bebek cinsiyet belirleme..

asidemett ben sana kız beebk için ne yapman gerektikleriniii yollamışımm
onları okudun dimi??
uyguluyormusunn?
eger 30 aralık yumurtlama zamanınsa erkek günü.
22 aralık kız günü. korunmasız ilişki olabilir.belki bi ihtimal hamile kalabilirisnn.
ama bioritime göre yapmıcam diyorsan kuru günlerinde gün aşırı ilişki denee.yumurtlamadan 3 gün önce ilişki tekrar dene ve bidaha denemeee

Selam kızlar
Ben daha öncede katılmıştım ama her zaman giremiyorum, bir daha yazamamıştım. Benimde iki kızım var ve bu ay erkek için çalışacağım. Ben çok düşündüm ve yumurta takibi için doktora gidiyorum. Dün gittim 16 mm dedi ve yarın yine gidecem. Ayrıca bana diyet verdi, bunları ye sadece dedi. Ben hem doktoun söylediklerini hemde burda yazanlardan uygulayarak bakalım deneyecem bu ay. Banada şans dileyin. Ayrca benimde biyoritmime bakarmısın acaba Elaracım.

teşekkür ederim

hoşgeldin cnm
doktorun ne diyeti verdi?
tarihleri yaz bakayım bioritime

Ben de cocuklarin hele hele bebeklerin baskalarina birakilip calisilmasina cok karsiyim. Annem calisiyordu ve hep ev hanimi annesi olanlara ozenirdim.. Buyuyunce kesinlikle cocuklarimi kendim buyutecegim diyordum.. Malesef tam olarak gerceklesmedi.. Vize dolayisiyla calismam gerekiyordu. Isim part time 9-1 arasi iste bulunmam gerekiyor, raporlar takipler filan gerisini evden yapiyorum ama yine de 4 saat de olsa onlardan ayri kalmak cok zor.. Simdi green card imiz var. Bebisin hamilelik izninden sonra devam etmeyecegim artik. Cocuk okula bile gidiyor olsa eve dondugunde annesiyle olmasi cok onemli... Bir prof un makalesi vardi.. Cok zaman gecirmek degil, kaliteli zaman gecirmek kavrami, calisan annelerin uydurdugu bir zirvadir . Cocuk annenin sicakligiyla buyur diyordu ki cok dogru.. Mal mulk kazaniliyor ama guzel gecirilmis bir cocuklugun yerini hicbirsey tutmuyor. Tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz.

kızlar bende hamıle oldugumu ogrendım 14 kasım sat 27 kasımda korunmadık bıtek yumurtlama gunune gore kızmı erkekmı oluyor

Ayrıca benım oglum sag tarafımdaydı

cnm yazdıklarına harfiyen katılıyorum
iş anlamında cok güzel fırsatlar gecti elime ama kızımı anneme yada kreşe bırakmaya gönlüm el vermedii.
ama maddi sıkıntım olsa bilmiyorum ne yapardımm
burda çalışan rkadaşlarımızda var onlar üstlerine alınmasınlar kesinlikle.herkess kendi yaşadıgını bilir ,kimsee cocugundan ayrı kalmak istemez mutlaka
ama bazen şartlarr geregi bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor
ama ben kızım için hiç bişiyden ödün vermezdim galibaa
aclıktan kimse ölmemişş

ama ögretmen olmayı cok isterdim yaaa.onlar ev hanımı gibilerr,cok şansılar gercektennn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…