bebek cinsiyet belirleme..

Yaa sen süpersinn matematikkkkkkk
en cok merak etttigim yöntemi araştırmışın cnm yaa
allah razı olsunn cok sagoll
inceleyim bi siteyi
anlamadıgım yerde sorarrım sanaa

Yaa sen süpersinn matematikkkkkkk
en cok merak etttigim yöntemi araştırmışın cnm yaa
allah razı olsunn cok sagoll
inceleyim bi siteyi
anlamadıgım yerde sorarrım sanaa

ne demek güzelimmm.bede ağustosta hamiş kalmayı planlıyorum.eşim temmuz aşı geliyo.hatta hazirn sonu..hemen diete başlarsa,haplara felan...

benim en yakın arkadaşım 4 aylık hamile bioritimle bakmıştık erkek,dr hep kız diodu.bugün öğrendik erkekmiş.....
dr jonas a göre ağustos 17.si erkk benim..bakalım...
anlayamazsan ben sana bakar yazarım...

oncelikleee elaracim hosgeldinnnnnn

matematik jonas tutmiyiiiiiiiii bi kac arkadasin doger mahallede kizi olmasi gerekiyodu ve ogluu oldu
kiz gosterenin oglu oglan gosterenin kizi olduuuuuuuu

bu arada sen benim ozel mesaji gormedin matematiiikk bio ritme bakiver be kuzum bisiy anlamadim bennn

Türkceye ceviri yaptım sayfayı ama anlayamdım:))
linkide koydum ama yıklayınca yine ingilizce sayfa geldi.
Artık herkes kendi sayfasından ceviri yapsın türkceye

hadi hayılrısı cnm
beraber başlıcaz hazırlıklara ozamnnn
bol bol paslaşırız seninlee inşallahh
sen potasyum hapını kullanmayı düşünüyonmu
benim uygulayacagım şeylerin arasında senin uygulamayacagın bişi varmı?
yada ek olarak yapacagın bişi

tabiki YUMURTA AKIIIIII...ben uygulamazsam olmaz.....bide soda içmiycem,içirmiycem....çok kalsiyum ve magnezyum içeriyor....
karbonatlı su yapcam hergün 1 lt içcem..

bide yumurtlama mönitörü alcameşim gelmeden almam lazm....

ya kızlar öyle güzel yazıyorsunuz ki,bende hevesleniyorum valla, ama daha bebeğim küçük zaten arka arkaya doğdular yine öyle olursa kafayı yerim herhalde:))))))))

tabiki YUMURTA AKIIIIII...ben uygulamazsam olmaz.....bide soda içmiycem,içirmiycem....çok kalsiyum ve magnezyum içeriyor....
karbonatlı su yapcam hergün 1 lt içcem..

hehe yumurtayı yapcam canım yazmayı unutmuşum :)
sodyum bi karbonat kabartma tozu oluyor dimi
bide bişi sorcam
SODYUM Bİ KARBONAT - 1 Kgram
bu ne ki.bizim bahsettigimiz bikarbonat mı

ya kızlar öyle güzel yazıyorsunuz ki,bende hevesleniyorum valla, ama daha bebeğim küçük zaten arka arkaya doğdular yine öyle olursa kafayı yerim herhalde:))))))))

bebğin iki yaşından küçükse bence iki kere düşün ...ikisi zaten zordur....bide üç.benimki 3 e gircek ben hala düşünüyorum kızıma hasızlık olmaın die..

cnm acele etme hiç.bebgin az büyüsün.bizde bu yöntemleri deneyelim sonuclarını bi görelim
2 yada 3 kızı olanlar ondan sonra bebek yapmaya karar versinler bence
biz kacmıyoz burdayızzzz.sizin hamile oldugunuzu görmeden biyere gitmeyiz :)

matematik jonasa göre banada baksana canımm
14 martta hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…