bebek cinsiyet belirleme..

boncuk arkadaslık ıstegımı kabul ettıgın ıcın tesekkur ederım
kızında sende cok tatlısınız evınız cok guzel mutlulukla yasayın ınsallah

cnm dr bana iştah açıcı ilaç verdiya
anam bu seferde doymak bilmiyorum 54 kilo olmuşum bile...
oh yaaa al alllllll 54 ne kı cnmmmmmmmm derdamız pasalar gıbı gelsın şoleeeeeee:)))tosuncuncukdur oooo
Aman ne biliyim aslında hep gider ama bu sefer içim sıkılıyor(
sağ sağlim gidip gelsin inş..
bende ona kocaman bi liste yapayım (alışveriş)
korede elektronik eşyalar uygun oluyormuş
kız ıste vallaaaaaaaaaaa ohhhhhhh arabada ıyı fıkır:))))))))))
rabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış gamze ne guzel yazmıssın ınsallah bızlere verecek RABBIM
amın cnm amıınnnnnnn sen nasılsın ne zaman baslayacan calısmalaraaaaaaaa

Ben geldim kizlar kizimi yuvadan aldim doktor terminimiz vardi hersey yolunda gelisimi güzel dedi cok pratik zekali dedi yasitlarina göre ama kilosunu az buldu 4 yasinda 108 cm ve 15 kilo ay ne yapacagimi sasirdim demir eksikligi cikti surup kullanacaz ay bilmiyorum nasil istahini acacam kizimin kizlar sizce ne yapsam

Haskene saol ismi beğenmene sevindim cnm..

Ay canim benim begenilmeyecek isim degilki adiyla yasassin saglikla dogsun insaAllah....

Boncuk canim mevlütte dua olayini demekki senden ögrenmissim kimden ögrendigimi unutmustum canim tekrar hatirlatigin icin tesekkür ederim insaAllah senin duanda kabul olur

hazek tsk ederım cnm
hasneka cnm belkıyardımcı olur sanada ben kızımın ıstahsızlıgından cok cektım sonra nutrıgene mesaj yazdım bana vegyy tavsıye ettıler vegyy normalde sebze yemeyen cocuklar ıcın 1 tatlı kasıgı yarım kılo sebzeye es degermıs onla beraber nutrıgen uzum surubu ıstah ıcın kullandım ve faydasını cok gordum
kızlar ben cıkıyım acıktım esım gec gelcekmıs yemek yıyım gelırım

cnm hasneka benım buyuk ılkokul 2.sınıfa gıdıyodu 21 kıloydu-valla goturmedıgım dr kalmadı dedı boyu gayet ıyı beslenmese zaten bıyu uzamaz sımdı benım boyumla bır ama genede kılo yok eger boyu ıyıyse kıloyu dert etmee

canım hindibayı nasiıl demliyorsun bilgi verirmisin bende de var aktar kadın bişeyler anlattı ama cesaret edemedim yanlış demlerim diye korktum

Büyük bir fincan kaynamış suya 4-5 sap hindiba otu ekleyip üstünü kapıyorum. 5 dk dinlendikten sonra içiyorum. Kurutulmuş haldeki otlar (belki istisnaları vardır bilmiyorum) kaynayınca birtakım toksin maddeler ortaya çıkardığı için kaynatmamak daha uygun. Aktar da kurutulmuş olduğu için kaynatma dedi. Kurutulmadan taze olarak alınan hindiba otu da var hatta bazı yörelerde radika diye geçer. Taze olanından da çay yapılıyor o kaynatılıyor internette de var tarifi. Ama bizim aktardan aldıklarımız kuru olanı. Bu şekilde en sağlısı canım.

zaten karnımda da hep sağımda hissediyorum

Canım ya bende hep sağımda hissettiğimi sanıyodum ama hissetmiyomuşum onlar gaz hareketleriymiş son gittiğimde doktor mümkün değil dedi ve ultrasyonu sola yakın tuttu o yüzdende sanki hevesim kaçtı hayırlısı bakalım inş Allah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre verir içinizde benimde tabi

haskena benim kızımda 15 kilo 98 cm. pek takılma kiloya cnm eltimin hele 13 kilo düşün aynı yaşıtlat çocukların yapısı farklı oluyo senin kızın maşşallah boyuda uzun süt falan fazlamı içiyo ondanda demir eksikliği olabilrmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…