bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar hatun gızlar, bugün dr.umuza gittik, herşey yolunda dedi, tek bebek dedi, birde resmini çekti, sizle paylaşmak istiyorum ama usb kablosunu bulamıyorum....

cnm madem eşin cok istiyor kaçışın yokkk bilinçli hamile kalmalısınnn
sana yolladıgım yöntemleri uygula,yumurtlamanı takip et ve tek ilişki denemeye calışş
Rabbim büyükkk inşallahh bi oglun olur hayırlısıylaa
sen cok olumsuzzz düşünüyorsun.bence öle yapma
şuan burdaki herkesin eşit şansı varrr.bakk maşallah boncukk ezel ve gamzeee,umutt ve diger arkadaşlarr nasıl ugraşıyorlarr.bencee sendee bişiler yapmalısınn
ozaman kendini daha hazır ve iyi hissedeceksinn

bu kadar strese sen şeyyy olabildinmi bari :)) oda vardı çünkü

hahahahahaha
onu atlamıyorum sekerım ılk ısımız o oluyor once ben oluyorum dedıgın seyden

kız ben stersten olmuyo anacım ne yaparsan yap olmuyo
düşünüyorumya o yüzden , düşünmesem olacak aslında

umutcum sana bu konuda önerim olabülüüüüü

yok yaa oan ben aklımdan atıyorum stres fılan kalmıyor kolayca oluyor ancak esım olcagızaman ben cok stres oluyorumoldumu oldumu dıye sanırım ondan olmuyor bızımde heheheheheheh

kız ondan sanane olduğu zaman olur
rahat bıraksana
hahahahhaah alemsiniz kızlar yaaa.sayfayı +18 yapmışınız bugünnn

umuta önerecegim şeyi sanada önerebilirimmm

yumurtladıktan sonra yumurtayı alkali suya yatırıııppp içine çinko aplarını sokuyoruz diye başlardık o zaman yöntemlere

hahahahah

ben yumurtalarımı kargoyal Elaraya gönderirdim ancak o gelir bu işin üstesinden :90:

sen o yumurtaları kocana vercen umut.bende onu döllicek malzeme yok maaleseffff

Teşekkür ederim elera, maden suyu içebilirsem ne ala, ,içemezsem bende dediğin meyvesularına yüklenirim artık. Kış için hazırladığım domates soslarım var onları tüketirim.

hoşgeldin cnmm.mzledik yaw.arada ugra bari
et etee degmişşş hayırlıı olsunnnn.ama ondan bi cacık olmazz merak etmee cnm:)

kızlar nasılsınız.ben çok iyiyim.size ara sıra göz atabiliyorum.ama yoğunluktan yazamıyorum.ama takip ediyorum.bebişime isim arıyorum.varsa güzel isimler beklerim.şimdilik hoşçakalın.

cnm sen tekrar gitmicenmi doktora??şu cinsiyet işini kesinleştirsen artık????
isim olarakk nasıl isimler düşünüyorsun mesela??? bilindikmi yoksaa anlamı güzel farklı isimlermi?

kızlar sızın yuzunuden fıkı fıkı yapasım geldır ama bebek ıraz altta oldugu ıcın yasakladı doktorum..

hahahah hamile kadınıda yoldan cıkardınız ya korkulur sizden kızlarr.
sen uyma onlara cnnmmm.son aylarını bekleeee.hem hormonlar tavan yapıyor hemde dogumu kolaylaştırıyormuşşş.
valla benim son günlerde bile oldu ve maşallahh cok kolay dogumum oldu:)

yöntemleri aşalıı cokkk olduuukkk bizz.burda daha cok sohbet ediliyor
yöntemler genelde ilk sayfalarda konuşulduuu
ama aktif katılırsan topluca yöntemleri yollarım sana özeldenn

valla aaaaarkadaşlar sayfa arama yapınca bende çıkmıyo sinir oldum yaaa
yönttemler gelsin kız bebekler için haydii

demett sen baya aktifsin sana yollıcam yöntemelrii

:81:

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer hamiş değilsem aralıkta 25 ve 30 arası ovulasyon günlerimmiş bu günlerrde merak ediyorum elara kız mı acep bu günler
ayyy senide çok yoruyorum ama

elara nerelerdesinn bugün çok kötüyüm devamlı uyku hali var sen bana bi göz atacaktın beklemedeyim haberin olsun
kasım 18den önceki günlere bi baksan bana bioritimde yok gibi ama belki

tmm bakcam birazdann

cnm aşagıda senacihana anlattım nasıl resim yüklencegini.hadii yüklede senide görelim yaa
evet eskii kadınlarr erkek bebek için kadının sukun durması gerektigini ve orgazm olmamasını sölüyorlarr
ama bilimsel bi gercek var ortada
kadın önce boşaldıgında vajina alkali hale geliyor ve orgazm sırasında oluşan kasılmalar sonucundada spermler daha cabuk yumuratya ulaşıyorr
bu nedenle önce kadının orgazm olmasıı gerekir.

maden suyunun içinee karbonatt atıpp içebilirisn evett.
maden sularının içinde kalsiyum ve diger mineraller vardır ama oranlarına bakmak lazımmm.

Bu test edilip onaylanmistir arkadaslar, ilk kizimda gununden bir hafta once kendi doktorumda olsun diye suni sanciyla dogum yaptim. buna ragmen cok cabuk ve kolay oldu, ikincisi kendi sancisiyla 4 gun once geldi ve yine cok kolay oldu...

iyi akşamlar hatun gızlar, bugün dr.umuza gittik, herşey yolunda dedi, tek bebek dedi, birde resmini çekti, sizle paylaşmak istiyorum ama usb kablosunu bulamıyorum....

cnmm keyfin yerinde gibi.yoksa bebek usg resminde soldamı:) hadii koy resminide bakalım yigenimizeee
Iyi aksamlar kizlar...

Pembe ilk basta geldi canim simdi kahverengi cok az geliyor.Cikolata kisti olabilirmi acaba simdi nette biseyler okudumm belirtileri ayni gibii :26:

slm cnm.
neden hemen kistten şüphelendinn.varmıydı senin kistin???
adet kanaması başlaamdımı yani??şuan akıntın kahverengimii .cnmm yerleşme kanaması da olabilirr
benimde tam regli günümde aynı anlattıgın gibi lekelenmelerim olduuyduu

asidemet özel mesaj sürem dolamadıgı için burdan cvp yazıyorum sana
sen oglunda 19 temmuzda adet olmuşun
1 hafta reglin sürse 25-26 sı gibi reglin biter
reglinin bittigi günden sonra ve yumurtlama zamanların hep erkek günlerinde.muhtemelen bu arada ilişki olmuştur ve hamile kalmışsındır diye oglunda bu yöntem tutmuş dedimm
ama tam ilişki gününü bilseydin daha net bişi sölerdim

kasım ayındaki deneme günlerin kactı???

ayy 4 kasım kesindi am sonra olnı hatırlamıyorum birde rica etsem aralık 25-30 arasına bakarmısın aralıktaki yumurtlama günlerim bu günlermişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…