bebek cinsiyet belirleme..

sağlık ocakları yapmaz dimi ??
aslında bende bi öğrensem iyi olur
canım evet bende bir araştırdım burdaki özel hastanede test başı 8 tl imiş işte doktor kaç hormon testi isterse işte ona ona göre ama toplam 32 tl falan tutuyormuş galiba testler

anaaammm iyice dillere düştük yane bi daha anlatmicam sdize fiki fikilerimi kıskanıyorsunuz

ssk ya niye gitmiyonkii
ben sskda yaptırdımm cokta memnun kaldımm
elara ben cumartesi yani hafta sonu doktora gidebildiğim için böyle oldu şimdi yarın hormon testi için gitmem lazım amaa ssk ya gitsem direk hormon testi yaptırırmıki sonuçta muhayne eden doktor başka

yok tatlım ben ssk ya çıktım bugün tüm tahliller de orada yapılacak hastanede eltim çalışıyor ALLAH razı olsun ondan ben edirneyi aktardım iğneyi bulamadım o iğneyi bulmuş .

canım sen de edirnelimisin çok sevindim ben de edirneliyim hangi doktora çıktın ssen ne dersin sskya çıksam direk bana hormon testi yaptırır mı

bbende bu sabah eşime nisana bırakalım dedim oda biz her ay deneyelim zaten ancak nisana kadar olur dedi haklısın her ay tek ilişki denicem hayırlısı

canım bu ne hapı acaba adet söktürücü mü yoksa başka bişey mi_?

canım sağol evet bende öyle planlıyorum ama hayırlısı bakalım

günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah şekerleri bu soda olayını çözemedim anlatan olursa sevinirim kız için içmekmi lazım yoksa içmememekmi bhaydi cevapları bekliyorum

günaydın canım kız için içmiyorsun canım ama meyveli gazlı olanlardan kız için içebilirsin

kızlaaaarr hepinize günaydııınnn umutçum nasılsın bugüüünnn

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm
asidemet kız ıstıyorsan soda ıcebılırsın erkek ıstıyorsan maden suyu ıcıceksın soda ve maden suyu bırbırırınden ayrı sıselerı benzıyor ama alırken bakarsın ıcındekılere ve sısenın uzerıne

berra deneme sımdımı yabıcaksın cnm ?
cıft cızgın nezaman belırdı cnm benım cıft cızgım cıkıyor ılk 5 dk ıcınde yavas yavas belırıyor ama benım testte daha koyusu oldugu ıcın yanı c cızgısındeen t cızgısı daha koyu oldugu ıcın onu beklıyorum o cıkcagı zaman ıdrarını damlatır damlamaz cızgı dıgerınden koyu olarak cıkıyor .hakkında hayırlısı olsun cnm ama heyecan yabma stres heyecan bunlarda engelhep sakın ol

saat 11 de yaptığım testte çift çizgi çıktı . ama c çizgisi t çizgisi ile aynı koyulukta. şimdi 4 saatte bir tekrarlayacağım testi , silikleşme başladığında deneme olsun diorum ama bilmiyorum bakalım inşallah saat 17 den önce silikleşmez . çünkü okuldayım o saate kadar. birde kafamı karıştıran birşey var. ateşim dün düştü bugün yükseldi . ateş yumurta çatlayınca yükseliyor, testte yumurta çatlamadan 24-36 saat önce çift çizgi oluyor diye biliyorum. acaba ateşimdemi tuhaflık testte mi ? yani acaba yumurtam çatladımı yoksa testte gördüğüm çift çigiden 24-36 saat sonra mı çatlayacak ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Canim bence oldu ben bakinca görünüyor ama gamzem gitti kontrol edecek kimse yok su an asil de yok hadi arkadas olalim sen bak
tünaydınnnn herkese
çok şükür sayfalar epey bi zaman sonra baya ilerlemiş
Haskena seni en çok ben merak ediyordum
ben görmeden silmişin .. bugün koyucan dimi
ben artık pek aktif olamıyorum malum
yıl sonu işler yoğun ..
bi de temmuz annelerine de yazınca
anca burda geçmiş okuyup
sizler napıyorsunuz onu öğreniyorum

iki koyu çizgiden 16 saat sonra biliyorum ben

ben atese guvenme derım ama sen bılırsın sonucta dedıgı gıbı cıft cızgıyı lh tavan yabtıgı anda verıyor ve bazen bu 1 gun bazen 3 gun surebılıyor.yanı oyle cıktıgı gıbı catlamıyor benım mesala 3 gun surerdı hep ılk defa bu ay 1.5 gun surdu cıft cızgı

bebek olunca ne yapacaksın çalışmaya devammı

kız sen varya harikasın.
bende bundan sonra aynen böyle cevaplar yazıcem

umutcum hayır bak benım testımde ne yazıyor bılıyormusun
Lh tavan yabtıgı zaman test cıft cızgı verır 1 veya 3 gun arasında ovulasyon (catlama)gerceklesebılır (benım herzaman 3.gun cıft cızgım oluyor ve sılıklestıgı an catlamıs oldug an oluyor teste gore ovulasyon gerceklestıkten sonra 6-24 saat arasında dollenebılırmıs

bebek olunca ne yapacaksın çalışmaya devammı
o konu tam bir muamma ..
eşim şimdi bir arkadaşıyla ortak iş yapıyor
ama mal ortağı değil sadece yaptığı iş
üzerinden %10 alacak kar ortağı .. işler iyi giderse
ben çalışmamayı düşünüyorum hatta hiç istemiyorum doğumdan sonra
çocuğumu kendim büyütmek en büyük isteğim
ama mecbur kalırsam yapacak bişi yok

bu test çok pahalı
güvenilirliği de öyle lafta henüz çok deneyen yok.
ben olsam paramı sokağa atmazdım doğrusu

Asilmavi Keske Kızımı Bakan Olsada Bende Gıdp calıssam,uzulme ben calıstıgımda kendımı daha bır ıse yarayan daha sosyal daha becerıklı goruyordum .Yanı ben cocuk ve karıyer esıt tutuyorum yınede hersey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…