- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.381
1 sayfa yiyebileceğim yiyecekler listesi, yarım sayfa kadarda yemeyeceklerim. Bu dediklerime aslında 3 ay uysan daha garantili olur dedide ben acele ediyorum işte...
cnmm keyfin yerinde gibi.yoksa bebek usg resminde soldamı:) hadii koy resminide bakalım yigenimizeee
elara net bir şekilde sağda, ve moralim çok bozuk..
cnm bende bıraz evel usg resmıne dıkkatlı baktım ve benım bebegımde 7 haftalıkken net bı sekılde sagdaymıs uzulme benım oglum oluyor cnmm öle takma..
Oturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..lepistes sanırımm paylaşım yapmak istemiyorsunn.kac sayfaaa oldugu burdaki insanları ilgilendirmiyor
içerigi ne diyetinin
ha dersenkii yok sölememm ozaman bizdendee bi paylaşım bekleme
bizz bu topikte 2400 sayfa pek cok şey paylaştıkk.paylaşım konusunda cimrilik edenlerle işimiz olmaz
bende ilk gün gelipp yöntem isteyenlere yardımcı olmuyorum.aktif katılıma önem veriyorum.hazırcılıgı sevmiyorumm
ama senden diet listesi istemiş olmam hazırcılık degil ,emin ol biz burda o dietleri filan aştıkk.
inş. gönlünüzdeki karnınızda olur
benim ilk gebelik olacağı için tek ilişkiye cesaret edemedim
yum . günü olur sonra 1 kerede tutmaz
eşim ya da ben kısırmıyım die kafayı yerdim
bende dün akşam sarı saçlı tombul erkek çocuğum varmış onu gördüm
burda zaman çok geçiriyorum herhalde etkileniyorum
bu kadar strese sen şeyyy olabildinmi bari :)) oda vardı çünkü
yumurtladıktan sonra yumurtayı alkali suya yatırıııppp içine çinko aplarını sokuyoruz diye başlardık o zaman yöntemlere
ben yumurtalarımı kargoyal Elaraya gönderirdim ancak o gelir bu işin üstesinden :90:
kızlar burda cinsiyet belirleme yöntemleri paylasılmıyomu yani başlık öyle ama ne zaman girdiysem bi yöntem yazdığınızı görmedim bende kızım olmasını istiyorum tek bildiğim ve %90 doğru çıkan sağ yumurtalık erkek sol ise kız olduğu çünkü bendedişe yaradı bu yöntem ben bilmiyodu ama benim sağ kasığı çok agrımıstı ve oğlum oldu
Selam kızlar
Ben daha öncede katılmıştım ama her zaman giremiyorum, bir daha yazamamıştım. Benimde iki kızım var ve bu ay erkek için çalışacağım. Ben çok düşündüm ve yumurta takibi için doktora gidiyorum. Dün gittim 16 mm dedi ve yarın yine gidecem. Ayrıca bana diyet verdi, bunları ye sadece dedi. Ben hem doktoun söylediklerini hemde burda yazanlardan uygulayarak bakalım deneyecem bu ay. Banada şans dileyin. Ayrca benimde biyoritmime bakarmısın acaba Elaracım.
cnm bende bıraz evel usg resmıne dıkkatlı baktım ve benım bebegımde 7 haftalıkken net bı sekılde sagdaymıs uzulme benım oglum oluyor cnmm öle takma..
inşallah canım yaa .... bariz sağa yatık uzun şekilde...
tmm bakcam birazdann
maden suyunun içinee karbonatt atıpp içebilirisn evett.
maden sularının içinde kalsiyum ve diger mineraller vardır ama oranlarına bakmak lazımmm.
arkadaşlar yukarıda suyun ph ile ilgili bilgiyi okudum..ben evimde arıtma su kullanıyorum...arıtmadaki suyun ph ile ilgili bir bilginiz var mı...nette baktım bulmaya çalıştım bi şey yazmıyo...bilgisi olan arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim..şimdiden teşekkürler
kızlar ne bileyim sohbette ettiğinizi ben diğer topikler gibi herkez bildiği şeyleri yazıyo sadece sanıyodum kusura bakmayın ilk defa görüyorum burasını oyüzden bilmiyodum sayfalarda çok olunca okumaya üşendim son sayfalara bakmıştım sadece
arkadaşlar yukarıda suyun ph ile ilgili bilgiyi okudum..ben evimde arıtma su kullanıyorum...arıtmadaki suyun ph ile ilgili bir bilginiz var mı...nette baktım bulmaya çalıştım bi şey yazmıyo...bilgisi olan arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim..şimdiden teşekkürler
günaydın kızlarrr
günaydın herkeze .ezelcim ben de edirnedenim canım dün sormuştun ya .yazamadım canım çok misafirim vardı akşam tatlım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?