bebek cinsiyet belirleme..

qwert coraspin kullanmaya devam ediyormusun?Kan pıhtılaşması topiğinde coraspinin yumurta kalitesini bozduğuna dair yazılar okudumda aklım karıştı.Doktorun bu konuda herhangi birşey söyledi mi?
kullanıyorum canım
doktora sordum
yumurtlamayla aspirinin bir alakası yok dedi

boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))

Kiz gamze aciklama yapmasaydin bende tenini sanacaktim yok artik gamze baci diyecektim amanin iyiki gözünü söylemissin....

kızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(

Niye kiz nazlanacak kimse kalmiyo diyemi üzülme sag salim gelir insaAllah .....

yap yapppp canın elektronıkmı aserdı
hehehehe cnm yaaa

hee cnm ya şöyle arabaya televizyon oluyormuş koltuğa takmalı
hele ondan nasıl aşerdim bi bilsen:))))))

Canim benim kiz icin aldik uzun yolculuklarda film seyrediyorda uslu duruyor arabada yoksa 5 dak.mesafede burnumuzdan getiriyor araba koltugunda oturmayi sevmiyor bizde cözüm diye aldik cok memnunuz tavsiye ederim hatta onlarin bir kutuda iki ekranli olani var ben ondan aldim belkim ilerde ikinci olursa oda seyreder diye asermisken ona aser ikinci bebginde yolda hazirlik olsun

rabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış gamze ne guzel yazmıssın ınsallah bızlere verecek RABBIM

AMIN INSAALLAH Rabbim hepimizin agzindan duysun kaderimize yazsin......

Tesekkür ederim canim netten bir arastirayimda siparis vereyim bu arada avatarina bayildim Rabbim sana aynen öyle sari sari bir kuzucuk versin insaAllah....(Ben bebekleri kuzu diye severim de )

Ay canim benim icimi rahatlattin sagol sadece doktor dediki eger kilosu normal olmazsa organlarida yeterli gelismezmis o biraz kafami karistirdi onun harici hersey normal dedi yas 4, boy 108 cm ,kilo 15 ,zekasi yasitlarina göre cok iyi cok pratik zeka dedi resim yaptirdi ve cok begendi renkler sayilar hafiza hersey cok iyi dedi ana dili ve yabanci dili (Almanca)cok düzgün konusuyor belli sayilara kadar toplamayi biliyor harfleri cok güzel yaziyor tabi bunlar babamizin sayesinde sagolsun esim cok ilgili ve bilgili bir baba yani kisaca tek sorun kilo, Türkiyedede varmi kizlar cocuklara cocuk doktorlari böyle testler yapiyorlarmi gelisim düzeyini ölcmek icin burada mesela okula baslamadan önce cocuk dok.cocugun gelisimine bakiyor ve ona göre okula basliyabilir yada baslayamaz yeterli degildir diye tavsiyede bulunuyor tabi secim ailenin eger göndermek isterse gönderiyor ama dok.tav.etmedigi cocuklar genelde basarisiz oluyor bu sistem varmi Türkiyedede

selam kızlar...sizi hep takip ediyorum ama arada bir yazıyorum...

cinsiyet tahmininde %100 olmamakla beraber...bebek 11-12. haftalarda usg muaynesinde çok hareketliyse erkek ama az hareket ediyosa kız...hamile arkadaşlar için söylüyorum...benim oğlum 12. haftada çok hareketliydi zıplıyodu sanki fasulye gibi bişey ama kız çok yavaş hareket ediyodu yavaş yavaş kolunu kaldırıyodu falan...5 arkadaşta tuttu...hareketli bebekler erkekti...hamiş arkadaşlara duyurulur....

Ah canim destegin icin tesekkür ederim evet sabah aksam tek yedigi yogurt tek ictigi kakao ondan boy uzun masaAllah canim boya göre kilo zayif kaliyor artik hayirlisi ne diyeyim yapacaz takviyeler istah acan suruplar felan bu arada hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insaAllah ......

naber canım nasılsım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla
ben de hamileyim bu arada allahım bu sefer üzmesin inşallah bizi sağlıkla bekliyorum

Bende böyle birsey duymustum arkadasim daha 2. ayinda bebek oynuyo demisti bir arkadasim a ne cabuk kiz daha neki o dedim ve erkek cocuk oldu baska bir tanidigimda yeni hamileydi ve bebegin hareketlerini hissediyorum demisti bende acaba seninkide mi erkek dedim ve onunda erkek oldu bu tez dogru olabilir paylasimin icin tesekkür ederim sen hem kiz hemde erkek cocuk annesi olarak her iki hamileligindede neler yapmistin bizimle paylasirmisin yani iliski sayisi adetin kacinci günü v.s.cok özel olmazsa Rabbim kizini ve oglunu sana bagislasin onlarla sinamasin seni ikiside uzun ömürlü olsun InsaAllah Amin....

Kızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam

kız boncuukkkk o ne işe yarıyormuş kiii erkek çocuk için miiiiii_?

canım teşekkür ederim benim aktarda öyle dedi yani kaynar suyu üstüne dök demle dedi ama bide içine elma rendele dedi ama o ne işe yarıyor bilmiyorum

Benim geçen hafta 11. haftamdı ve doktora bişeyler hissediyorum dedim mümkün değil dedi sonra ultrasyona girdiğimizde bebek resmen zıplıyodu popa üzeriydi ve bi yukarı kalkıyodu bi aşağı iniyodu doktorum bile sölerken çok heycanlandı sonra bişey hissediyomusun diye sordu hayır dedim bu en büyük hareketlerden biri bu hissedilmiyosa kol bacak hareketleri hiçbiri henüz hissedilmez dedi en erken 15 16. haftada hissedersin dedi ama hareketliydi inşş dediğiniz doğrudur

amin canım...hepimizinkini allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah...

ben hep kızım olsun isterdim ama böyle yöntemleri bilmiyodum...ilk bebeğim erkek oldu...şimdi 3 yaşında, ilişki sayısını hatırlamıyorum ama oğlumda erken yumurtlama olmuş bende, adet sonrası yumurtlamışım...son adet tarihimi 1 hafta geri çekmişlerdi...3 mayıstı 26 nisan diyceksin demişti dr'um...ama ikincide çok kızım olsun istediğim için ben yorumcu'nun takvimine göre yaptım...erkek görünen günlerde(zaten çok azdı ) ilişkide bulunmadım...hem erkek hem kız görünen günlerde de ilişkide bulunmadım riske atmamak için ....sadece kız görünen günlerde ilişkide bulundum ve 4-5 kez ilişki oldu...gerçekten çok ilişki kız demek galiba :)) bunun dışında bişey yapmadım...bilmiyodum çünkü bunları...çok güzel bi site olmuş...bu yorumcunun takvimide elara arkadaşımızın baktığı bioritimle aynımı acaba...?:26:

vallahi seni umutlandırmak gibi olmasın ama benim oğlumda öyle top gibi zıplıyodu bi aşağı bi yukarı...evet hissetmekten öte zaten usg de görüyosun...bence büyük ihtimal erkek senin bebişin...

deqılmı yaprakcım ıns senınde oyle tatlı oglusun olur cok tatlı valla rabbım nazardansaklasın cok begendım cok benımde aynısından olsun yaaaaaa

Canımm inş Allah hepimize tattırsın inş. kusura bakma ancak geçmişi okuyorum bugün maaşallahı var kızların herzamankinden fazla hala son sayfaya gelemedim çok istersen olur bi arkadaşım vardı duada ısrarcı olucaksın Allahın hoşuna gidermiş derdi olur inş.

vallahi seni umutlandırmak gibi olmasın ama benim oğlumda öyle top gibi zıplıyodu bi aşağı bi yukarı...evet hissetmekten öte zaten usg de görüyosun...bence büyük ihtimal erkek senin bebişin...

İnş canım ya ben bu günlerde umutsuzum ama bakalım hayırlısı olsun kız olma durumunada alıştırıyorum kendimi Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Ayy yaprakkk senin günler geçmiyorr tatlım yaaane 15 günmüş dolmadı gitti valla senle beraber bende gün sayıyorum kac haftalı oldun şimdi

ya ben daha 13 haftaligim hissediyorum bebegimin hareketlerini pir pir ediyor sanki

Bende aynısını doktora söylediğimde gülmüştü bana hatta elerada olmaz öle şey demişti pir pir eden yer yukarda ama dimi bebekse aşağıda ultrasyona girince tuttuğu yere dikkat et doktorun ben öle anladım bu kıpırdamaların bebekten olmadığını yoksa bende bebek zannediyodum halada bu bebekti ama dediğim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…