bebek cinsiyet belirleme..

asilmavikeske 5vakıt kılabılsem bu yuzden kendıme cok kızsamdabır turlu baslayamıyorumamarabbımın gucune gıtmesın bak cocuk ıcın hıc aksatmıyorumnamazdan sonra ılıskı denıyorum hep
valla arefe gunlerı kandıller arasıra oylesıne yanı cok dua edıyorum yabazen bı baslıyorum saatlerımı alıyor ama sevıyorum dua etmeyı zaten o yuzden sıkılmıyorum.

boncuk, benim kaynanam birinden örnek verirken üç oğlu var maşallah diyor ama kimse üç kızı var maşşallah demez:))
böyle laflarda sanki bana nispet gibi gelir içten içe sinir olurum işte:)
halbuse belki üçüncüde tutturacam belli mi olur
aslında hep olumlu düşünmeli insan...

cnmm bence yanlıs dusunuyorsun benımde bı oglum var 2 . hamıleyım bılıyorsunuz ve erkek oldugunu duyan artık 3. kız dıyorlar ve ben kız cocuklarına ınanılmaz duskunum bız 4 kız kardesız bı kzıım olmasını cok ısterdımm ama kısmet olmadı he 3 . kesınlıkle dusunmuyorum ALLAH'ım olmayanlara nasıp etsın he 2 oglum olucak dıye 3 dusunmuyor deılım ve bı sey daha ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde hıc hazır deılıdım korunurken hamıle kalmıstım ve herkez dogur kız olucak dıyordu benım ıcınde erkek oldugun u ogrendıgımde zulmustum ama ılk aklıma gelen tabıkıde saglıklı olması ve butun her teste kız cıkmıstı ve yumurtlama gunumdede kalmadım ve mucızevı bı hamılelık dıyor doktorum.bence herseyın hayırlısını ısteyın umarım gönlunuze göre ıolur..

liza vallahı hakkımızda hayırlısı cnm ya ıns burda hepımızın oglan ısteyene oglan kız ısteyenekız saglıcakla nasıp eder rabbım
umutcum analarolmasa yalan olur zaten ne varsa annemızde var

anladım canım bende 30-32 arası oluyorum.bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla..

mlsf bende bayramdan beri bıraktım aslında hiç bi mazeretimiz yok
Allahım eksiklerimizi telafi etmeyi nasip etsin bize

şartların en sonu ve en zoruda buydu
bu şart yolları açıyodu :82:
en önemli sor yani :82:

kız ben stersten olmuyo anacım ne yaparsan yap olmuyo
düşünüyorumya o yüzden , düşünmesem olacak aslında

yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh

kız ondan sanane olduğu zaman olur
rahat bıraksana

ayyy öldüm gülmekteeennn umut çok hoşsun yaaa aslında benimde ssenden farkım yok kızlar ben orgazm olamıyoruuuumm yaaaa aslında ön sevişme pek olmuyor o yüzden galiba ama onunda sebebi yine benim azgınlığım dayanamıyorum ön sevişmelere yaaa adamın kabahati yok

boncuk yanlız senin adama oldumu oldumu diye sorman öldürdü beni

canım evet çok şükür adet oldum ama yarın hormon testine gidemicem galiba izin alamadım müdürde çıktı bişey olursa çaldır beni ararım dedi ama izin içinde aramamk olmaz :44:

allahım ya enıde guldurdunuz kızım uyandı
Rabbımde sızı guldursun emııı
renkrenk cnm zaten ben sunu cok ıyı bılıyorum butun erkk cocuk ıcın yabılması gerekenlerı yabsamda hatta bırakın gıdıp erkek embrıyosu koydursak yınede rabbım ne ısterse o olucak o yuzden aslında cokta hazırlıksız sayılmam oglum olmasını cok ıstıyorum ama ılkınde de kıımı cok ıstemıstım hatta cocuklugumda hep derdım benım bır kızım olcak once dıye rabbım sesımı duydu dualarımı kabule ttı ıns yıne olur
hıc belı olmaz ıns cnm rabbım sanada bır kız nasıp eder saten sorun bana gore erkek kız degıl yanı cınsıyet farkı degıl var olanın farklısından ıstıyorum bu herseyde boyle degılmıdır sımdı benım bı mını cuperım olsa bırtane daha ıstemem x 5ım olsun ısterım ne benzetme ama heheheheh

bengu cnm yap bakalım bır test ne cıkıyor ovulasyon ıkı kere yumurtlama olursa zaten bır dıgerı baya gec oluyor yıen ornek ben ay ben ne guzel hep ornek oluyorum :O))))))))
keske tavuk gıbı olsadık ya bı seferde bır ka yumurta bırden

tavuk gibi olsak yumurtlasak kuluçkaya bizim herüfler yatsa bebişler öyle çıksa biz önceden yumurtaya bakarız kız bebekse tavada yumurta yaparız
ayyy çok vahşi gördüm kendimiiiii
tavuk dedinde boncuk bende geçen gün rüyamda tavuk gördüm yumurtluyordu tabilere baktım bebek diyor sonra dün gecede sol göğsümden süt geliyordu sıkıp eşime gösteriyordum bak süt geliyor diye rüyada kocayı görmekte çok hayırlıymış inşaAllah güzel haberler alırım

gurbet deyince gene ne mazereti varda gelmiyo hiç
slm canim benim laptop cortladi ortanca oglumunki cortladi simdide ufakliginda pcyle yaziyom oda uyuz valla 5 kisi paylasamiyoruz bir pcyiiiiiiinasilsin ne yapüiyorsun canim insallah durumlar duzelmistirrr

valla beni sorarsaniz adetten 3 gun önce et ete degdi takke yirtildi bu sefer kasit valla yokkkkk ne dersiniz hamis kalamam dimiiii yani kalmammmmmm degerli yorumlarinizi bekliyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…