bebek cinsiyet belirleme..

cnm benim bugün öğlene kadar dersim. eşimin de bugün dersi yok. evde . valla bugün de 8 aralık . sen bioritimde 8 aralık eşinle ikinizinde erkek günün demiştin. hadi hayırlısı . dua edin bana.

hepinize günasydıın kızlar daha erken geldim birkaç sayfa okudum ama işler birden yoğunlaştı ancak cevap yazabildim nasılsınız bugüüünnnn

günaydın herkeze .ezelcim ben de edirnedenim canım dün sormuştun ya .yazamadım canım çok misafirim vardı akşam tatlım .
çok memnun oldum yaa hemşeri bulduumm hemşeri bulduumm oohhh oohhh sen de erkekçiydin dimi bestem

Günaydin fistiklar bestem kizin tamamen iylesti insaAllah ezel ne zaman gidecen doktora?

günaydın canıımmmm bugün gitmem lazım ama izin alamadım bugün öğleden sonra için izin alabilirsem kan vermeye gitmek istiyorum tahlil sonuçları çıkmasa bile yarın eşim sonuöları alıp doktora gösterebilir

Elara yardımını bekliyorum evet
Ezelde ister herhalde nerdesin ezelllll
Gamze yoksun kaç gündür nerdesin ???

" Sizlerden her biriniz kendinin hayrini diledigi gibi mümin kardesininde hayrini dilemelidir" Hz.Resulullah (s.a.v)

" Her kimin niyeti güzel olursa ,Allah da rizkini artirir.." Imam Sadik (a.s)

" Insanlarin en ahmagi,iyilik etmedigihalde insanlardantesekkür bekleyenve kötülük yaptigi halde iyiligin sevabini uman kimsedir." Imam Ali (a.s)

" Insanlar dünyada mallari ile ahirette ise amelleriyle taninirlar." Imam Hadi(a.s)

" Dua ,müminin kalkanidir." Imam Ali (a.s)

" Iki haslet var ki,onlardan daha üstün bir sey yoktur:Allah`a iman etmek ve mümin kardeslere yararli olmak." Imam Hasan Askeri (a.s)

sadece yazmak istedim Asilimin sözlerini onaylamak amacli ..............................

haskena payşasım ıcın tsk ederım cnm guselmıs
Elara cnm daha once 1 2 3 4 5 kız 6 notr 7 8 erkege gecıs demıstın sankı yaw:)
temızlık yabmam lasımmmmm cok ısım vr cokama ev soguk totom dondugu ıcın baslayamıyorum bır turlu

erkek kardeşim yüzünden annem ne çok sölerdi bunu
o zaman en iyisi ıhlamur içeyim yerini tutabilir belki
bu arada babanın saçlarmı kıvırcık

Nerde bacim adamda sac yokki kivircikta olsun kel benim kocis sac varkende düzmüs bende sacli halini sadece fotograflarindan gördüm evlendigimdede keldi o zamanlar Seda Sayan kel erkekler daha seksi olur diyordu programinda bende alayimda test edeyim dedim ......

evet boncuk kesinlikle Elaranın dediği gibi sen hamile olabilirsin

Hadi insaAllah boncuk hamile olda ayagini sürü bizde arkandan gelelim kiz .............

cnm benim bugün öğlene kadar dersim. eşimin de bugün dersi yok. evde . valla bugün de 8 aralık . sen bioritimde 8 aralık eşinle ikinizinde erkek günün demiştin. hadi hayırlısı . dua edin bana.

Sana kolay gelsin berra insaAllah bu defa tuturacan kiz bu aksam deprem var desene

cok güzel cnm sagol paylaşım içinnn
Elara yardımını bekliyorum evet
Ezelde ister herhalde nerdesin ezelllll
Gamze yoksun kaç gündür nerdesin ???

tmm müsait zamandaa yollarım özeldenn

renk renk benım esımde aslan kımlıgınde yanlışmıs babası 10 08 de dogdu dıyor halaları 08 08 de dıyor
yok benım kocam aslanın hıc bır ozellıgını tasımıyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…