bebek cinsiyet belirleme..

benim 2 tane kaldı testim nasıl yakalayacam bu ay :)))
yani sence ozaman 2. çizgiyi görünce ben 1 gün sonra test yapayım tekrar

eğer iş psikolojik olarak rahatsa çalışmak gerçekten güzel
hele benim işim tam bana göre biçilmiş kaftan ama bi tarafta da
ilk bi kaç yılı sadece anneye muhtaç bi melek
c.tesi bebekle ilgili bi seminere gittim orda doğum koçu dedi ki
bebeğiniz huzursuzlandı alın onu yaslayın boynunuza
sizin kokunuz ona herşey sizin sesiniz sizin şefkatiniz
evet mecbur kalırsam yapacak bişi yokta
keyfi çalışmaya devam etmek bence o yavrucağa
büyük haksızlık olur.. Allah dediğin gibi
hepimizin gönlüne göre versin

cnm ben ıkıncı cızgıyı gorunce 8 saat sonra tekrar yabıyorum ya belkı hanı ılk gun catlar dıye testın az kalmıs zamanın varsa sıparıs verebılırsın taneyle emın olamazsın ben dun sabah 12 de yabtım cıfttı 6 da yabtım cıfftı sonra 12 gıbı batmalar oldu saat 2 gıbı yenı test yabtım sılıklesmeye baslamıstı bende hemen namaz kıldım dua ettım esımı kaldırdım denedık
ancak kahve ve soguk dus bu sefer olamadı cunku baktım evde kahve kalmamıs ee bırde esım uyuyordu kalk dus al dıyemedım neyse saglık olsun bu ay kendımı cok sanslı hıssedıyorumbenama ya cunku 1 2 3 4 5 kız gunlerıydı bıortımde benımde 2 sı yumurtlama baslangıcıydı yanı 3 üyada 4 ü(adetın 16.cı yada 17.cı gununde) en gec catlamıs olcaktı ancak adet duzenlıyıcımı bırakmıstım oda 2 gun daha gec yumurtlamama sebeb oldu ve bız gece 3 te yanı ayın 7 (Adetın 20.cı qunu)sınde deneme yabmıs olduk

bende senin gibi düşündüğümden hep çalıştım boncuk
aslında kızında büyümüş çalışabilirdin kreşler falan
bende 2.çocuktan sonra evde kalacam bu duygu korkutuyor aslında (

hadi bakalım hayırısı olsun yatsaydın biraz :))
bende galenik almıştım onu kullandım bu şimdi ikinci paketten 2 adet kaldı bidahamı alsam bilmiyorum
bundada azcık var anacım 5 tane 24 tl :))

berra dıger marka canım ben onu kullanmıyorum coreyı kullanmıyorum yanı cnm sen ovulasyon yerındekı kızlara sorsana core marka testte kac gun cıft cızgı cıkar dıye googledende yazsan cıkar sanırım

Son düzenleme:
berra cnm bu ay ılk denenemızdı sanırım son deneme cunku catama oldu daha denesemde tutmaz herhalde :)
umutcum sagol cvnm yarım saat bacaklarımı kaldırıp yattım sonrada sabaha kadar uyumusum vallahı
galanık cok pahalı umut ya ben gg den aldı 30 tane test 10 tanede gebelık hedıye artı kargo bedava 32 ytl verdım
cnm kızım suanda krese gıdebılır ama ben calısırsam cocuk ertelemıs olurum bu seferde yasım ılerleyınce cocuktan sorna tekrar calısmama neden olacak saglık problemlerım cıkabılır ıstemez ıstemez.Vakıt varken en ıdealı bu sanırım sımdılık

yok ben öncesi için demiştim çalışmanı
bencede şu an en iyi dönemdesin bebek için
benim dönemim zor olacak bakalım hayırlısı
bende kargoyla işyeri adresine gelsin istemiyorum burası ufak yer merak ederler ney diye ben yokken valla açar bunlar

cnm kargo adresını verme ozaman sana en yakın subenın adresını ver uzerınede subeden alım dıye yazar ozaman snaa hıc sorun olmaz aksam 8.3* a kadar subeden alabılırsın
yok ya oyle deme senın ıcınde zor olmaz kızınbuyumus ablalık yabar kardesıne sende faydasınıda cok gorursun

teşekkür ederim anım . umarım taamanda oğluşlarımıza kavuşuruz. senin deneme de olmuş benim deneme de bugün yarın olur. inşallah müjdeli haberi braber veririrz canım.

berra cnm ıns ya rabbım kabul etsın hadı bakalım cnm stres yokkk:)))
takvıye alıyormusunuz sız cnm
elara gamzekızlar nerelerdesınız yaw?
ben conkoyu dun ıtıbarı ıle bıraktım vıcksıde bıraktım b1 ve folık asıtde devam edıyorum

teşekkür ederim boncuk. daha önce coretest kullanıp memnun kalmadığını yazmıştın , çizgiler aynıkoyuluğa gelmiyor diye . ondan sordum canım.
ben coretests le bi kerede hamile kaldım ....
15 tane almıştım 10 u elimde kaldı hatta
ama bire bir kullanım talimatına uyulmalı çok hassas testler çünkü

asil mavi sende çizgiler yani c çizgisi ile t çizgisi aynı koyuluğa geliyormuydu. bende kullanım talimatına uyuyorum. çift çizgi kaç gün gördün canım ? çift çizgi görüne silikleşinceye kadar test yapınmı ? çift çizgiden kaç saat sonra çizgi silikleşti ve çiftçizgiden kaç saat sonra ilişki oldu ? çok soru sordum biliyorum ama çok heyecanlıyım. sorularımı bunalmadan cevaplarsan sevinirm cnm. teşekkür ederim.
birde dualarınhızda beni unutmayın lütfen.

nie bunalayım canım birbirimize yardımcı olmak için burdayız
benim siklusum 27 idi adet 14. gün testi akşam 6 da son 2
saat hiç sıvı almadan yaptım 2 çizgide aynı koyulukta idi
o gün deneme oldu ve ertesi gün aynı saatte bi daha test yaptım
bu sefer alt çizgi silikti bi daha deneme oldu ve sonuç gebelik
o ay içinde başkada hiç bi ilişki olmadı saatle ilgili soruya
gelince 2 testide saat akşam 6 da yaptım
denemelerde 10 da falan olmuştur testle 3-4 saat
ara var yani

IntelliGender Evde Cinsiyet Testi, bir kaç hafta yaptığınız gebelik idrar testinin benzeri bir testtir. Bu test, formülü tarafımızdan geliştirilmiş olan kimyasallar ile sabah ilk idrarınızdan aldığınız bir örneğin karışımının meydana getirdiği reaksiyon ile bebeğinizin cinsiyetini belirler. Test en erken, hamileliğinizin 10. haftasında (kaçan ilk adet dönemini takip eden 6. hafta) yapılabilir. Sonuçları almak sadece takriben 10 dakikanızı alır. Evde uygulanabilmesi ve çabuk alınan sonuçlar sevinçli haberi hemen paylaşmanıza olanak sağlar.

alıntıdır..

Bundan haberiniz varmıydı kızlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…