bebek cinsiyet belirleme..

yok canım bozuk değildir test belkide yeniden yumurtluyorsun acaba öyle bişey olabilirmi bir araştırsan

umut alemsın yaa :)))
vallahı denermıyım denemezmıyım bılemıyorum cnm ya dedıgım gıbı testlerım gosterıcek ne yabcagımı
denesekte hos olmuyorinş ruyandakı gıbı sarı saclı tombul bı oglun olur benımde profılımdekı gıbı olur aminnnnnnnn
asılmavı cnm ılk cocuksa haklısın ben ılk cocukta hıc cınsıyet aklımın ucundan bıle gecmemıstı fark etmezdıde nezaman cınsıyet ogrenme zamanı ayırt etme dusuncesı geldı aklıma oda cevremdekılerın aa kızmı neyse bırdaki inş oglan olur demelerınden sonra
liza nedense sana katılıyorum bencede oglu var ona bır kızın olsun dıye soyleyen olmuyordur emınım zaten bız kadınların bırbırımıze yabtıklarını erkekler bıze yabmıyor esım bana hep bak cok sey yabıyorsun kızımız olursa uzulursun yabma boyle dıyor bende yok denıyorum en azından herseyı denedım olmadı derım dıyınce bak cıdden oyle dusunuyorsun degılmı uzulmenı kendını kaptırmanı ıstemıyorum dedı
asıl mavı esım kecıboynuzu pekmezı b12 cınko folbıol maden suyu bende folbıol maden suyu cınko b12 vıcks surup alıyordum
bırde nerden aklıma geldı bılmıyorum elaracıms agolsun ılıskıden yarım saat once bol karbonatlı su ıctım
ezelcım yok tatlım ben bıkere adet bıter bıtmez yumurtladım zaten bu ıkıncı benım dıyorum ya ben 1.5 gun once cıft cızgı gormustum aksam 12 gıbı sag ve solkasıgıma degısık zamanlarda bıcak saplanması gıbı agrı oldu nefesım kesıldı o an akıntım arttı test yaptım 2 saat sonra sılık cıktı bızde degerlendırdık sımdı yenıden koyu cıkıyor :)

Son düzenleme:
karbonatlı suda vardi dimi
kız biz böyle böyle kafayı yiyeceğiz
şartlar bir araya gelene kadar ben stersten kalamıyorum bu seferde

zaten umut o ınsanı cok etkılıyor bak ben cok rahattım dusunmedım dusunemedım eee son anda ınsan takvıyelerı hazırlarken bıle stres oluyor
ınanırmısın 6 kere namazımı sasırdım ıkı rekat namazı kılamadım ya heyecandan ıste

bu kadar strese sen şeyyy olabildinmi bari :)) oda vardı çünkü

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.ezel gözün aydın hastalanmışsın canım.aklıma bir şey geldi onu sormak istiyorum.ayda iki defa yumurtlama dönemi olabilir mi?adet dönemi 28 günden fazla olanlar mesela..

bengu hosgeldın 28 gunden fazlaolanlardada 28 gunde bır olanlardada olabılıyor ornegın ben :)aslında adı ıkı kere yumurtlma dıyoruz oyle degıl sanırım drun dedıgıne gore normalde ılac kullanmayanların tek yumurtası oluyor kullananların 2 3 ya ıste benımde 3 tane olmustu bu ay 2 sı adetten hemen sorna catladı tek bırtane kalmıstı oda ıns catladı dun aksam

Son düzenleme:
yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh

saol boncukcum demek ki olabiliyormuş.denemelere devam ozaman :)) sanırım ben kaçırdım vajinal tablet kullandığım için.reglime 10-11 gün var

boncuk yazdıklarına kesinlikle katılıyorum :128:
bi de yapıyorsundur belki ama başka okuyan
arkadaşlardan yapmayan varsa yapmasının mutlaka faydası olur
gurbetin baş sayfalarda verdiği namaz ve dualar
herkeste varmı

kız ıste stres oluyorum ya tutacakmı tutmayacakmı dıye bırde hemen olsun bıtsın ıstıyorum ınsan o ıs ıcın olduqunu bılıyor ya aklına o gelıyor aman ne bılem dur ozelımı dokmen heryere
bırsey deqıl bengucum kac gunde bır reglı oluyorsun mesala benım 31 le 35arasıydı ılactan sonra 30 dustu bıraktım yıne cıktı kac gunde bır oldugumu anlamak ıcınde 14 gun eklıyorum yanı 19.cu gun yumurtlamaya basladım 14 ekledım 33 .cu gun 2 de yanılma payı 35 .cı gun demekkı reglı olucam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…