- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.301
cnm acele etme hiç.bebgin az büyüsün.bizde bu yöntemleri deneyelim sonuclarını bi görelim
2 yada 3 kızı olanlar ondan sonra bebek yapmaya karar versinler bence
biz kacmıyoz burdayızzzz.sizin hamile oldugunuzu görmeden biyere gitmeyiz :)
elara peki ne zamn ilişki olcek sizin...yumurtlama günümü,çatlayınca m,sonramı.....
matematik yumurtlama monitörü hangiisni alcan.
esmer sen nasıl buldun kızları
matematik jonasa göre banada baksana canımm
14 martta hamile kaldım
ya kızlar öyle güzel yazıyorsunuz ki,bende hevesleniyorum valla, ama daha bebeğim küçük zaten arka arkaya doğdular yine öyle olursa kafayı yerim herhalde:))))))))
canım bu yöntemde tek bir gün veriyo erkek için yada kız için...yani seninki ona denk gelmişde olabilir,gelmemişde....
ama ille istersen bakiiim. dtarihin,saatin,yerin lazımm..
benımkilerde arkaarkaya oldu bende şimdi kesinlikle düşünmüyorum.erkek bebek erkek bebek diye kendimi yıpratmak istemıyorum ikisiyle bile kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ayakta duramaz hale geliyorum yorgunluktan daha ikiside küçük çok zorlanıyorum gerçekten.mantıklı olmak gerek çocuklarım okula başlayana kadar düşünmüyorum.burdan araştırıyorum zaten yöntemleri bakalım hangisi kesin sonuç verecek.bitane kızım olsa sorun deyil yapardım ama iki tane .3. ye cesaret ister gerçekten
çiğdemcim inan hepsinin farkındayız...
okadar araştırma yapıyoruzki şahsen ben o yazıyı çok okudum...boş ver sen kafana takma bizi....
deliyiz ne yapsak yerikaydirigubbakcemile3.
huu huuuuuu sayfaa almış başınıı gitmişşş
benn nasıl okıcamm bunlarıııııı
geveze garularrr siziiiiiii
hadi gozun aydinnn canim takkesiz cikmayiz anacimmmmmkızlar bu arada 1 haftadır yusuf yusuf dolanıyorum
reglim gecikti ve bende hamilelik belirtileri vardıı
2 kere test yaptım negatif cıktıı
tabi ben henüz hamilelige hazır olmadıgım için ve kızım emdigi için cok üzüldüm
gece uykularıma hkeder oluyordu hamile oldugum düşüncesi
neyse 2 gün gecikmeden sonra bugünnn regli oldum cok rahatladım
bundan sonra şapkasızz maç yapmıcamm kocamlaaaklava:
ay ben sayfayı bıraktıgımda 150.sayfadaydı
maşallahhh sizeeee
en kısa zamanda ilk sayfayı güncellicem inşallahhh
amannn kızlar dikkat edin şu yöntemleri denemeden hamile neyim kalmayınnn
herkesss belli süre siyah kurdele baglasın şeyinee hahahah
dogru söze ne denir ben diyom kizlar dua namazzzzzz gerisi bos vallaaaa.s."Bebeğinizin cinsiyetini yediklerinizle , içtiklerinizle, belirli günlerde ilişkiye girmekle isteğinize bağlı belirleyemezsiniz.
Bazı meslek grupları, bazı etnik gruplar ve bazı iklimsel özellikler gerçekten de cinsiyet belirlemede etkili olabilmektedir, ancak bu özellikler doğa tarafından yönetilir ve belirli bir gebeliğe adapte edilemezler.
Bu konu ile ilgili vaat veren ve vaadini yerine getirince sizden para talep eden kuruluşlar dahi olabilir, lakin başarılı olma şansı % 50 olan bu kuruluşlar vaatlerini yerine getiremediklerinde para iadesi yapsalar bile yine karlı çıkarlar..
Günümüzde bebeğin cinsiyetinin bilinçli olarak seçilmesi yalnızca tüp bebek yöntemi kullanılarak yapılmaktadır..Tüp bebekle doğacak bebeğinizin cinsiyetinin belirlenmesi yöntemi yasal ve ahlaki olarak, ancak belli bir cinsiyetin hasta olmasının kesin olduğu tıbbi durumlarda uygulanır" (yani keyfi cinsiyet seçimi yasal değildir)
bu yazı bilimsel bi siteden alıntıdır arkadaşlar paylaşayım istedim..yazmak istemiyorum ama inanın dayanamadım...bakın tıp ve yasalar bile bebeğin cinsiyetinin seçimine izin vermiyor...kaygılarınızı dertlerinizi anlıyorum...daha faydalı şeylerle uğraşsak çocuklarımızı nasıl daha iyi daha sağlıklı yetiştireceğimiz onlara nasıl daha iyi bir gelecek hazırlayacağımız gibi...
karbonat, sabun ,yumurta akı vsvs gibi yöntemlerin çok hassas olan genital bölgenize ne kadar zarar vereceğini araştırdınız mı hiç??? suyun bile o bölgenin PH dengesini bozduğunu ve bunun birçok hastalığa neden olduğunu biliyormusunz??? lütfen arkadaşlar kendinizi de üzmeyin ve bırakın doğa size neyi uygun görürse onu versin ve siz elinizdekinin kıymetini bilin...ne güzel arkadaşlıklar dostluklar edinmişsiniz üzüntüsü olanlar burada paylaşsın vsvs ama lütfen hiçbir bilimselliği olmayan sağlıksız şeylerden uzak durun...bi oranlayın lütfen çeşitli yöntem uygulayıp istediği cinsiyette bebeği olanları..kaçta kaçı tutmuş...
inanarak isteyin, dua edin bolbol kimse buna hiçbirşey söyleyemez ve sağlığınıza bi zararı olmaz, aksine size olumluluk katar...
şimdi kim bana be derse desin, kızsın söylensin ama bildiğim, gördüğüm doğruları paylaşmadan edemem...
dilerim herşey hepinizin gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?