bebek cinsiyet belirleme..

elara peki ne zamn ilişki olcek sizin...yumurtlama günümü,çatlayınca m,sonramı.....

esmer sen nasıl buldun kızları

canım ne bileyim ya kız doğurmak çok kolay gibi geliyo bana.ilkine adetten sonra sık ilşki ikinciside adetime 1veya 2 gün kala oldu geç döllenme olmuş.benımkide sağdaydı hatta hcg 35 ti iki kızımınkide düşüktü belirtiler hep erkek gibiydi ikinci kızımda rus takvimide erkek gösteriyodu.bi arkadaş bana ilişkiden sonra sağa yat sabaha kadar hiç konuşma dedi bende onu yaptım tutturamadım napam

karabibercım sen rahat ol bence senınki erkek bariz belli zaten doktor iki defa onaylamış bence artık kesindir yani sen rahat ol sağlıkla büyüt oğlunu.

ya kızlar öyle güzel yazıyorsunuz ki,bende hevesleniyorum valla, ama daha bebeğim küçük zaten arka arkaya doğdular yine öyle olursa kafayı yerim herhalde:))))))))

benımkilerde arkaarkaya oldu bende şimdi kesinlikle düşünmüyorum.erkek bebek erkek bebek diye kendimi yıpratmak istemıyorum ikisiyle bile kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ayakta duramaz hale geliyorum yorgunluktan daha ikiside küçük çok zorlanıyorum gerçekten.mantıklı olmak gerek çocuklarım okula başlayana kadar düşünmüyorum.burdan araştırıyorum zaten yöntemleri bakalım hangisi kesin sonuç verecek.bitane kızım olsa sorun deyil yapardım ama iki tane .3. ye cesaret ister gerçekten

bence beim gibii bekleyinn canımmm
benim birii 3 e diğeri 1 gidiyooo tam zamnııı

slm kizlar elara bacim hos geldin cok tskr ederim bu topigi actigin icin cok cici anneler ile tanistik umarim allh sanada bizede isteyen herkese erkek bebegi nnasip eder ya birkarbonat nedir yanlis nalmadiysam icendemi var arkadaslar ya yok benmi yanlis anladim vaginaya koyuluyodu diye biliyorum aydinlatirsaniz sevinirim kizlar

"Bebeğinizin cinsiyetini yediklerinizle , içtiklerinizle, belirli günlerde ilişkiye girmekle isteğinize bağlı belirleyemezsiniz.
Bazı meslek grupları, bazı etnik gruplar ve bazı iklimsel özellikler gerçekten de cinsiyet belirlemede etkili olabilmektedir, ancak bu özellikler doğa tarafından yönetilir ve belirli bir gebeliğe adapte edilemezler.
Bu konu ile ilgili vaat veren ve vaadini yerine getirince sizden para talep eden kuruluşlar dahi olabilir, lakin başarılı olma şansı % 50 olan bu kuruluşlar vaatlerini yerine getiremediklerinde para iadesi yapsalar bile yine karlı çıkarlar..
Günümüzde bebeğin cinsiyetinin bilinçli olarak seçilmesi yalnızca tüp bebek yöntemi kullanılarak yapılmaktadır..Tüp bebekle doğacak bebeğinizin cinsiyetinin belirlenmesi yöntemi yasal ve ahlaki olarak, ancak belli bir cinsiyetin hasta olmasının kesin olduğu tıbbi durumlarda uygulanır" (yani keyfi cinsiyet seçimi yasal değildir)

bu yazı bilimsel bi siteden alıntıdır arkadaşlar paylaşayım istedim..yazmak istemiyorum ama inanın dayanamadım...bakın tıp ve yasalar bile bebeğin cinsiyetinin seçimine izin vermiyor...kaygılarınızı dertlerinizi anlıyorum...daha faydalı şeylerle uğraşsak çocuklarımızı nasıl daha iyi daha sağlıklı yetiştireceğimiz onlara nasıl daha iyi bir gelecek hazırlayacağımız gibi...
karbonat, sabun ,yumurta akı vsvs gibi yöntemlerin çok hassas olan genital bölgenize ne kadar zarar vereceğini araştırdınız mı hiç??? suyun bile o bölgenin PH dengesini bozduğunu ve bunun birçok hastalığa neden olduğunu biliyormusunz??? lütfen arkadaşlar kendinizi de üzmeyin ve bırakın doğa size neyi uygun görürse onu versin ve siz elinizdekinin kıymetini bilin...ne güzel arkadaşlıklar dostluklar edinmişsiniz üzüntüsü olanlar burada paylaşsın vsvs ama lütfen hiçbir bilimselliği olmayan sağlıksız şeylerden uzak durun...bi oranlayın lütfen çeşitli yöntem uygulayıp istediği cinsiyette bebeği olanları..kaçta kaçı tutmuş...

inanarak isteyin, dua edin bolbol kimse buna hiçbirşey söyleyemez ve sağlığınıza bi zararı olmaz, aksine size olumluluk katar...

şimdi kim bana be derse desin, kızsın söylensin ama bildiğim, gördüğüm doğruları paylaşmadan edemem...

dilerim herşey hepinizin gönlüne göre olur

Son düzenleme:
çiğdemcim inan hepsinin farkındayız...
okadar araştırma yapıyoruzki şahsen ben o yazıyı çok okudum...boş ver sen kafana takma bizi....
deliyiz ne yapsak yerikaydirigubbakcemile3.

çiğdemcim inan hepsinin farkındayız...
okadar araştırma yapıyoruzki şahsen ben o yazıyı çok okudum...boş ver sen kafana takma bizi....
deliyiz ne yapsak yerikaydirigubbakcemile3.

ne güzel bi cevap olmuş hahaha çok hoş gerçekten... keşke herkes farklı bi görüş okuduğunda böyle cevap verebilse...

ya verdiğin sayfada eğer tek günse iki gün sonrasına kız deyiii..hatta kızımınki tam tuttu diyebilirim.biraz uğraşınca buldum ama sen yinede bi bak...tak günmü yoksa kırmızı çizgi başlayınca tüm günlermi kız??karabiberim senin doğum yerin doğum saatin ve ilişki günün lazım canımmm

hadi gozun aydinnn canim takkesiz cikmayiz anacimmmmm

dogru söze ne denir ben diyom kizlar dua namazzzzzz gerisi bos vallaaaa.s.

ya matematik nerden buldun b takvimi canımı sıktın(kızım tutuyo.. o kırmızı çizgilerden sonraki tek gün kız ama çizginin başladığı an ne oliii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…