- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.401
elaraaaaaaaaaa haskenacım nasılsınızzzzzzz
hoşgeldin cnm
doktorun ne diyeti verdi?
tarihleri yaz bakayım bioritime
Oturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..
Selam kızlar,
Bende yeni geldim bu topiğe, sabahtan beri okuyorum. Alintı yapmayı beceremedim. Benimde 2 kızım var ve 2-3 aydır araştırıyorum bu ay kesinlikle deneyeceğim.Bugün adetimin 3. günü.
Erkek bebek için maille cevaplar vardı. Bende istiyorum lütfenacele yoldan
Oturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..
Günaydin canim ben iyiyim Allaha sükür sen nasilsin güzel kizlarin nasil ?
ıyıler teyzesı kucukluk kucagıma buykler okuldaa sınavlarla bogusuyozzz
haskenaaaasonunda gördüm seniiii
30 dan yukarıydın galiba ama emin ol beni cebinden çıkarırsın
maşallah dielim hani klişe bi
laf vardır ya içinin güzelliği yansımış dışınada
çok samimi söylüyorum ..
senin prenseste kıvır kıvır
inş. bozulmaz kıvırcıklığı :125: yerim onu
bu arada herkese günaydınnnnn
canım acayip limonlu adaçayı istiyo
normalde gebeye yasak ama bi bardak içsem nolur kiiii
konuyu büyütmeyeyim ama kendi adıma şunu yazmak istedimOturup sana 1sayfa listemi yazmamımı bekliyorsun... Asıl sen nasıl paylaşım sitesi yönetiyosun...Daha yeni gelmişim hoşgeldin diyeceğine kovuyosun resmen..
elaracım banada özelden bilgilerini paylasırmısın bekliycem msjını cnm
vınnım yıne kafayı yedı delırıcem vallahı bır sayfayı beklıyorum dakıkalarca yaaaa sabah ıns duzelmıs olur
Elara cnm benı lısteye eklermısın 6aralık saat 3 4 gıbı deneme oldu ancak gece yarısını gectıgı ıcın 7 aralık olarak hesaplıyorum yumurtlama gunlerımı baza alırsak bu ay 34.gün reglı olucam 21 aralık yanı cıft cızgıden sonra sılık cızgı gordum deneme oldu ama hala cıft cızgı goruyorum testlerde kafayı yedı yaaa
benım dun geceden berı gogus uclarım cok acıyor ya bu neden olabılır kızlar dokunamıyorum uclarına yoksa hala yumurtlamadımmı
Elara kısaca sana anlatıyım bak adetın 16.cı gun cıft cızgı gordum 17 18 devamettı 19 t cızgısı daha koyuydu 20.cı gunu sılıklesmıstı deneme oldu 8 saat sonra yıne cıft cızgı cıktı yaw ınsan 5 6 gun yumurtlamaz herhalde
elaraaaaaaaaaa haskenacım nasılsınızzzzzzz
erkek kardeşim yüzünden annem ne çok sölerdi bunuAy canim ya ilk aylarda adacayi icmek iyi degil rahim kaslarini calistiriyormus ve kanamaya neden oluyormus maydanoz,kekik cayi ve adacayini tavsiye etmiyorlar cok canin cektiyse kokla yada 1 cay kasigi al agzina sonra oglusun pipisi siser....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?