun istiyorum ama daha çok erken oğlum 6. ayına girdi sol kız için de sola yatıcam zamanı gelince ama daha baska ne yapabilirim ki kız olması için sizin bildiğiniz yöntemler varmı sayfalar çok olduğu için okuyamadım hepsini
cnm peki kızın olamsı için bi yöntem uyguladınmı bende 2. kız olsun istiyorum
ya yapmayın kızlar yaaa ben olmasın istiyorum çünkü çok sık ilişki oldu böylesi kız olur diye neyse artık hayırlısı
ya yapmayın kızlar yaaa ben olmasın istiyorum çünkü çok sık ilişki oldu böylesi kız olur diye neyse artık hayırlısı
sagol cnm valla dun ogretmenler gununu kutladık okulda gıremedım bugunde temızlık yapıyom arada bakıyom sıze
sen nasılsın..
elara sen napıyon cnm nasıl gectı dun gezın neler aldın :)))
elara bana önereceğin doktor vardı ya yazarmısın
:94:
günaydınnnngünaydın kızlar gününüz aydın olsun
inşALLAH canım bu kadar beklemenın mükafatı bir pipili olur İNŞALLAH
gamze gün yaklaştıkça korkuyorsun dimi
seni anlıyorum canım
ewet cnm aynen oyuzden ertelıyom gecende dedım kendı kendıme heralde ben cesaret edemeyecem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?