bebek cinsiyet belirleme..

Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Bugün sesi daha iyi geliyordu ablamın inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşurlar bebeklerine. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

kız massallah saclarına bayıldım kım kıvırcık öle baya zor olur heralde taraması demı...rabbım nazardan saklasım cok tatlııı

Ay hic sorma bacim özel spreyi var o olmadan tarak degmiyor kestirmeden önce daha kivircikti kestirdikce acildi Rabbim seninkilerinide sana bagislasin cümlemizinkini insaAllah....

Çok geçmiş olsun Allah herkesin evladını bağışlasın uzun sağlıklı ömür versin inş en kısa zamanda Allah tamamına erdirsin inş.

Elara bu senmisin inanmiyorum ben seni avatarindaki gibi esmer bir hatun saniyordum gözlerin cok güzelmis bacim kizinda cok tatli masallah yesin onu teyzesi iste sonunda kavustuk yanliz bana 6 tane bildiri geldi resimleri gösteriyor ve okunmamis yorum yaziyor ne yapayim ben simdi anlamadim...

ay hic sorma bacim özel spreyi var o olmadan tarak degmiyor kestirmeden önce daha kivircikti kestirdikce acildi rabbim seninkilerinide sana bagislasin cümlemizinkini insaallah....

cnm bayıldımm kızınaaa.allah nazarlardan korusunnnn maşallahh

hepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versin dileklerinizide kabul etsin inş. Hoşcakalın
iyi geecelr cnm

hehe evet herkesss avatar resmine aldanıyorr:))
tşkler cnm sende cok güzelsinnnn.ben seni daha olgun dolgun bekliyordum sen aksine çıtır cıktın vallaa:))

Ay su an deli oldum ya ben özeli isaretlememe ragmen albüm genelde gösterilmis yönetimdem msj geldi albümlere gidin diye a bi baktim ben ve kizim kabak gibi ortada hemen sildim komplet albümü tekrar yapacam ins bu defa böyle hata yapmazlar

Elara sagol canim ya 35 inde citirmi olur ama herkes söyler yasimi göstermedigimi esimde bununla övünür sana iyi bakiyorum diye tamamen gensel durum ama adam kendini avutuyor .....

:)))) cnm o senin kendi albümün oldugundan albümler kısmında görürsün ama başkası görmez merak etme
deneme yapmak istiyorsan cıkış de ziyaretci olarak gel ve öle gir albümlere kendi albümünü ozaman görmezsin:)

canım ya ne kınadıysam başıma gelir benimde.çok istiyorum bir oğlum olsun ama ne biliyim kimse alınmasın aman çok üzülürüm.biz alışmışız kızlara erkekler de hareketli olunca biraz yaramaz görünüyolar.birde yetiştirmeyle alakalı tabi.gelip çocuğumun yüzünü yırtsa bende kızarım tabi.geçen gün hastanede küçük kızım yanımdaydı,yaşlı bir kadın vardı yanımdada 1 tanemi çocuğun dedi 1 kızım daha var dedim.kadın 2 kızın mı var olsun,dedi sanki böyle acırmış gibi.sinir oldum yaşlı diye bişey demedim.bizi bu oğlan sevdasına iten çevre emin oldum artık.biz baştan beri 4 çocuk istedik ama zorluklarını görünce 3.den sonra denemem gibi geliyo.bakmak zor okutmak zor.3.bile istemiyom aslında ama bu erkek sevdasına denicem kısmetse olur..canım vitamin de multi tabs omega 3 balık yağlı şurup verdi.ballı.tadıda güzel.biraş iştahları düzeldi sanki.

Ay gercekten mi ya bende admine msj yazdim neden genel albümde gösteriyorsunuz diye peki diger üyeler görüyormu kiz tanidik cok sitede ...

Yaprak,renkrenk,senacihan,sinam, ve dİgEr arkadaşlar szidende resim bekliyozzzzzzzzzzz:84:

canım ya bende istiyom koymak da bizim bu siteye çok tanıdık giriyomuş.başkaları görmesin istemem sadece arkadaşlarımın görebileceği şekilde nasıl ayarlıcam bilmiyomki zaten arkadaş listemde boş bilmiyom pek nasıl yapacam.bende sizleri hep merak ediyom da arkadaş olmadık diye göremiyom kimseyi.

Ay simdi bende aksam aksam ayni derteyim albüm yaptim kizim ve kendi resimlerimi koydum ve sadece arkadaslarim görsün diye isaretledim ana birde ne göreyim genel bölümde kabak gibi görünüyom Elara baskasi görmez dedi ama bu baskasi üyelerdemi üye olmayanlarmi sadece benimde tanidik cok siteye giren yarin gazeteye düserim Haskena resmini koymus siteye diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…