- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.221
hepinize günaydın kızlar
iğneni oldunmu ???
canım evet bende bir araştırdım burdaki özel hastanede test başı 8 tl imiş işte doktor kaç hormon testi isterse işte ona ona göre ama toplam 32 tl falan tutuyormuş galiba testlersağlık ocakları yapmaz dimi ??
aslında bende bi öğrensem iyi olur
şimdi bi hasteneyi aradım
önce doktor sonra tahliller dedi
ezel
fiyatlarda doktorun istediği tahlillere göre değişiyormuş ssk geçmiyormuş
30 da varmış 100 'de
ben 1-2 ay da yatarak deneyim sonra bakalım bu işin çaresine
birde seyrek oluyor ilişkimiz sanırım
biz ezel gibi değilizki sabah akam
elara ben cumartesi yani hafta sonu doktora gidebildiğim için böyle oldu şimdi yarın hormon testi için gitmem lazım amaa ssk ya gitsem direk hormon testi yaptırırmıki sonuçta muhayne eden doktor başkassk ya niye gitmiyonkii
ben sskda yaptırdımm cokta memnun kaldımm
yok tatlım ben ssk ya çıktım bugün tüm tahliller de orada yapılacak hastanede eltim çalışıyor ALLAH razı olsun ondan ben edirneyi aktardım iğneyi bulamadım o iğneyi bulmuş .
Canim daha yasiniz genc ben senin yasinda olsa idim sunu yapardim her ay yumurtlama günü tek iliski taki tutana kadar aynen senin istedigin gibi yani esinede bunu anlat ilk cocugun avantajlarini yasinizin genc oldugunu v.s. acele etme kiz ben 30 yasinda dogurdum tabi simdide doguramiyom o baska ama en azindan var Allahim bagislarsa abla tavsiyesi acele etmeyin.....
canım bu ne hapı acaba adet söktürücü mü yoksa başka bişey mi_?Pardon canım ya bi taraftan kızıma yazı yazdırıyorum 1 e gidiyor derslerde zorlanıyoruz şöle söleyim ben hap kullanıyodum o yüzden çok düzenliydi 28 de bir oluyo sanırım hapta ama ramazanı tam tutabilmek için hapı bırakmadım yani en son temmuzdan sonra taaa eylülde oldum o yüzden yumurtlamayı falanda zaten bilemiyorum pek ama kasıklarımın ağrıdığı ve beyaz akıntının geldiği gün 23 üydü o günde yapmıştık karışık oldu sanırım sen anlarsın ama heralde
ezelcım saglık olsun hem cok ılıskın vardı ıstersen ayda bırkere dene bırde esın ıstedıgı zamanlar korunsun normalde ılıskı yasak degıl zaten cnm sadece korunmasız bırgun olsun ıns en kısa zamanda gonlundekını alırsın cnm
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah şekerleri bu soda olayını çözemedim anlatan olursa sevinirim kız için içmekmi lazım yoksa içmememekmi bhaydi cevapları bekliyorum
deyyancım sat ,adet döngün,beklenen regliyide yaarsan listeye ekliyim senide
tünaydınnnn herkeseCanim bence oldu ben bakinca görünüyor ama gamzem gitti kontrol edecek kimse yok su an asil de yok hadi arkadas olalim sen bak
iki koyu çizgiden 16 saat sonra biliyorum bensaat 11 de yaptığım testte çift çizgi çıktı . ama c çizgisi t çizgisi ile aynı koyulukta. şimdi 4 saatte bir tekrarlayacağım testi , silikleşme başladığında deneme olsun diorum ama bilmiyorum bakalım inşallah saat 17 den önce silikleşmez . çünkü okuldayım o saate kadar. birde kafamı karıştıran birşey var. ateşim dün düştü bugün yükseldi . ateş yumurta çatlayınca yükseliyor, testte yumurta çatlamadan 24-36 saat önce çift çizgi oluyor diye biliyorum. acaba ateşimdemi tuhaflık testte mi ? yani acaba yumurtam çatladımı yoksa testte gördüğüm çift çigiden 24-36 saat sonra mı çatlayacak ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
tünaydınnnn herkese
çok şükür sayfalar epey bi zaman sonra baya ilerlemiş
Haskena seni en çok ben merak ediyordum
ben görmeden silmişin.. bugün koyucan dimi
ben artık pek aktif olamıyorum malum
yıl sonu işler yoğun ..
bi de temmuz annelerine de yazınca
anca burda geçmiş okuyup
sizler napıyorsunuz onu öğreniyorum
kızlar yıne dokturmussunuz vallahı bende sardım bır ahsap boyamaya evıme bıblo fılan boyuyorum bır nevı ıyı oldu zaman nasıl gectı anlamadım bu aralar dıkkatımı baska seylere vermeye calısıyorum malum :)
crazy peri a.s hosgeldın
ezelcım saglık olsun hem cok ılıskın vardı ıstersen ayda bırkere dene bırde esın ıstedıgı zamanlar korunsun normalde ılıskı yasak degıl zaten cnm sadece korunmasız bırgun olsun ıns en kısa zamanda gonlundekını alırsın cnm
liza cnm bende cok severım dolma bıberı dun cok yemıstım afıyet olsun
oglak cnm ıyıyız sende ıyıysen sorun yok bosver zaten cok kalma ılk ayların dınlenmeye calıs
elaracım evet trufla canı bılıyorum ama kac saat sonra olmus acaba benım suan kasıklarıma batmalar gırıyor ılk defa boyle oluyorum nefesımı kesıyor bugunde oldu ara ara ondan sordum
bende testlerı baza alıyorum cnm dedıgın gıbı cunku akıntım hala devam edıyor saat 3te test yabıcam kasıklarım cok agrıyor catla olmus olabılır sılık cıkarsa esımı kaldırırım cıkmazsa yarın aksama :)
deyyan cnm hosgeldın
umutcum esınınde takvıyelerını artır cnm ben mesala esım kur ıcmedıgı ıcın eskıden gunde bır kasık pekmez verırdım sımdı 3 kasık verıyorum b12 folbıol cınko bunlarıda verıyorum hergun zorla mandalına yedırıyorum soda verıyorum kırmızı et yabıyorum ama kısmet ıste bakalım cnm
bestembenım cnm catlatma ıgnesı dr bana yabmadı cok sanslısın bencede bu ıyı bır sans olabılır bırde sagdaymıs benımkı nerdeydı ya sormayı unuttum oda bırsey demedı :)
selvı cnm saglık olsun uzulme rabbım buyuk ıns onumuzdekı aya olur
senecıhan evet erkek cocukları gorunce bende hernekadar kızsamda ıcımden benımde olsun yaramaz olsund ıyorum yaagamzecım cnm 3 cocuk bırde ev ısı vs vallahı senı tebrık edıyorum cnm benım ya Allah orucunu kabul etsın
o konu tam bir muamma ..bebek olunca ne yapacaksın çalışmaya devammı
Evet canım, onu görmüştüm. 10 haftalıktan sonra yapılabilirmiş ve %90 a varan doğruluğu varmış. Ben olsam hemen yapardım valla... Gerçi sen araştırıp bulmuşsun. İnşallah bu testi yapanlar kötü niyetli insanlar değillerdir. Minik bir kalbi durdurmak vahşetin en büyüğü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?