- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.841
sagol cnm valla dun ogretmenler gununu kutladık okulda gıremedım bugunde temızlık yapıyom arada bakıyom sıze
sen nasılsın..
elara sen napıyon cnm nasıl gectı dun gezın neler aldın :)))
vallah bilmiyorum canım ama maşaAllah deyin nazar değmesin çok memnunum bu durumdan eşimin enerjisi yükseldiezel hayırdır canım bune yoğunluk bole yemekleri çokmu tuzlu kaçırıyonuz:82:haskenanın yazdığı cevap aklıma gelince hala gülüyom inanAllah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin
canım bende öyle düşündüğüm için rahatım aslında yoksa ne çayıra ne bayıra salarımezelll saldım cayıra yapıyon ondan sonraa olmasını istemiyom diyonn.
dogum kontrol hapının etkisi hala devam ediyorsa hamile kalmazsın belkide.
canım ilişki günler 15 - 18 - 19 -21 - 23 - 24 Kasım :86:ezel bilgilerini yaz ilk sayafadaki tabloya ekleyim seni.
kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat artmış hamileyimmmm
elara bana umut olduğun için sağol canım
kızlar bende bu ay takip yaptırıyorum pazartesi çatlama iğnem vuruldu :26:
hayatım hatta san ısrarla o zaman sormuştum sende demiştin 4 saat arayala yap silikleşmeye başlayınca yap dedin akşam 7de çok koyu çizgi akşam 11 de silik çizgi oldu benim gece 1 de ilişki oldu ertesi gün öğlen 12de artık 2.çizgi çooook silikti canım yok gibi adeta
işte bebek karında oynarken çekilmiş foto
(valla bana öyle gibi geldi.bi de siz bakın)
ay biraz içim rahatladı o zaman.:)
saol gerçekten korkulacak bişey değil ama fobik bir durum var bende.şekilden şekile giriyom.bayılacam sanıyo doktor.(bu arada bayılanlar çok oluyomuş.yalnız değilmişim yani bu korkuda.en son gittiğimde doktorun yanındaki bayan söyledi)
ilişki oldumu canım
igneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor .erkek cocuk için igne olduktan 38-44 saat sonra ilişki idealbenim bu sabh kasıklarım ve belim çok ağrıdı
adet sancısı gibi
çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yumurta çatlıyor bilen varmı
adetine 5-6 gün kala önce idrar testinde sonra kanda pozitif cıkmış.oğlak sen beklenen adet tarihine kaç gün kala öğrendin yada kaç gün geçti
kızlar bende bu ay takip yaptırıyorum pazartesi çatlama iğnem vuruldu :26:
evet canım pazartesi iğneden sonra doktor yarından itibaren beraberlik olsun dedi. her günü dolu geçirmek mi gerekir acabaaa
adetine 5-6 gün kala önce idrar testinde sonra kanda pozitif cıkmış.
sen idrar testi yapsan cıkar bence.
sen erkek bebek için mi yaptırıyorsun takibi eğer onun içinse tek ilişki öneriliyor ya ondan soruyorum 23 kasımda oldu yani başka yaptınızmı bence bugünde yapabilirsiniz başka yapmadıysanız
gece yada gündüz farketmez.hepsini aynı anda içmesin
bi tek b12 ve folibiolü birlikte içsin
digerlerini belli aralıklarla kullansın
nasıl yani canım ya belli aralıklarla derken gün içinde belli aralıklar mı
gıymetlim catlatma ignesinden 1,5 gün sonra kasık ve bel agrısı olur.sen anlarsımn zaten yumun catladıgı.ondan sonra ilişkiye devam ett
senin kız yada erkek bebek ayırımın yoktu dimi
bence gün aşırı ilişki dene.hergün yapılan ilişkilerde cok saglıklı degil.sperm sayısı azalıyor hamile kalma şansıda azalıyor bu durumda.
ezel bencede senın cıkar gıbı cunku benım ılk hamılelıgımde adetım bı gun gecmıstı ve kan degerım 99.82 cıkmıstı ama ben kandan öncekı gun yanı daha adetım gecmeden hamılelık testı yapmıstım ondada 2 cızgı cok sılık cıkmıstı yanı bence bı tane hamılelık tatı dene ama bun hamılelıgımde adtım 3 gun gecmıstı hamılelık testınde cıkmamıstı sonra 5 gun yıne yaptım cıktı hemen bı tane al kız mrk ettık ıste aksama yap bakalım bıde ben hapı bıraktıgım o ay hamıle kalmıstım bence hap korur fln dıye dusunme cnm..
agda yapcamm üşeniyorummmmmm
gidiyimm yapıyımm kaçışş yokk.görüşürüz kızlarr
ezel akşam test al sabah ilk idrarınla yap sonucu hemenn yaz bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?