bebek cinsiyet belirleme..

Slm kızlar bu topik o kadar güzel bilgiler veriyor ki hepinize çok çok teşşekkür ederim.Burada okuduklarıma dayanarak geçen ay çalışmalara başladım.Yüce rabbiminde yardımıyla ilk denemede tek ilişkiyle dün hamile kaldığımı öğrendim.yapışkan akıntımın ve şidddetli kasık ağrımın olduğu günün ertesi tek ilişkiye girdim sağ tarafıma yattım.Rabbim önce sağlıkla daha sonra inş istediğimi verir.Burada inş tüm isteyenler aynı sevinci yaşarlar.Elaracığım bioritmden çin takviminden daha bildiğin ne varsa artıkın bi bakıversen canım bana.şimdiden teşşekkür ediyorum

oglak cok sevindim.tekrar tebrik ederimmmm.sorunsuz 9 ay gecirirsin inşallahh
eşine haber verdinmi ,tepkisi ne oldu:)

Son düzenleyen: Moderatör:
oglak cok sevindim.tekrar tebrik ederimmmm.sorunsuz 9 ay gecirirsin inşallahh
eşine haber verdinmi ,tepkisi ne oldu:)

verdim canım arayıp duruyor zaten adam sigarayı bıraktı 3 gündür tam zamanında dünyada mı uzayda mı belli değil ama sevindi tabii ki sevinmez mi

hayırlı olsun bebeğin

sen ovulasyon testi kullanmıştın dimi
iki koyu cizgiden kac saat sonra ilişki oldu?

hayatım hatta san ısrarla o zaman sormuştum sende demiştin 4 saat arayala yap silikleşmeye başlayınca yap dedin akşam 7de çok koyu çizgi akşam 11 de silik çizgi oldu benim gece 1 de ilişki oldu ertesi gün öğlen 12de artık 2.çizgi çooook silikti canım yok gibi adeta

ay biraz içim rahatladı o zaman.:)
saol gerçekten korkulacak bişey değil ama fobik bir durum var bende.şekilden şekile giriyom.bayılacam sanıyo doktor.(bu arada bayılanlar çok oluyomuş.yalnız değilmişim yani bu korkuda.en son gittiğimde doktorun yanındaki bayan söyledi)

benim bu sabh kasıklarım ve belim çok ağrıdı
adet sancısı gibi
çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yumurta çatlıyor bilen varmı

yok cnm valla ılac kullanıyom su an bıraz daha durayım reglım duzene gırsın bı ondan s onra ıns

Sanki bu erteleme de bir hayr var gamzem gec olsunda güc olmasin degil mi ama ben sonunun hayr olduguna inaniyorum....

kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat artmış hamileyimmmm
elara bana umut olduğun için sağol canım

Hadi hayirlisi canim cok sevindim Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.......

Sanki bu erteleme de bir hayr var gamzem gec olsunda güc olmasin degil mi ama ben sonunun hayr olduguna inaniyorum....

Hadi hayirlisi canim cok sevindim Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah.......

cnmmmm ınssssssss ınsssss ewet gerı kalan ısde hyr vardır demıs buyuklerımız ıns cnm rabbım tum ısteyenere sana bana tattırsın ıns....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…