- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.321
çiğdemcim inan hepsinin farkındayız...
okadar araştırma yapıyoruzki şahsen ben o yazıyı çok okudum...boş ver sen kafana takma bizi....
deliyiz ne yapsak yerikaydirigubbakcemile3.
ablam öbur mahalleye gıremıoyom bızım adam ınt sıfırladı sana zahmet halledermısınnnnnnnnnnnnn
benımkilerde arkaarkaya oldu bende şimdi kesinlikle düşünmüyorum.erkek bebek erkek bebek diye kendimi yıpratmak istemıyorum ikisiyle bile kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ayakta duramaz hale geliyorum yorgunluktan daha ikiside küçük çok zorlanıyorum gerçekten.mantıklı olmak gerek çocuklarım okula başlayana kadar düşünmüyorum.burdan araştırıyorum zaten yöntemleri bakalım hangisi kesin sonuç verecek.bitane kızım olsa sorun deyil yapardım ama iki tane .3. ye cesaret ister gerçekten
bebğin iki yaşından küçükse bence iki kere düşün ...ikisi zaten zordur....bide üç.benimki 3 e gircek ben hala düşünüyorum kızıma hasızlık olmaın die..
hangimizin kocası yardım ediyokiii
kolay gesinn bitirdin işleri
kızlar yarım saat önce kötü birşey oldu eğer benimle aynı olayı yaşayan varsa bana cevap yazsın.
eşim diyarbakıra göreve gittiği için şuan beni hastaneye götürmesi için arayabileceğim ve güveneceğim kise yok. inşallah kötü birşey olmaz.
eşimin diş gıcırdatmaları ve horlamalarından dolayı bazen kızımla yatıyorum. eşim de ev de yokken bu gün kızımla yatayım dedim, sivriler ısırmasın diye de kızımın üzerine ince bir örtü örttüm, ayaklarını da dışarda bıraktım çünkü ayakları illa ki dışarda duracak.
uyurken karnıma ve kasığıma 2-3 tekme yedimilk darbede kalkmaya çalıştım ama tekmeler ardı ardına geldi. bir baktım ayaklarına örtü dolanmış uykusun da ayaklarını çıkarmaya çalışıyor.
şuan 31günlük hamileyim biliyorsunuz. çok hafif bir sancı var karnım da bir şey olur mu?
hamileyken karnına benim gibi darbe alan oldu mu? iç çamaşırıma falan bakıyorum ara sıra kan lekesi falan yok. korkuyorum düşük olur mu ki diye. Allahım inşallah birşey olmaz.
hehe yumurtayı yapcam canım yazmayı unutmuşum :)
sodyum bi karbonat kabartma tozu oluyor dimi
bide bişi sorcam
SODYUM Bİ KARBONAT - 1 Kgram
bu ne ki.bizim bahsettigimiz bikarbonat mı
ne güzel bi cevap olmuş hahaha çok hoş gerçekten...keşke herkes farklı bi görüş okuduğunda böyle cevap verebilse...
ya verdiğin sayfada eğer tek günse iki gün sonrasına kız deyiii..hatta kızımınki tam tuttu diyebilirim.biraz uğraşınca buldum ama sen yinede bi bak...tak günmü yoksa kırmızı çizgi başlayınca tüm günlermi kız??karabiberim senin doğum yerin doğum saatin ve ilişki günün lazım canımmm
gecmis olsun nisandakar
bence bisey olmaz canim,ama merak ettim simdi nasilsin diye.yeni gordum yazini.korkma karnimizdaki bebiklerimiz pamuk ipligiyle bagli deil bize.eger duseceksede bu kizinin tekmeleri yuzunden degildir,icini ferah tut.
bu arada tebrik ederim hamileligini.allah gonlune gore versin canim.
ben kendi adıma isteyn istediğini saygı çerçevesnde söyleyebilir diyorum zaten...ama sendin sanırım öğretmenliğimize bile laf söyledin.çok yanlış.....öğretmenlik benim çooookk sevdiğim işim..çok da iyi yapıyorum.ama bi yandan da insanınm doğru yada yanlış arzularımız olabilir.....seninde vardır...neyse..yorumun için saol....
aynen öyle..........
cnm gunaydın nasılsın ya gorusemıyoz bu aralar pek
ay dur sasırdım sımdı karbonatmı kabartmatozumu yoksa ıkısıdemi????kaydirigubbakcemile3
bend e ıyıyım cok sukur cnm bızde aynı buyukler okulla ugrasıyolar heyecan malum karne kucude benle pesımde dedım aynı golgem gıbısın kız ayagımı atsa onumde arkamda allah yardım etsın ınnan tam sımdı hareketlenme zamanıya ıns atlatırıziim canım ya..malum benim memleket tatil beldesi....misafirim çok.bide notları teslim edeceğiz idareye çoook yoğunum ama haftaya artık okul bitti sayılır benim.ama annemler var.sonra ablada gelcek.oooooohhh çok güzel...
sen nasılsın cnm,bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?