bebek cinsiyet belirleme..

benim siklusum 28 -30 arasında değişiyor ve bugün 12. günüm . 12.gün çift çizgi çıkması normal mi acaba 15-16. gün çıkacak sanıyordum . bakalım belki birkaç gün çift çizgi çıkar sonra silikleşir. 4 saatte bir tekrarlıyayım testleri. bakalım sonuç ne olacak. kontrol çizgisinden daha koyu değil benim ikinci çizgi. yani ikisi aynı koyulukta. çift çizgi demek için c çizgisinin kontrol çizgisinden daha koyu olması mı gerekiyor ? yoksa iki çizgi aynı koyulukta olunca pozitif denebilirmi?

acıyok tskler cnm aksam ogrendık bızde
testler sılıklesınce catlama oluyor dıye bılıyorum ben ama suanda kafam karısık aksam sılık cızgı gordum az once dur bırdaha yabıyımd edım yıne t daha koyu cıktı bu neydı sımdı hahahaha aman yaaaa vallahı ben elımden gelenı yabıyorum dahasıda benı asar zaten
asılmavı ıns gonlundekını saglıcakla verır rabbım

canımhayırlı olsun inşaAllah gönlünce olur

ay ezelcım testım bozukmu yoksa ben aksam cokmu su ıcmıstımde sılık cıktı anlamadım yoksa testlerıme guvenım sonsuz sımdı yıne koyu cıkyor ılk cıft cızgıden 24-36 saat arası catlama oluyor
neysekı cıft cızgıyı gorelı 1.5 gun olmustu artık yorumsuz kalıyorum ben ruyamda ablamı gordum tovbe tovbe ustu cıplaktı sadece goguslerı gorunuyordu tabırde kız cocuk demekmısRabbım buyuk hele bır hmıle kalmayı basarıyımda o kısmı ıcın cok kafa sısırırım ben

asilmavi evet ben tek ılıskı ıstıyorum ama hamıle kalamıyorum
sımdı cızgımı yıne takıp edıcem bugun hep kırmızı gıderse yarın aksam deneme yabarım ama sılık gorursem bugun deneme daha yabmam zaten olmuyor bır ay daha beklesın derım

inş. gönlünüzdeki karnınızda olur
benim ilk gebelik olacağı için tek ilişkiye cesaret edemedim
yum . günü olur sonra 1 kerede tutmaz
eşim ya da ben kısırmıyım die kafayı yerdim

bende dün akşam sarı saçlı tombul erkek çocuğum varmış onu gördüm
burda zaman çok geçiriyorum herhalde etkileniyorum

doğru hissettin cnm ya bir türlü isteyemedim çocuk.düşündükçe sıkıntı basıyor.kendimi alışverişe verdim.ona da çok para harcıyorsun diye kızıyor.herkes depresif olduğumu anlıyor.bir eşim anlamadı.benim eşimde "kendini nezaman hazır hissedersen" diye bişey yok.nezaman döllenirsek ozaman diye bakar olaya.halis mulis kürt erkeği:)bende biraz erteleme koparsam belki vazgeçiririrm diye düşündüm ama malesef olmuyor.yani her halükarda ben istemeden olucak bu çocuk.istemeden çocuk yapılırsa da istenen cinsiyet tutturulabilirmi bilmiyorum.böylede garip komplo teorileride üretirim işte

ben olsam denerdim kız :))
şu sıra karşıma hep ilk çocuktan sonra hamile kalamayan insanlar çıkıyo (

şu ana kadar deneyen yok canım:))

ben olsam denerdim kız :))
şu sıra karşıma hep ilk çocuktan sonra hamile kalamayan insanlar çıkıyo (

benim de...
hatta bir arkadaş ilk çocuktan sonra hiiç korunmamış.çocuk 9 yaşında şuanda
ve malesef tedavi pahalı geldi o arkadaşa.bıraktı işin ucunu.kızı olsa bırakmazdı ama.
nede olsa oğlu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…