- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.281
yok canım bozuk değildir test belkide yeniden yumurtluyorsun acaba öyle bişey olabilirmi bir araştırsanay ezelcım testım bozukmu yoksa ben aksam cokmu su ıcmıstımde sılık cıktı anlamadım yoksa testlerıme guvenım sonsuz sımdı yıne koyu cıkyor ılk cıft cızgıden 24-36 saat arası catlama oluyor
neysekı cıft cızgıyı gorelı 1.5 gun olmustu artık yorumsuz kalıyorum ben ruyamda ablamı gordum tovbe tovbe ustu cıplaktı sadece goguslerı gorunuyordu tabırde kız cocuk demekmısRabbım buyuk hele bır hmıle kalmayı basarıyımda o kısmı ıcın cok kafa sısırırım ben
zaten umut o ınsanı cok etkılıyor bak ben cok rahattım dusunmedım dusunemedım eee son anda ınsan takvıyelerı hazırlarken bıle stres oluyor
ınanırmısın 6 kere namazımı sasırdım ıkı rekat namazı kılamadım ya heyecandan ıste
bu kadar strese sen şeyyy olabildinmi bari :)) oda vardı çünkü
anam nerden geliyor bu sorular aklına
hahahahahaha
onu atlamıyorum sekerım ılk ısımız o oluyor once ben oluyorum dedıgın seyden
yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh
bengu hosgeldın 28 gunden fazlaolanlardada 28 gunde bır olanlardada olabılıyor ornegın ben :)aslında adı ıkı kere yumurtlma dıyoruz oyle degıl sanırım drun dedıgıne gore normalde ılac kullanmayanların tek yumurtası oluyor kullananların 2 3 ya ıste benımde 3 tane olmustu bu ay 2 sı adetten hemen sorna catladı tek bırtane kalmıstı oda ıns catladı dun aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?