- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.201
Canim sildim ya genelde görününce admine msj yazdim neden genelde göründü diye cevap gelince tekrar koyacam haber veririm o zaman eklersin beni bakarsin
Evet canim bende bugün hürriyet gazetesinde gördüm önce hamile kalirsam insaAllah , hemen almayi düsünüyorum .....kızlar bu akşam haberlerde izledim ama tam değil sonunda yakaladım eczanelerde bi test satılmaya başlanmış idrarı bir kutucuğa koyuyor onu biraz sallıyor sonra idrarın rengine göre cinsiyet belli oluyor sonuç güvenirliliği % 80 miş erken gebeliklerde de belli oluyormuş bilen var mı kızlaaar??
kızlar bu akşam haberlerde izledim ama tam değil sonunda yakaladım eczanelerde bi test satılmaya başlanmış idrarı bir kutucuğa koyuyor onu biraz sallıyor sonra idrarın rengine göre cinsiyet belli oluyor sonuç güvenirliliği % 80 miş erken gebeliklerde de belli oluyormuş bilen var mı kızlaaar??
Aman Allahım çok şaşırdım ya ama 10 haftalık bir bebeği aldırmakta aynı şekilde bence çünkü artık bebeğin sinirleri gelişmeye başlamış oluyor yani acıyı hissetmez mi.Allah ıslah etsin ne diyelimcanım duymuştum ben de böyle bir test yanlış hatırlamıyosam buradan birinin yengesi 3 tane kız bebeğini buşekilde kız olduklarını erken öğrenip aldırmıştı.ben şahsen 10 tanede olsa ciddi hayati bir durum olmadıkça çocuğumu aldırmayı asla düşünmem.o yüzden bu testin benim için bir anlamı yok.meraktan erken öğreniyosun işte okadar.bu testi böyle kötü bir amaç için kullanan çok oluyomuş onu duydum.erken öğrenip kürtaj süresi geçmeden aldırıyolarmış.
Aman Allahım çok şaşırdım ya ama 10 haftalık bir bebeği aldırmakta aynı şekilde bence çünkü artık bebeğin sinirleri gelişmeye başlamış oluyor yani acıyı hissetmez mi.Allah ıslah etsin ne diyelim
kızlar bu akşam haberlerde izledim ama tam değil sonunda yakaladım eczanelerde bi test satılmaya başlanmış idrarı bir kutucuğa koyuyor onu biraz sallıyor sonra idrarın rengine göre cinsiyet belli oluyor sonuç güvenirliliği % 80 miş erken gebeliklerde de belli oluyormuş bilen var mı kızlaaar??
Ay canım bu nasıl msj.böyle.herkese bişeyler yazmışsın tek msjda.nasıl aklında tuttun kime ne yazcağını.ben olsam birbirine katardım dolma,çatlatma,pekmez hepsi birbirine girerdi.kızlar yıne dokturmussunuz vallahı bende sardım bır ahsap boyamaya evıme bıblo fılan boyuyorum bır nevı ıyı oldu zaman nasıl gectı anlamadım bu aralar dıkkatımı baska seylere vermeye calısıyorum malum :)
crazy peri a.s hosgeldın
ezelcım saglık olsun hem cok ılıskın vardı ıstersen ayda bırkere dene bırde esın ıstedıgı zamanlar korunsun normalde ılıskı yasak degıl zaten cnm sadece korunmasız bırgun olsun ıns en kısa zamanda gonlundekını alırsın cnm
liza cnm bende cok severım dolma bıberı dun cok yemıstım afıyet olsun
oglak cnm ıyıyız sende ıyıysen sorun yok bosver zaten cok kalma ılk ayların dınlenmeye calıs
elaracım evet trufla canı bılıyorum ama kac saat sonra olmus acaba benım suan kasıklarıma batmalar gırıyor ılk defa boyle oluyorum nefesımı kesıyor bugunde oldu ara ara ondan sordum
bende testlerı baza alıyorum cnm dedıgın gıbı cunku akıntım hala devam edıyor saat 3te test yabıcam kasıklarım cok agrıyor catla olmus olabılır sılık cıkarsa esımı kaldırırım cıkmazsa yarın aksama :)
deyyan cnm hosgeldın
umutcum esınınde takvıyelerını artır cnm ben mesala esım kur ıcmedıgı ıcın eskıden gunde bır kasık pekmez verırdım sımdı 3 kasık verıyorum b12 folbıol cınko bunlarıda verıyorum hergun zorla mandalına yedırıyorum soda verıyorum kırmızı et yabıyorum ama kısmet ıste bakalım cnm
bestembenım cnm catlatma ıgnesı dr bana yabmadı cok sanslısın bencede bu ıyı bır sans olabılır bırde sagdaymıs benımkı nerdeydı ya sormayı unuttum oda bırsey demedı :)
selvı cnm saglık olsun uzulme rabbım buyuk ıns onumuzdekı aya olur
senecıhan evet erkek cocukları gorunce bende hernekadar kızsamda ıcımden benımde olsun yaramaz olsund ıyorum yaagamzecım cnm 3 cocuk bırde ev ısı vs vallahı senı tebrık edıyorum cnm benım ya Allah orucunu kabul etsın
Kızlar size bir sorum olacak. Ben maden suyu içemiyorum. Onun yerine meyveli soda içsem çok mu saçma olur? Alkali değil de asidik yapmayalım bünyeyi? Hiç yemek seçmem etmem ama bu maden suyunu içemiyorum boğazımdan geçmiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?