- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.321
slm canim benim laptop cortladi ortanca oglumunki cortladi simdide ufakliginda pcyle yaziyom oda uyuz valla 5 kisi paylasamiyoruz bir pcyiiiiiiinasilsin ne yapüiyorsun canim insallah durumlar duzelmistirrr
valla beni sorarsaniz adetten 3 gun önce et ete degdi takke yirtildi bu sefer kasit valla yokkkkkne dersiniz hamis kalamam dimiiii yani kalmammmmmm degerli yorumlarinizi bekliyorummmmmmm
adetten bir iki gun önce sari akintiyi gördümmmmmm ne yapcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz simdiiiiiiolabülürdeee olmayabülüüürdeee
slm canim benim laptop cortladi ortanca oglumunki cortladi simdide ufakliginda pcyle yaziyom oda uyuz valla 5 kisi paylasamiyoruz bir pcyiiiiiiinasilsin ne yapüiyorsun canim insallah durumlar duzelmistirrr
valla beni sorarsaniz adetten 3 gun önce et ete degdi takke yirtildi bu sefer kasit valla yokkkkkne dersiniz hamis kalamam dimiiii yani kalmammmmmm degerli yorumlarinizi bekliyorummmmmmm
cnm maden suyu ıcmıyorsan sodayı hıc ıcme ozaman soda alkalı degıl aksıne asıdık yabıyor dıger yabtıkların bosa gıder sonra hem maden suyu cok guzel ben gunde 3 4 tane ıcıyorum yaaa eger ıcemıyorsan ıcıne lımon atıp dene eksım trak bır tadı oluyr
uimutttttttttttttttttttttttttttttttttt bueeeeeeesey deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bunlarin yerine karbonatli soda icmelisin. Maden sularindaki kalsiyum ve magnesium oraninin yuksek olmasi nedeniyle erkek icin sakincali olabilir... Alirken icindekilere iyi bakmak gerekir. Eger kalsiyum ve magnesium varsa icilmemeli... riske atmamak gerek. Biz sarikiz aliyoruz buradaki Turk marketten ve icinde bolca kalsiyum ve magnesium var... potasium u latince adiyla yazmislar(kalium).
kızlar burda cinsiyet belirleme yöntemleri paylasılmıyomu yani başlık öyle ama ne zaman girdiysem bi yöntem yazdığınızı görmedim bende kızım olmasını istiyorum tek bildiğim ve %90 doğru çıkan sağ yumurtalık erkek sol ise kız olduğu çünkü bendedişe yaradı bu yöntem ben bilmiyodu ama benim sağ kasığı çok agrımıstı ve oğlum oldu
12+4 gamzecimyaprak sen kac haftalık oldun cnmmm sımdııı
ben valla biraz zor eklerim hiç anlamadımYaprak,renkrenk,senacihan,sinam, ve dİgEr arkadaşlar szidende resim bekliyozzzzzzzzzzz:84:
ben bugün eczaneye sordum getirtmek için aradı 99 değil 139 a getirtebiliyolarmış bende istemedim iki kez doktora giderim onla birinden biri söler nasılsa zaten azda kaldıkızlar bu akşam haberlerde izledim ama tam değil sonunda yakaladım eczanelerde bi test satılmaya başlanmış idrarı bir kutucuğa koyuyor onu biraz sallıyor sonra idrarın rengine göre cinsiyet belli oluyor sonuç güvenirliliği % 80 miş erken gebeliklerde de belli oluyormuş bilen var mı kızlaaar??
Kızlar önce kadın olursa erkek diye söleniyo burda ama ben hep büyüklerden tersini duydum hangi taraf önce olursa cinsiyet o tarafa çekermiş hatta beni hep tembihlediler sakın olma bekle diye hangisi doğru acabahahahahahaha
onu atlamıyorum sekerım ılk ısımız o oluyor once ben oluyorum dedıgın seyden
Ay gercekten mi ya bende admine msj yazdim neden genel albümde gösteriyorsunuz diye peki diger üyeler görüyormu kiz tanidik cok sitede ...
Evet yüzüm göstermiyor ama yumurtalarim gösteriyor bir türlü yenidenhamile kalamiyorum kalanda orta kati begenmiyor pörsümüs bura diyorlar....
canım ya bende istiyom koymak da bizim bu siteye çok tanıdık giriyomuş.başkaları görmesin istemem sadece arkadaşlarımın görebileceği şekilde nasıl ayarlıcam bilmiyomki zaten arkadaş listemde boş bilmiyom pek nasıl yapacam.bende sizleri hep merak ediyom da arkadaş olmadık diye göremiyom kimseyi.
Kızlar size bir sorum olacak. Ben maden suyu içemiyorum. Onun yerine meyveli soda içsem çok mu saçma olur? Alkali değil de asidik yapmayalım bünyeyi? Hiç yemek seçmem etmem ama bu maden suyunu içemiyorum boğazımdan geçmiyor sanki.
o konu tam bir muamma ..
eşim şimdi bir arkadaşıyla ortak iş yapıyor
ama mal ortağı değil sadece yaptığı iş
üzerinden %10 alacak kar ortağı .. işler iyi giderse
ben çalışmamayı düşünüyorum hatta hiç istemiyorum doğumdan sonra
çocuğumu kendim büyütmek en büyük isteğim
ama mecbur kalırsam yapacak bişi yok
Asilmavi Keske Kızımı Bakan Olsada Bende Gıdp calıssam,uzulme ben calıstıgımda kendımı daha bır ıse yarayan daha sosyal daha becerıklı goruyordum .Yanı ben cocuk ve karıyer esıt tutuyorum yınede hersey gonlunce olsun
berra cnm ıns ya rabbım kabul etsın hadı bakalım cnm stres yokkk:)))
takvıye alıyormusunuz sız cnm
elara gamzekızlar nerelerdesınız yaw?
ben conkoyu dun ıtıbarı ıle bıraktım vıcksıde bıraktım b1 ve folık asıtde devam edıyorum
Pembe ilk basta geldi canim simdi kahverengi cok az geliyor.Cikolata kisti olabilirmi acaba simdi nette biseyler okudumm belirtileri ayni gibii :26:pembe akıntı yerleşme kanaması filan olamaz mı.inş devamı gelmez:)
tesekkürler canim,evet zamani vardir kesin ama heray gün saymaktan biktim, zaman gecmiyorr, kizim bi taraftan kardes istiyorum diye agliyor, iyice stres oldumCanim benim vardir bundada bir hayir zamani gelince olur insaAllah stres yapma stres yapinca olmasi daha da güclesiyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?