- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.301
umut sen çalışıyordun galiba.
kızına kim bakıyor annen mi bakıyor?
öyle merak ettim[evet canım çalışıyorum kovulmazsam tabi :))) bi yakalasar beni :))
2 aylıkken anneme bıraktım ben ve hala bakıyor allah razı olsun çok emeği var çokkk
umut alemsın yaa :)))
vallahı denermıyım denemezmıyım bılemıyorum cnm ya dedıgım gıbı testlerım gosterıcek ne yabcagımı
denesekte hos olmuyorinş ruyandakı gıbı sarı saclı tombul bı oglun olur benımde profılımdekı gıbı olur aminnnnnnnn
asılmavı cnm ılk cocuksa haklısın ben ılk cocukta hıc cınsıyet aklımın ucundan bıle gecmemıstı fark etmezdıde nezaman cınsıyet ogrenme zamanı ayırt etme dusuncesı geldı aklıma oda cevremdekılerın aa kızmı neyse bırdaki inş oglan olur demelerınden sonra
liza nedense sana katılıyorum bencede oglu var ona bır kızın olsun dıye soyleyen olmuyordur emınım zaten bız kadınların bırbırımıze yabtıklarını erkekler bıze yabmıyor esım bana hep bak cok sey yabıyorsun kızımız olursa uzulursun yabma boyle dıyor bende yok denıyorum en azından herseyı denedım olmadı derım dıyınce bak cıdden oyle dusunuyorsun degılmı uzulmenı kendını kaptırmanı ıstemıyorum dedı
asıl mavı esım kecıboynuzu pekmezı b12 cınko folbıol maden suyu bende folbıol maden suyu cınko b12 vıcks surup alıyordum
bırde nerden aklıma geldı bılmıyorum elaracıms agolsun ılıskıden yarım saat once bol karbonatlı su ıctım
ezelcım yok tatlım ben bıkere adet bıter bıtmez yumurtladım zaten bu ıkıncı benım dıyorum ya ben 1.5 gun once cıft cızgı gormustum aksam 12 gıbı sag ve solkasıgıma degısık zamanlarda bıcak saplanması gıbı agrı oldu nefesım kesıldı o an akıntım arttı test yaptım 2 saat sonra sılık cıktı bızde degerlendırdık sımdı yenıden koyu cıkıyor :)
kız ıste stres oluyorum ya tutacakmı tutmayacakmı dıye bırde hemen olsun bıtsın ıstıyorum ınsan o ıs ıcın olduqunu bılıyor ya aklına o gelıyor aman ne bılem dur ozelımı dokmen heryere
bırsey deqıl bengucum kac gunde bır reglı oluyorsun mesala benım 31 le 35arasıydı ılactan sonra 30 dustu bıraktım yıne cıktı kac gunde bır oldugumu anlamak ıcınde 14 gun eklıyorum yanı 19.cu gun yumurtlamaya basladım 14 ekledım 33 .cu gun 2 de yanılma payı 35 .cı gun demekkı reglı olucam bu ay
asilmavikeske 5vakıt kılabılsem bu yuzden kendıme cok kızsamdabır turlu baslayamıyorumamarabbımın gucune gıtmesın bak cocuk ıcın hıc aksatmıyorumnamazdan sonra ılıskı denıyorum hep
valla arefe gunlerı kandıller arasıra oylesıne yanı cok dua edıyorum yabazen bı baslıyorum saatlerımı alıyor ama sevıyorum dua etmeyı zaten o yuzden sıkılmıyorum.
şartların en sonu ve en zoruda buydu
bu şart yolları açıyodu :82:
en önemli sor yani :82:
kız ben stersten olmuyo anacım ne yaparsan yap olmuyo
düşünüyorumya o yüzden , düşünmesem olacak aslında
yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh
kız ondan sanane olduğu zaman olur
rahat bıraksana
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.ezel gözün aydın hastalanmışsın canım.aklıma bir şey geldi onu sormak istiyorum.ayda iki defa yumurtlama dönemi olabilir mi?adet dönemi 28 günden fazla olanlar mesela..
ezel bunları ne diye toparladın kızzzzzzzz aynı sayfaya
anam çok komik olmuşlar krize girdim hani fıkralar olur ya temel şunu demiş dursun bunu demiş diye onun gibi olmuş vallah aayyy baktıkça gülüyorum
ben en çok boncuğa güldüm yaaa
kız dur ben burda gülüyorum nooldu diyolar
bengu cnm yap bakalım bır test ne cıkıyor ovulasyon ıkı kere yumurtlama olursa zaten bır dıgerı baya gec oluyor yıen ornek ben ay ben ne guzel hep ornek oluyorum :O))))))))
keske tavuk gıbı olsadık ya bı seferde bır ka yumurta bırden
ben tavuk olsaydım noolurdu acaba???
yumurtalar hep tavaya hep tavaya ozaman
yumurtladıktan sonra yumurtayı alkali suya yatırıııppp içine çinko aplarını sokuyoruz diye başlardık o zaman yöntemlere
slm canim benim laptop cortladi ortanca oglumunki cortladi simdide ufakliginda pcyle yaziyom oda uyuz valla 5 kisi paylasamiyoruz bir pcyiiiiiiigurbet deyince gene ne mazereti varda gelmiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?