- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.501
kullanıyorum canımqwert coraspin kullanmaya devam ediyormusun?Kan pıhtılaşması topiğinde coraspinin yumurta kalitesini bozduğuna dair yazılar okudumda aklım karıştı.Doktorun bu konuda herhangi birşey söyledi mi?
boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))
kızlar kocişim haftaya gidiyor ya çok üzülüyorum:84::84::84:
kore de savaşta çıkmış(
yap yapppp canın elektronıkmı aserdı
hehehehe cnm yaaa
hee cnm ya şöyle arabaya televizyon oluyormuş koltuğa takmalı
hele ondan nasıl aşerdim bi bilsen:))))))
rabbım vermeyecegı seyın sevgısını arzusunuda vermezmış gamze ne guzel yazmıssın ınsallah bızlere verecek RABBIM
hazek tsk ederım cnm
hasneka cnm belkıyardımcı olur sanada ben kızımın ıstahsızlıgından cok cektım sonra nutrıgene mesaj yazdım bana vegyy tavsıye ettıler vegyy normalde sebze yemeyen cocuklar ıcın 1 tatlı kasıgı yarım kılo sebzeye es degermıs onla beraber nutrıgen uzum surubu ıstah ıcın kullandım ve faydasını cok gordum
kızlar ben cıkıyım acıktım esım gec gelcekmıs yemek yıyım gelırım
cnm hasneka benım buyuk ılkokul 2.sınıfa gıdıyodu 21 kıloydu-valla goturmedıgım dr kalmadı dedı boyu gayet ıyı beslenmese zaten bıyu uzamaz sımdı benım boyumla bır ama genede kılo yok eger boyu ıyıyse kıloyu dert etmee
haskena benim kızımda 15 kilo 98 cm. pek takılma kiloya cnm eltimin hele 13 kilo düşün aynı yaşıtlat çocukların yapısı farklı oluyo senin kızın maşşallah boyuda uzun süt falan fazlamı içiyo ondanda demir eksikliği olabilrmi acaba
naber canım nasılsım güle güle büyüt bebeğini sağlıklaselam kızlar...sizi hep takip ediyorum ama arada bir yazıyorum...
cinsiyet tahmininde %100 olmamakla beraber...bebek 11-12. haftalarda usg muaynesinde çok hareketliyse erkek ama az hareket ediyosa kız...hamile arkadaşlar için söylüyorum...benim oğlum 12. haftada çok hareketliydi zıplıyodu sanki fasulye gibi bişeyama kız çok yavaş hareket ediyodu yavaş yavaş kolunu kaldırıyodu falan...5 arkadaşta tuttu...hareketli bebekler erkekti...hamiş arkadaşlara duyurulur....
selam kızlar...sizi hep takip ediyorum ama arada bir yazıyorum...
cinsiyet tahmininde %100 olmamakla beraber...bebek 11-12. haftalarda usg muaynesinde çok hareketliyse erkek ama az hareket ediyosa kız...hamile arkadaşlar için söylüyorum...benim oğlum 12. haftada çok hareketliydi zıplıyodu sanki fasulye gibi bişeyama kız çok yavaş hareket ediyodu yavaş yavaş kolunu kaldırıyodu falan...5 arkadaşta tuttu...hareketli bebekler erkekti...hamiş arkadaşlara duyurulur....
Kızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam
Büyük bir fincan kaynamış suya 4-5 sap hindiba otu ekleyip üstünü kapıyorum. 5 dk dinlendikten sonra içiyorum. Kurutulmuş haldeki otlar (belki istisnaları vardır bilmiyorum) kaynayınca birtakım toksin maddeler ortaya çıkardığı için kaynatmamak daha uygun. Aktar da kurutulmuş olduğu için kaynatma dedi. Kurutulmadan taze olarak alınan hindiba otu da var hatta bazı yörelerde radika diye geçer. Taze olanından da çay yapılıyor o kaynatılıyor internette de var tarifi. Ama bizim aktardan aldıklarımız kuru olanı. Bu şekilde en sağlısı canım.
Benim geçen hafta 11. haftamdı ve doktora bişeyler hissediyorum dedim mümkün değil dedi sonra ultrasyona girdiğimizde bebek resmen zıplıyodu popa üzeriydi ve bi yukarı kalkıyodu bi aşağı iniyodu doktorum bile sölerken çok heycanlandı sonra bişey hissediyomusun diye sordu hayır dedim bu en büyük hareketlerden biri bu hissedilmiyosa kol bacak hareketleri hiçbiri henüz hissedilmez dedi en erken 15 16. haftada hissedersin dedi ama hareketliydi inşş dediğiniz doğrudurselam kızlar...sizi hep takip ediyorum ama arada bir yazıyorum...
Bende böyle birsey duymustum arkadasim daha 2. ayinda bebek oynuyo demisti bir arkadasim a ne cabuk kiz daha neki o dedim ve erkek cocuk oldu baska bir tanidigimda yeni hamileydi ve bebegin hareketlerini hissediyorum demisti bende acaba seninkide mi erkek dedim ve onunda erkek oldu bu tez dogru olabilir paylasimin icin tesekkür ederim sen hem kiz hemde erkek cocuk annesi olarak her iki hamileligindede neler yapmistin bizimle paylasirmisin yani iliski sayisi adetin kacinci günü v.s.cok özel olmazsa Rabbim kizini ve oglunu sana bagislasin onlarla sinamasin seni ikiside uzun ömürlü olsun InsaAllah Amin....
Benim geçen hafta 11. haftamdı ve doktora bişeyler hissediyorum dedim mümkün değil dedi sonra ultrasyona girdiğimizde bebek resmen zıplıyodu popa üzeriydi ve bi yukarı kalkıyodu bi aşağı iniyodu doktorum bile sölerken çok heycanlandı sonra bişey hissediyomusun diye sordu hayır dedim bu en büyük hareketlerden biri bu hissedilmiyosa kol bacak hareketleri hiçbiri henüz hissedilmez dedi en erken 15 16. haftada hissedersin dedi ama hareketliydi inşş dediğiniz doğrudur
deqılmı yaprakcım ıns senınde oyle tatlı oglusun olur cok tatlı valla rabbım nazardansaklasın cok begendım cok benımde aynısından olsun yaaaaaa
vallahi seni umutlandırmak gibi olmasın ama benim oğlumda öyle top gibi zıplıyodu bi aşağı bi yukarı...evet hissetmekten öte zaten usg de görüyosun...bence büyük ihtimal erkek senin bebişin...
naber canım nasılsım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla
ben de hamileyim bu arada allahım bu sefer üzmesin inşallah bizi sağlıkla bekliyorum
Canım ya bende hep sağımda hissettiğimi sanıyodum ama hissetmiyomuşum onlar gaz hareketleriymiş son gittiğimde doktor mümkün değil dedi ve ultrasyonu sola yakın tuttu o yüzdende sanki hevesim kaçtı hayırlısı bakalım inş Allah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre verir içinizde benimde tabi
ya ben daha 13 haftaligim hissediyorum bebegimin hareketlerini pir pir ediyor sanki
Ayy yaprakkk senin günler geçmiyorr tatlım yaaane 15 günmüş dolmadı gitti valla senle beraber bende gün sayıyorum kac haftalı oldun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?