- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.241
umutcum hayır bak benım testımde ne yazıyor bılıyormusun
Lh tavan yabtıgı zaman test cıft cızgı verır 1 veya 3 gun arasında ovulasyon (catlama)gerceklesebılır (benım herzaman 3.gun cıft cızgım oluyor ve sılıklestıgı an catlamıs oldug an oluyor teste gore ovulasyon gerceklestıkten sonra 6-24 saat arasında dollenebılırmıs
eğer iş psikolojik olarak rahatsa çalışmak gerçekten güzelAsilmavi Keske Kızımı Bakan Olsada Bende Gıdp calıssam,uzulme ben calıstıgımda kendımı daha bır ıse yarayan daha sosyal daha becerıklı goruyordum .Yanı ben cocuk ve karıyer esıt tutuyorum yınede hersey gonlunce olsun
Asilmavi Keske Kızımı Bakan Olsada Bende Gıdp calıssam,uzulme ben calıstıgımda kendımı daha bır ıse yarayan daha sosyal daha becerıklı goruyordum .Yanı ben cocuk ve karıyer esıt tutuyorum yınede hersey gonlunce olsun
cnm ben ıkıncı cızgıyı gorunce 8 saat sonra tekrar yabıyorum ya belkı hanı ılk gun catlar dıye testın az kalmıs zamanın varsa sıparıs verebılırsın taneyle emın olamazsın ben dun sabah 12 de yabtım cıfttı 6 da yabtım cıfftı sonra 12 gıbı batmalar oldu saat 2 gıbı yenı test yabtım sılıklesmeye baslamıstı bende hemen namaz kıldım dua ettım esımı kaldırdım denedık
ancak kahve ve soguk dus bu sefer olamadı cunku baktım evde kahve kalmamıs ee bırde esım uyuyordu kalk dus al dıyemedım neyse saglık olsun bu ay kendımı cok sanslı hıssedıyorumbenama ya cunku 1 2 3 4 5 kız gunlerıydı bıortımde benımde 2 sı yumurtlama baslangıcıydı yanı 3 üyada 4 ü(adetın 16.cı yada 17.cı gununde) en gec catlamıs olcaktı ancak adet duzenlıyıcımı bırakmıstım oda 2 gun daha gec yumurtlamama sebeb oldu ve bız gece 3 te yanı ayın 7 (Adetın 20.cı qunu)sınde deneme yabmıs olduk
berra cnm bu ay ılk denenemızdı sanırım son deneme cunku catama oldu daha denesemde tutmaz herhalde :)
umutcum sagol cvnm yarım saat bacaklarımı kaldırıp yattım sonrada sabaha kadar uyumusum vallahı
galanık cok pahalı umut ya ben gg den aldı 30 tane test 10 tanede gebelık hedıye artı kargo bedava 32 ytl verdım
cnm kızım suanda krese gıdebılır ama ben calısırsam cocuk ertelemıs olurum bu seferde yasım ılerleyınce cocuktan sorna tekrar calısmama neden olacak saglık problemlerım cıkabılır ıstemez ıstemez.Vakıt varken en ıdealı bu sanırım sımdılık
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah şekerleri
günaydın kızlarrr
hepinize günaydın kızlar
ben coretests le bi kerede hamile kaldım ....teşekkür ederim boncuk. daha önce coretest kullanıp memnun kalmadığını yazmıştın , çizgiler aynıkoyuluğa gelmiyor diye . ondan sordum canım.
asil mavi sende çizgiler yani c çizgisi ile t çizgisi aynı koyuluğa geliyormuydu. bende kullanım talimatına uyuyorum. çift çizgi kaç gün gördün canım ? çift çizgi görüne silikleşinceye kadar test yapınmı ? çift çizgiden kaç saat sonra çizgi silikleşti ve çiftçizgiden kaç saat sonra ilişki oldu ? çok soru sordum biliyorum ama çok heyecanlıyım. sorularımı bunalmadan cevaplarsan sevinirm cnm. teşekkür ederim.
birde dualarınhızda beni unutmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?