- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.261
cnm ben ıkıncı cızgıyı gorunce 8 saat sonra tekrar yabıyorum ya belkı hanı ılk gun catlar dıye testın az kalmıs zamanın varsa sıparıs verebılırsın taneyle emın olamazsın ben dun sabah 12 de yabtım cıfttı 6 da yabtım cıfftı sonra 12 gıbı batmalar oldu saat 2 gıbı yenı test yabtım sılıklesmeye baslamıstı bende hemen namaz kıldım dua ettım esımı kaldırdım denedık
ancak kahve ve soguk dus bu sefer olamadı cunku baktım evde kahve kalmamıs ee bırde esım uyuyordu kalk dus al dıyemedım neyse saglık olsun bu ay kendımı cok sanslı hıssedıyorumbenama ya cunku 1 2 3 4 5 kız gunlerıydı bıortımde benımde 2 sı yumurtlama baslangıcıydı yanı 3 üyada 4 ü(adetın 16.cı yada 17.cı gununde) en gec catlamıs olcaktı ancak adet duzenlıyıcımı bırakmıstım oda 2 gun daha gec yumurtlamama sebeb oldu ve bız gece 3 te yanı ayın 7 (Adetın 20.cı qunu)sınde deneme yabmıs olduk
tam demiştim ki bu ezel iyice formdan düştü
hayırdır iş yerindemi yoğunluk var
ay ezelcım testım bozukmu yoksa ben aksam cokmu su ıcmıstımde sılık cıktı anlamadım yoksa testlerıme guvenım sonsuz sımdı yıne koyu cıkyor ılk cıft cızgıden 24-36 saat arası catlama oluyor
neysekı cıft cızgıyı gorelı 1.5 gun olmustu artık yorumsuz kalıyorum ben ruyamda ablamı gordum tovbe tovbe ustu cıplaktı sadece goguslerı gorunuyordu tabırde kız cocuk demekmısRabbım buyuk hele bır hmıle kalmayı basarıyımda o kısmı ıcın cok kafa sısırırım ben
senin cocuk yapmaya niyetin yok bahaneler bululuyonn galiba:)
o içindeki sese söleee az sussunn.daha hamiş filann kalmadan olumsuz düşünmenn cok yersizz cnm
cocuk düşünüyorsanda elini cabuk tutmalısınn.yaşş ilerledikce gercektenn cok zorr cocuk bakamakkk ve hamile kalmakk
tabi karar seninn
bende tek ilişki düşünüyorum asil mavi
asilmavi evet ben tek ılıskı ıstıyorum ama hamıle kalamıyorum
sımdı cızgımı yıne takıp edıcem bugun hep kırmızı gıderse yarın aksam deneme yabarım ama sılık gorursem bugun deneme daha yabmam zaten olmuyor bır ay daha beklesın derım
IntelliGender Evde Cinsiyet Testi, bir kaç hafta yaptığınız gebelik idrar testinin benzeri bir testtir. Bu test, formülü tarafımızdan geliştirilmiş olan kimyasallar ile sabah ilk idrarınızdan aldığınız bir örneğin karışımının meydana getirdiği reaksiyon ile bebeğinizin cinsiyetini belirler. Test en erken, hamileliğinizin 10. haftasında (kaçan ilk adet dönemini takip eden 6. hafta) yapılabilir. Sonuçları almak sadece takriben 10 dakikanızı alır. Evde uygulanabilmesi ve çabuk alınan sonuçlar sevinçli haberi hemen paylaşmanıza olanak sağlar.
alıntıdır..
Bundan haberiniz varmıydı kızlar?
ben olsam denerdim kız :))
şu sıra karşıma hep ilk çocuktan sonra hamile kalamayan insanlar çıkıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?