bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin cnm
doktorun ne diyeti verdi?
tarihleri yaz bakayım bioritime

Oturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..

1.görüldügü gibi sana hoşgeldin demişim
2.kendin 1 sayfa lık şeyi yazmaya üşeniyorsunn ama benden sayfalarca yöntemleri acele yoldan istemeye utanmıyorsun.
ammaaa uyanık birisin senn,işim olmaz hadi selametlee

Son düzenleyen: Moderatör:
haskenaaaa sonunda gördüm seniiii
30 dan yukarıydın galiba ama emin ol beni cebinden çıkarırsın
maşallah dielim hani klişe bi
laf vardır ya içinin güzelliği yansımış dışınada
çok samimi söylüyorum ..
senin prenseste kıvır kıvır
inş. bozulmaz kıvırcıklığı :125: yerim onu

Oturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..

Sana byby diyoruz biz burada ne yapiyoruz 2441 sayfayi biz yazmaya üsenmedikte sirf paylasim yapalim diye sen 1 sayfayimi yazmaya üseniyon cok biliyon da bize niye soruyon ha sanada hatirlatayim bana cevap yazmani tavsiye etmem huyum kurusun cevap bile vermem aldigin alacagin tek cevap byby....

ıyıler teyzesı kucukluk kucagıma buykler okuldaa sınavlarla bogusuyozzz

Rabbim zihin acikligi versin canim havuc suyu balli zihin aciyormus Dr.Saracoglu cocuklara sinavlardan önce mutlaka 1 cay bardagi icirmeyi öneriyor icmiyorlarsa en azinda havucu öyle yedir ......

Ay canim o senin güzeligin sen ne demistin güzel bakan güzel görür diye canim yas 35 yolun yarisi yas yüzde görülmüyor ama benim agir top olarak nede gösterdigimi anladin mi evet canim ya her anne icin evladi herseyden üstün ve güzeldir bende kizima asigim oda bana kizlar babaci olur derler ama kizim anneci o benim ask böcegim biz birbirimize böyle sesleniyoruz yuvadan almaya gidince geldinmi ask böcegim diyor bana Rabbim seninkinide saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah...

bu arada herkese günaydınnnnn
canım acayip limonlu adaçayı istiyo
normalde gebeye yasak ama bi bardak içsem nolur kiiii

Ay canim ya ilk aylarda adacayi icmek iyi degil rahim kaslarini calistiriyormus ve kanamaya neden oluyormus maydanoz,kekik cayi ve adacayini tavsiye etmiyorlar cok canin cektiyse kokla yada 1 cay kasigi al agzina sonra oglusun pipisi siser....

konuyu büyütmeyeyim ama kendi adıma şunu yazmak istedim
geçtiğimiz c.tesi bebeğim olacak seminerine katıldım .. 4 saatlik molasız
bir seminerde alabildiğim kadar not aldım 4 sayfa kadar not almışım
aldığım notları p.tesi pc de temize geçtim epey uğraştırdı
bunuda sadece ben gibi nasipse temmuzda doğum yapacak anne adaylarına
göndermek için .. temmuz anneleri topiğine girdim ve isteyen varsa gönderirim die
teklifte bulundum ... insanlar neden iyilik yapmaktan kaçar oldu
anlayamıyorum oysa iyilik er yada geç mutlaka ve mutlaka
kazandıracak hele ki karşılıksız olanı

elaracım banada özelden bilgilerini paylasırmısın bekliycem msjını cnm

aktif katılırsan yollarım

boncuk sen hamile olabilrsin cnmm:))))
ovulasyon testinde 2 koyu cizgi cıktıktan sonra silik cizgi cıkıyor ve akabinde iki koyu cizgi tekrar cıktıgında hamilelikk oluyor deniliyor.aynen senin gibi olup hamişlerde okudummm
meme uclarının acımasıda anormal bi durum benceee
daha önceleri acırmıydıı????? buda hamişlik belirtisiii

elaraaaaaaaaaa haskenacım nasılsınızzzzzzz

cnmm hoşgeldin nereelrdesinnn
biz iyiyiz sen nasılsınnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canim ya ilk aylarda adacayi icmek iyi degil rahim kaslarini calistiriyormus ve kanamaya neden oluyormus maydanoz,kekik cayi ve adacayini tavsiye etmiyorlar cok canin cektiyse kokla yada 1 cay kasigi al agzina sonra oglusun pipisi siser....
erkek kardeşim yüzünden annem ne çok sölerdi bunu
o zaman en iyisi ıhlamur içeyim yerini tutabilir belki
bu arada babanın saçlarmı kıvırcık

herkese günaydın kızlarrr. nasılsınız ? size durumumu özetleyeyim. düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum. tabii dualarınızı daaa.
akşam üstü 16:30 da yaptığım testte de 2 çizgi çıktı .
ben de dün akşam 21 de bir daha test yaptım . ama bu sefer süper koyu yani diğer çizgiden daha koyu bir çizgi çıktı
demekkki sabah yaptıklarımda hormon yeni yükseliyormuş. o yüzden ikinci çizgi tam belirgin değildi . kasıklarımda müthiş bir ağrı ve batma vardı hala da var.
neyse gece 03 te tekrar test yaptım . yine koyu ikinci çizgi. öğlen tekrar test yapcam.
yani anlayacağınız 4 saatte bir testi tekrarlayacağım
silikleşmeye başladığı an olacak inşallah.
ama testlerin bu kadar yol göstereceğine hiç ümidim yoktu. süper bu test yaaa

gunaydın kızlar nasılsınız
aranızda olmayı bukadar cok ıstemessem vallahı gırmem hıc cekmem bu netın benı sınır etmesını
Elara asılmavı bırgunluk ılıskıden belırtı olmaz herhalde gulerler bana ayol
testı bende duymustum elara o sekılde denılıyordu ancak hatırladıgım kasarıyla reglıne yakın zamanda cıft cızgı cıkması lasım ben yumurtlama zamanlarındayım ya ıhtımal vermıyorum
gogus uclarımsa acıyor daha once olmazdı ya ama benım kızımdada boyle bısı olmadıkı baska bırsey bu ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…