bebek cinsiyet belirleme..

elaraaa nasılsın cnmm kızlar gecmısı okuyom amma cok yazmıssınız yhuuuu...

iyiyim cnm sagol sen nasılsınnn

Elara olamama ihtimali daha büyük dimi deme deme olabilir de

cnmm eger adet döngün düzenli olup 28 günde oluyor deseydin kız olma ihtimali gercekten cok yüksektii
ama söledigine göre son aylar şaşırmış döngün.o nedenle bi yorum yapamıyorumm
bioritimi baz alıyorum şimdilik.çin ve rus takvimine göre ne cıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyıdır cnm valla ev le cocuklarla bogusuyomm dua edın ablaları kızımın sınavları ıyı gecerınsss yaa bu 6.sınıf gercekden cok zormuss dersaneye gıtmesıne ragmen zorluyo baya

Hosgeldin canim valla bravo ben sana bosa tam altin demiyom temizlik cocuklar ders yemek hepsine yetisiyon ya Allah kolaylik versin orucunuda kabul etsin insaAllah kiz gecen vardi biri tanisalim diye bende sazan atladim kendimi tanittim simdi huylandim ha?

ewet ıste o bende sımdı okudum sen cevaplamıssın ....eger geldıyse duzgunce slm ver öle degılmı amaa ne alaka nbr nasılzınız tanısallım babamın kızımısınnn...neyse daha fazla konusupda gunaha gırmeyımmmmm

sagol cnmmm sızde ölesınızz ya kendıne haksızlık yapmma ınan basa gelınce herseye yetebılıyon sabah kalktım kahvaltı hazırladım beslenmelerı hazırla o ara bıde kucuk kızım uykuda mıkırdanıyo onada hazırla uyku arasında yedır esıme dedımkı heralde 4.de olsa ben mutfakdan cıkmıycammm...rabbım gene saglık versındee herseyın ustesınde gelırız ınnssss

Hıı evet ben hatırlıyorum kendini gayet güzel tanıttın Aman bişi olmaz huylanma anlaşılır nasılsa Elaracım çin tutmuyo rus tutuyo

Canim bence oldu ben bakinca görünüyor ama gamzem gitti kontrol edecek kimse yok su an asil de yok hadi arkadas olalim sen bak

Geldin mi kiz ay bacim o senin güzelligin resim cok net degil deneme amacli koydum daha sonra daha net resimlerimden koyarim kizim nasil kivircigim ask böcegim benim o

Son düzenleme:
kızlar neyse ben kactım cay demledım esım cay beklıyyoooo öpuyorumm sızıı a.e.o dualarınızda unutmayın benıde yarında muarrem ayının bırı ıns ıbadetlerımızı dualarımız yarının yuzusuyu hurmetınee rabbım kabul eder.... he bu arada hatmıs serıfe basladım hamıs kalmadan ıns bıtırecem elaracımmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…