- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.481
hee cnm ya şöyle arabaya televizyon oluyormuş koltuğa takmalı
hele ondan nasıl aşerdim bi bilsen:))))))
oh yaaa al alllllll 54 ne kı cnmmmmmmmm derdamız pasalar gıbı gelsın şoleeeeeee:)))tosuncuncukdur oooocnm dr bana iştah açıcı ilaç verdiya
anam bu seferde doymak bilmiyorum 54 kilo olmuşum bile...
kız ıste vallaaaaaaaaaaa ohhhhhhh arabada ıyı fıkır:))))))))))Aman ne biliyim aslında hep gider ama bu sefer içim sıkılıyor(
sağ sağlim gidip gelsin inş..
bende ona kocaman bi liste yapayım (alışveriş)
korede elektronik eşyalar uygun oluyormuş
amın cnm amıınnnnnnn sen nasılsın ne zaman baslayacan calısmalaraaaaaaaarabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış gamze ne guzel yazmıssın ınsallah bızlere verecek RABBIM
AHHH be gamzem nasıl şarkı yayınlamışsınn
mahvoldumm ağlıyorummmm
Haskene saol ismi beğenmene sevindim cnm..
tamam bekliyoruz gelince titreşim at:)))))[/QUOT
Iste geldim buradayim ......
git sen merak etme biz burdayız :)
Canim ya gelisim biraz gec oldu anca kizi al doktora git eve gel baya sürdü hala buradamisin bacim....
berlinle frankfurt arası az mı
Canim 5 saat var sen gelecem de yeter ucak biletlerin hazir ....
ben yemeği kaynanamda yiyorum ..
kendi yaptığımdan tiğsindim :120:
O iyisin gerci o kadarda nazin olsun az cektirmediler birazda faydalari olsun bari keyfini sür kiz dogumdan sonra onlar senden cikmazlar kesin yok torunu özledik v.s. muhabetlerle seni rahat birakmazlar bari simdi sen sefani sür .....
:))))
benim kocişimde cins sebze yemiyor hep et türü şeyler
ögggg geldi yaaa
Aynisi bendede var bacim et diyo baska birsey demiyo sebze yemegine hasretim kizimda ayni babasi bende restoranta gidince sirf sebze yemegi siparis veriyorumda karnim doyuyor ay etle doymuyom ben söyle suyuna ekmegini banacan ki ay hamis var ay birde ben simdi diyetteyim ya ................
nbr kızlar bugun sıkıcı bı gu gıbı gelıyor bana ya offf ıcım sıkılıyor..
Hayirdir canim ya hamilelik psikloljisimi yoksa Rabbim dert vermesin baska SIKINTIN varsa söyle yardimci olabiliriz belki insaAllah yoktur....
kesinlikle çok becerikli bence....
Ay bencede gamzem hem iyi ev kadinidir,hem iyi ascidir,hem iyi annedir bence dört dörtlük bir kadindir ben onu kafamda öyle canlandiriyorum tam bir kadin ben mesela ceyregim bir yemek yapmayi severim onuda yemegide sevdigimden ev isinden nefret ederim zaten elimde cok agirdir millet bayram temizligini 3 günde bitirse ben 2 haftada zor bitiririm temizlememek icin batirmamaya calisirim ceyrek kariyim ben bacim , gamzem tam altin masaAllah.....
bende kızımda hiiçbişey yapmamıştım
ama şimdi anasını ağlatıcam
yap kız sende yap
RABBİM en kısa zamanda oğluşlarınızzı kucağınıza versin inşş
Ay bende bir erkek evlada sahip olayim naz yapmayacam kiz kiyamam kocise ay o zaten bir daha baba olacak diye sevincinden ne yapacagini bilemez görmemisin oglu bizdede olur kesin yada kizi
haskenaa çokk güzel dua etmişsinn canımm çokk sağol çokk duygulandımmm
inşallah herkes tadarr bu duyguyuuu
Amin canim insaAllah Rabbim herkese kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat nasip eder insaAllah.....
kızlar size örme battaniye gösteriyim beğenecekmisiniz buna başlamayı düşünüyorum
kıza da gider oğlanada
Anam ben bunun kenarini yapmayi bile beceremem eger bunu yapabiliyorsan bravo sana sende tam altinsin ay icinizde bir ben mi ceyregim kizlar hadi sizde yapamam diyinde rahatlayayim biraz...
slm kızlarr
maşalllahh bugün çenelerr düşmüşşşş
gecmişi gece okurr cevap yazarım
bugün hava cok güzel.sabah anneme kahvaltıya gittik kızımla,annemide aldık parka gittik az dolandıkk yeni geldikk
kızım uyudu bende mutfagı temizlicemm.off hiç bitmiyor işler ya:84:
O Elara bacim gelmis hosgelmis kiz özletiyon kendini ,actin topigi topladin kizlari bizi müptala ettin topige sen gezmelerdesin bizim elimiz olmuyorki netten gezelim neyse kiskandim bende kendime yarini gezme günü ilan ediyom nasil gezeceksem bugün -12 derceydi yarin -18 derece olacakmis totom donar artik ....
yeni arkaaşlar gelmiş,hoşgelmişşşlerr
gece müsait oldugumda cevapp yazacammm sizeeee
şimdi cıkmam lazım işler beni bekliyorrr off offfff
Bacim senin gezmekten bizimde netten elimiz olmuyor is yapmaya Allahtan kocisler aksama kadar calisiyorda rahatiz ben kocis eve gelmeye 1 saat kala evi toparliyip yemek yapiyom sonrada ay bugün cok yoruldum diyip keyif yapiyom adamda safya yutacak nette gezmektenmi yoruldun diyor ay canim parmaklarin cok aciyormu diyor herif benle dalga geciyor aman ne yapayim Allahin bildigini kuldan mi saklayayim adam öyle söyleyince patlatiyom kahkahayi ....
Iyi aksamlar kizlar.
Amin canim tesekkür ederim.
Elara tam gün kursa basladim ya eskisi kadar takilamiyorum internette...
Calismalara basladik bakalim :) ins. bu ay olur...
Sellvicigim bende seni merak ediyordum Almanca kursunami basladin canim hadi hayirlisi Rabbim yardimcin olsun canim gönlündeki en kisa zamanda olur insaAllah
İlk canım. Daha doğrusu ikinci diyeyim.
İlkinde boş gebelik geçirdim ben.
Hosgeldin arkadasim Rabbim gönlündekini kucagina versin insaAllah saglicakla al yavrunu kucagina .....
İlk defa duyuyorum canım. Biz ilk ayda tutturduk.
Adetimin ilk gününden saydım 12. günü başladık ilişkiye. Zaten ertesi günü yumurtlamam başlamıştı. Yumurtlama öncesi ilişki olursa daha iyi tutuyormuş. Bende öyle duymuştum.
Canim iki adetin arasi kac gündü ve tek ilskimi oldu birden fazla mi insaAllah gönlünden gecen olur biz burda birbirimize bilgilerimizle destek oldugumuz kadar dualarimizlada destegiz dualarim seninle dualarin bizlerle olsun Amin....
kız kıyamammmm aglamaaaaaaaa cok hoş amaaaaa yaaaaaa demııı
süper kız bayılırım Bahanın şarkıalrına iyi geldi saol
canım hindibayı nasiıl demliyorsun bilgi verirmisin bende de var aktar kadın bişeyler anlattı ama cesaret edemedim yanlış demlerim diye korktum
zaten karnımda da hep sağımda hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?