- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.181
canım bende 2 sene önce kürtaj olmustum kalbi durmuş aldırmak zorunda kalmıştım doktor bana 2 adet olman yeterli demişti tekrar gebelik için sonra küçük kızaa hamile kaldım doğdu şimdi yine hamileyım RABBİM GÖNÜLLERİNCE NASİP ETSİN İNŞALLAH
kız massallah saclarına bayıldım kım kıvırcık öle baya zor olur heralde taraması demı...rabbım nazardan saklasım cok tatlııı
Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Bugün sesi daha iyi geliyordu ablamın inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşurlar bebeklerine. Allah evlatlarınızı size bağışlasın, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
ay hic sorma bacim özel spreyi var o olmadan tarak degmiyor kestirmeden önce daha kivircikti kestirdikce acildi rabbim seninkilerinide sana bagislasin cümlemizinkini insaallah....
iyi geecelr cnmhepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versin dileklerinizide kabul etsin inş. Hoşcakalın
hehe evet herkesss avatar resmine aldanıyorr:))elara bu senmisin inanmiyorum ben seni avatarindaki gibi esmer bir hatun saniyordum gözlerin cok güzelmis bacim kizinda cok tatli masallah yesin onu teyzesi iste sonunda kavustuk yanliz bana 6 tane bildiri geldi resimleri gösteriyor ve okunmamis yorum yaziyor ne yapayim ben simdi anlamadim...
ay su an deli oldum ya ben özeli isaretlememe ragmen albüm genelde gösterilmis yönetimdem msj geldi albümlere gidin diye a bi baktim ben ve kizim kabak gibi ortada hemen sildim komplet albümü tekrar yapacam ins bu defa böyle hata yapmazlar
elara sagol canim ya 35 inde citirmi olur ama herkes söyler yasimi göstermedigimi esimde bununla övünür sana iyi bakiyorum diye tamamen gensel durum ama adam kendini avutuyor .....
cnm bende erkek cocuklarını sevmiyorum sanırımm.gecenlerde arkadaşımın oglunun kreşine gitmiştik hatırlarsınızz
kızım gayet güzel eglendii cok mutluyduu
son anda arkadaşın oglu geldi kızımın yanagınaa tırnaklarını gecirdiii
ayy deli oldummm.bidee bırakmıyorr,öle hırslanmışşkiii,zorla aldım kızımı elindennn
cocuga bişi yapamıyınca annesinden aldım hırsımııı
cocuga kreşte bunlarımı ögretiyorlarr eger öyleyse boşa para vermeyin alın cocugu burdan dedim.önce terbiye lazım dedim
ayy cok sinirlendim yineee
görümcemin 2 oglu var ikiside birbirinden yaramazzz
Allahh erkek evlatında hayırlısını uslusunu edeplisini versin gercektennn
oglu olan arkadaşlarr lütfen üstünüze alınmayın.her cocuk böle diye bişi yok tabi.ama bana hep böle terbiyesizler denk geliyor galibaa
ayy kınamayım başıma gelirr.töbee töbee
:)))) cnm o senin kendi albümün oldugundan albümler kısmında görürsün ama başkası görmez merak etme
deneme yapmak istiyorsan cıkış de ziyaretci olarak gel ve öle gir albümlere kendi albümünü ozaman görmezsin:)
35 yaş hiç göstermiyorsunnn
Yaprak,renkrenk,senacihan,sinam, ve dİgEr arkadaşlar szidende resim bekliyozzzzzzzzzzz:84:
canım ya bende istiyom koymak da bizim bu siteye çok tanıdık giriyomuş.başkaları görmesin istemem sadece arkadaşlarımın görebileceği şekilde nasıl ayarlıcam bilmiyomki zaten arkadaş listemde boş bilmiyom pek nasıl yapacam.bende sizleri hep merak ediyom da arkadaş olmadık diye göremiyom kimseyi.
dur ben bakayım görünüyomu diye arkadaş listemizde değiliz birbirimizin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?