bebek cinsiyet belirleme..

sagol cnm valla dun ogretmenler gununu kutladık okulda gıremedım bugunde temızlık yapıyom arada bakıyom sıze

sen nasılsın..

elara sen napıyon cnm nasıl gectı dun gezın neler aldın :)))

iyiyim canım ben beklemedeyim yarın geçsin adet olmazsam test yaptırıcam

ezel hayırdır canım bune yoğunluk bole yemekleri çokmu tuzlu kaçırıyonuz:82:haskenanın yazdığı cevap aklıma gelince hala gülüyom inan Allah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin
vallah bilmiyorum canım ama maşaAllah deyin nazar değmesin çok memnunum bu durumdan eşimin enerjisi yükseldi

ezelll saldım cayıra yapıyon ondan sonraa olmasını istemiyom diyonn.
dogum kontrol hapının etkisi hala devam ediyorsa hamile kalmazsın belkide.
canım bende öyle düşündüğüm için rahatım aslında yoksa ne çayıra ne bayıra salarım

ezel bilgilerini yaz ilk sayafadaki tabloya ekleyim seni.
canım ilişki günler 15 - 18 - 19 -21 - 23 - 24 Kasım :86:
beklenen adet tarihi 26 kasım adet döngüm 33 gün 2. denemem

kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat artmış hamileyimmmm
elara bana umut olduğun için sağol canım

canım çok sevindim hayırlı olsun inşaAllah oğluşun olur tatlıımmmm

Son düzenleme:

evet hatırladım.zamanlaman güzel olmuş.ama inşallahh o ilişkiden hamile kalmışsındırr.

işte bebek karında oynarken çekilmiş foto

(valla bana öyle gibi geldi.bi de siz bakın)

cok dikkatlisinn.ben görmedim bu fotoyu hiç.dedgin gibi bebek hareket ederken cekilmişş gibi duruyor.photoshopta olabilirr belki.

ben ilk evlendigimde vajimus gibi bişiydim.hamileligin son aylarında catı muayenesi olurkenn cok zorlandımm.bagırmıştım hattaa.
ama dedigim gibi kamerayla muayene cok basit bi işlemm
penis kalınlıgından biraz ince bi cubuk var ucunda kameraa var.kondom takılıp vajiye sokuluyor ve 1 dk bile sürmüyor muayene işlemi.

benim bu sabh kasıklarım ve belim çok ağrıdı
adet sancısı gibi
çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yumurta çatlıyor bilen varmı
igneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor .erkek cocuk için igne olduktan 38-44 saat sonra ilişki ideal

oğlak sen beklenen adet tarihine kaç gün kala öğrendin yada kaç gün geçti
adetine 5-6 gün kala önce idrar testinde sonra kanda pozitif cıkmış.
sen idrar testi yapsan cıkar bence.

kızlar bende bu ay takip yaptırıyorum pazartesi çatlama iğnem vuruldu :26:

inşallah bu ay gelir bebeginn

evet canım pazartesi iğneden sonra doktor yarından itibaren beraberlik olsun dedi. her günü dolu geçirmek mi gerekir acabaaa

sen erkek bebek için mi yaptırıyorsun takibi eğer onun içinse tek ilişki öneriliyor ya ondan soruyorum 23 kasımda oldu yani başka yaptınızmı bence bugünde yapabilirsiniz başka yapmadıysanız

adetine 5-6 gün kala önce idrar testinde sonra kanda pozitif cıkmış.
sen idrar testi yapsan cıkar bence.

o zaman ben alayım bi tane bu akşam çıkışta
bide vitaminleri aldım e vitamini çinko b 12 folibol ama içmedi benim koca kafa diretince başında bekleyince içiyor iç deyip önüne koyunca içmiyor
elara sen sabah mı yoksa gecemi takviyelerin alınmasını önerirsin_?

gıymetlim catlatma ignesinden 1,5 gün sonra kasık ve bel agrısı olur.sen anlarsımn zaten yumun catladıgı.ondan sonra ilişkiye devam ett
senin kız yada erkek bebek ayırımın yoktu dimi
bence gün aşırı ilişki dene.hergün yapılan ilişkilerde cok saglıklı degil.sperm sayısı azalıyor hamile kalma şansıda azalıyor bu durumda.

sen erkek bebek için mi yaptırıyorsun takibi eğer onun içinse tek ilişki öneriliyor ya ondan soruyorum 23 kasımda oldu yani başka yaptınızmı bence bugünde yapabilirsiniz başka yapmadıysanız

hayır sadece hamile kalabilmek için takip yaptırıyorum. 23 24 kasım dolu geçti .. daha gerek olur mu acaba

ezel bencede senın cıkar gıbı cunku benım ılk hamılelıgımde adetım bı gun gecmıstı ve kan degerım 99.82 cıkmıstı ama ben kandan öncekı gun yanı daha adetım gecmeden hamılelık testı yapmıstım ondada 2 cızgı cok sılık cıkmıstı yanı bence bı tane hamılelık tatı dene ama bun hamılelıgımde adtım 3 gun gecmıstı hamılelık testınde cıkmamıstı sonra 5 gun yıne yaptım cıktı hemen bı tane al kız mrk ettık ıste aksama yap bakalım bıde ben hapı bıraktıgım o ay hamıle kalmıstım bence hap korur fln dıye dusunme cnm..

salı günü akşam üzeri gibi o ağrılar başladı. dünde vardı ama akşam bitmişti. bugün bi doluluk var ama asıl o ağrılar kalmadı.. salı çarşamba beraberlik oldu. bugün ne yapayım acaba :26:

agda yapcamm üşeniyorummmmmm
gidiyimm yapıyımm kaçışş yokk.görüşürüz kızlarr
ezel akşam test al sabah ilk idrarınla yap sonucu hemenn yaz bizeeee

bu akşam kesin alıyorum o zaman
bir aksilik olmazsa suda içmicem eve gidene kadar yoksa sabah idrarıylamı yapsam ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…