bebek cinsiyet belirleme..

olabülürdeee olmayabülüüürdeee

ooo kimler gelmiş kimler
olmaz be gurbetciğimmm
zaten bugün yarın dimi senin ade zamanın
benimle aynıydın çünkü sen

Tamam canım ben içmeyeyim soda o zaman zaten aklım yatmamıştı pek. Limonla deneyeceğim alışırım inşallah teşekkürler önerin için.

Peki sodanın içine ayrıca karbonat mı katıyorsun canım? Anlatırsan çok sevinirim. Zaten içemiyorum en azından içtiğimde alkali olsun. Bir de içinde hiç kalsiyumu olmayan yok sanırım sonuçta minarelli su. Açıklarsan çok sevinirim..

kızlar nasılsınız.ben çok iyiyim.size ara sıra göz atabiliyorum.ama yoğunluktan yazamıyorum.ama takip ediyorum.bebişime isim arıyorum.varsa güzel isimler beklerim.şimdilik hoşçakalın.

kızlar burda cinsiyet belirleme yöntemleri paylasılmıyomu yani başlık öyle ama ne zaman girdiysem bi yöntem yazdığınızı görmedim bende kızım olmasını istiyorum tek bildiğim ve %90 doğru çıkan sağ yumurtalık erkek sol ise kız olduğu çünkü bendedişe yaradı bu yöntem ben bilmiyodu ama benim sağ kasığı çok agrımıstı ve oğlum oldu

Son düzenleme:
valla aaaaarkadaşlar sayfa arama yapınca bende çıkmıyo sinir oldum yaaa
yönttemler gelsin kız bebekler için haydii

konuya düzenli olarak katılın en azından merhaba diyerek falan..
o zaman konu sahibi arkadaşımız özelden yöntemleri atıyor.
yöntemler dediysek mucizevi bişey yok.
diyet listesi takviye vitaminler ve bazı pratik öneriler:)
onun dışında sohbet ediyoruz

elara nerelerdesinn bugün çok kötüyüm devamlı uyku hali var sen bana bi göz atacaktın beklemedeyim haberin olsun
kasım 18den önceki günlere bi baksan bana bioritimde yok gibi ama belki

yaprak sen kac haftalık oldun cnmmm sımdııı
12+4 gamzecim
Yaprak,renkrenk,senacihan,sinam, ve dİgEr arkadaşlar szidende resim bekliyozzzzzzzzzzz:84:
ben valla biraz zor eklerim hiç anlamadım
ben bugün eczaneye sordum getirtmek için aradı 99 değil 139 a getirtebiliyolarmış bende istemedim iki kez doktora giderim onla birinden biri söler nasılsa zaten azda kaldı
hahahahahaha
onu atlamıyorum sekerım ılk ısımız o oluyor once ben oluyorum dedıgın seyden
Kızlar önce kadın olursa erkek diye söleniyo burda ama ben hep büyüklerden tersini duydum hangi taraf önce olursa cinsiyet o tarafa çekermiş hatta beni hep tembihlediler sakın olma bekle diye hangisi doğru acaba

Ay gercekten mi ya bende admine msj yazdim neden genel albümde gösteriyorsunuz diye peki diger üyeler görüyormu kiz tanidik cok sitede ...

cnm albüm oluştururkenn sadece arkadaşlarım secnegini tıkladıgında listendekilerden başka kimse görmez emin olabilirsinn
genel albümlerde sen kendi albümünü görürsün ama bi başkası görmezzzz .ben denemesini ayptımm.yoksa yaş tahtaya basmam ben:)

Evet yüzüm göstermiyor ama yumurtalarim gösteriyor bir türlü yenidenhamile kalamiyorum kalanda orta kati begenmiyor pörsümüs bura diyorlar....
alemsin cnm yaa.taş gibidin ne pörsümesiiii

yükleyecegin resime sag tık yap
birlikte aç--->paint---->dosya---->farklı kaydet: farklı kaydederken kayıt türünü jpg seceip kaydet dicen
sonra buraya gelcen kontrol panelinden albüm oluştur dicen ve resimelri tek tek yüklicen cnm
hadii bekliyoruzzzzz meraklaa
albüm oluştururken sadece arkadaşlarım secenegini tıklarsan başkası göremezzz

maden suyu illaaa içmek zorunda degilsin.onun yerine %100 meyve sularından içebilirsin.mesela elma yada ananas yada domates suyu gibi.
bol limonata filanda iç
momofun dedigi gibii maden suyunda kalsiyum ve magnezyumda var.bunların olması maden suyunu asidik yapmazzz ama erkek bebek dietinde kalsiyum ve magnezyum önerilmiyorr
kısaca maden suyuu alkali bi içececktirrr,meyveli sodalarrr aynı kola gibi asitliii içeceklerdir.

cnm sen devlet dairesinde calışmıyormuydunn
eger memursann kesinliklee calış derim
ama özel sektörde calışıyorsan ve eşinin maaşı yeterliyse hiç gerek yok cocugunu sefil etmeyee
bebegin anneden başkaaa kimseye ihtiyacı yok.onun en cok ihtiyac duydugu zamanlarr yanında olmıcanda ne zamaan olcann

cnm ben bu konuda sana katılmıyorum
benim için cocuk herşeyden önce gelir.sırf kariyer yapcam diye ne annemi ne cocugumu nede eşimi yıpratamamm
maddi durum kimseyee minnet etmicek kadarrsaa ben cocuklu bi kadının calışması taraftarı degilim belli süree
cocukk okul cagına gelir ondan sonra uygun bi iş olursa calışılırr.
ama devlet memuru olsaydımmm kesinlikle calışırdımmm.ama özel sektör için ne kendimi nede ailemi yıpratmaya degmezzz

cnm ben bugün annem ve kızımı aldım yine alışverişe cıktım:))
mutfaga iki halı kullanıyorum.yazlık olanını kaldırdım kışlık olanı kirlenmesinn diye üstüne polarr örtü aldımm
aslında hiç sevmem böle örtü olaylarını ama mutfak cabuk kirleniyorr.mecbur kaldımm yanii
bidee mutfak fayanslarını derzleyip temizlemiştimm.onlrada yaglanmasın diye ocagın yanındakine mukavva aldımm üstünede aliminyum folyayla kaplayım koydumm ocagın yanlarına:))) yaglandıkcaa folyoyu degiştircem
ayy sinir oluyorum o fayanslar az yaglandıgı zmana.yag çöz kullanmaktan ellerim delindii vallaa

Iyi aksamlar kizlar...

pembe akıntı yerleşme kanaması filan olamaz mı.inş devamı gelmez:)
Pembe ilk basta geldi canim simdi kahverengi cok az geliyor.Cikolata kisti olabilirmi acaba simdi nette biseyler okudumm belirtileri ayni gibii :26:

Canim benim vardir bundada bir hayir zamani gelince olur insaAllah stres yapma stres yapinca olmasi daha da güclesiyor ....
tesekkürler canim,evet zamani vardir kesin ama heray gün saymaktan biktim, zaman gecmiyorr, kizim bi taraftan kardes istiyorum diye agliyor, iyice stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…