- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.341
doğru hissettin cnm ya bir türlü isteyemedim çocuk.düşündükçe sıkıntı basıyor.kendimi alışverişe verdim.ona da çok para harcıyorsun diye kızıyor.herkes depresif olduğumu anlıyor.bir eşim anlamadı.benim eşimde "kendini nezaman hazır hissedersen" diye bişey yok.nezaman döllenirsek ozaman diye bakar olaya.halis mulis kürt erkeği:)bende biraz erteleme koparsam belki vazgeçiririrm diye düşündüm ama malesef olmuyor.yani her halükarda ben istemeden olucak bu çocuk.istemeden çocuk yapılırsa da istenen cinsiyet tutturulabilirmi bilmiyorum.böylede garip komplo teorileride üretirim işte
bu kadar strese sen şeyyy olabildinmi bari :)) oda vardı çünkü
hahahahahaha
onu atlamıyorum sekerım ılk ısımız o oluyor once ben oluyorum dedıgın seyden
kız ben stersten olmuyo anacım ne yaparsan yap olmuyo
düşünüyorumya o yüzden , düşünmesem olacak aslında
yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh
hahahahhaah alemsiniz kızlar yaaa.sayfayı +18 yapmışınız bugünnnkız ondan sanane olduğu zaman olur
rahat bıraksana
ayyy öldüm gülmekteeennn umut çok hoşsun yaaa aslında benimde ssenden farkım yok kızlar ben orgazm olamıyoruuuumm yaaaaaslında ön sevişme pek olmuyor o yüzden galiba ama onunda sebebi yine benim azgınlığım dayanamıyorum ön sevişmelere yaaa adamın kabahati yok
yumurtladıktan sonra yumurtayı alkali suya yatırıııppp içine çinko aplarını sokuyoruz diye başlardık o zaman yöntemlere
ben yumurtalarımı kargoyal Elaraya gönderirdim ancak o gelir bu işin üstesinden :90:
maden suyu illaaa içmek zorunda degilsin.onun yerine %100 meyve sularından içebilirsin.mesela elma yada ananas yada domates suyu gibi.
bol limonata filanda iç
momofun dedigi gibii maden suyunda kalsiyum ve magnezyumda var.bunların olması maden suyunu asidik yapmazzz ama erkek bebek dietinde kalsiyum ve magnezyum önerilmiyorr
kısaca maden suyuu alkali bi içececktirrr,meyveli sodalarrr aynı kola gibi asitliii içeceklerdir.
slm canim benim laptop cortladi ortanca oglumunki cortladi simdide ufakliginda pcyle yaziyom oda uyuz valla 5 kisi paylasamiyoruz bir pcyiiiiiiinasilsin ne yapüiyorsun canim insallah durumlar duzelmistirrr
valla beni sorarsaniz adetten 3 gun önce et ete degdi takke yirtildi bu sefer kasit valla yokkkkkne dersiniz hamis kalamam dimiiii yani kalmammmmmm degerli yorumlarinizi bekliyorummmmmmm
kızlar nasılsınız.ben çok iyiyim.size ara sıra göz atabiliyorum.ama yoğunluktan yazamıyorum.ama takip ediyorum.bebişime isim arıyorum.varsa güzel isimler beklerim.şimdilik hoşçakalın.
kızlar sızın yuzunuden fıkı fıkı yapasım geldır ama bebek ıraz altta oldugu ıcın yasakladı doktorum..
kızlar burda cinsiyet belirleme yöntemleri paylasılmıyomu yani başlık öyle ama ne zaman girdiysem bi yöntem yazdığınızı görmedim bende kızım olmasını istiyorum tek bildiğim ve %90 doğru çıkan sağ yumurtalık erkek sol ise kız olduğu çünkü bendedişe yaradı bu yöntem ben bilmiyodu ama benim sağ kasığı çok agrımıstı ve oğlum oldu
valla aaaaarkadaşlar sayfa arama yapınca bende çıkmıyo sinir oldum yaaa
yönttemler gelsin kız bebekler için haydii
konuya düzenli olarak katılın en azından merhaba diyerek falan..
o zaman konu sahibi arkadaşımız özelden yöntemleri atıyor.
yöntemler dediysek mucizevi bişey yok.
diyet listesi takviye vitaminler ve bazı pratik öneriler:)
onun dışında sohbet ediyoruz
elara nerelerdesinn bugün çok kötüyüm devamlı uyku hali var sen bana bi göz atacaktın beklemedeyim haberin olsun
kasım 18den önceki günlere bi baksan bana bioritimde yok gibi ama belki
12+4 gamzecim
ben valla biraz zor eklerim hiç anlamadım
Kızlar önce kadın olursa erkek diye söleniyo burda ama ben hep büyüklerden tersini duydum hangi taraf önce olursa cinsiyet o tarafa çekermiş hatta beni hep tembihlediler sakın olma bekle diye hangisi doğru acaba
Peki sodanın içine ayrıca karbonat mı katıyorsun canım? Anlatırsan çok sevinirim. Zaten içemiyorum en azından içtiğimde alkali olsun. Bir de içinde hiç kalsiyumu olmayan yok sanırım sonuçta minarelli su. Açıklarsan çok sevinirim..
hahahah hamile kadınıda yoldan cıkardınız ya korkulur sizden kızlarr.
sen uyma onlara cnnmmm.son aylarını bekleeee.hem hormonlar tavan yapıyor hemde dogumu kolaylaştırıyormuşşş.
valla benim son günlerde bile oldu ve maşallahh cok kolay dogumum oldu:)
iyi akşamlar hatun gızlar, bugün dr.umuza gittik, herşey yolunda dedi, tek bebek dedi, birde resmini çekti, sizle paylaşmak istiyorum ama usb kablosunu bulamıyorum....
Iyi aksamlar kizlar...
Pembe ilk basta geldi canim simdi kahverengi cok az geliyor.Cikolata kisti olabilirmi acaba simdi nette biseyler okudumm belirtileri ayni gibii :26:
momoff nasılsınn cnmm.senin bebişler ikimizmii???
cnmm keyfin yerinde gibi.yoksa bebek usg resminde soldamı:) hadii koy resminide bakalım yigenimizeee
elara net bir şekilde sağda, ve moralim çok bozuk..
cnmm keyfin yerinde gibi.yoksa bebek usg resminde soldamı:) hadii koy resminide bakalım yigenimizeee
sağda olunca kız oluyordu değilmi
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
asidemet özel mesaj sürem dolamadıgı için burdan cvp yazıyorum sana
sen oglunda 19 temmuzda adet olmuşun
1 hafta reglin sürse 25-26 sı gibi reglin biter
reglinin bittigi günden sonra ve yumurtlama zamanların hep erkek günlerinde.muhtemelen bu arada ilişki olmuştur ve hamile kalmışsındır diye oglunda bu yöntem tutmuş dedimm
ama tam ilişki gününü bilseydin daha net bişi sölerdim
kasım ayındaki deneme günlerin kactı???
ayy 4 kasım kesindi am sonra olnı hatırlamıyorum birde rica etsem aralık 25-30 arasına bakarmısın aralıktaki yumurtlama günlerim bu günlermişde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?