- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.421
boncuk sen hamile olabilrsin cnmm:))))
ovulasyon testinde 2 koyu cizgi cıktıktan sonra silik cizgi cıkıyor ve akabinde iki koyu cizgi tekrar cıktıgında hamilelikk oluyor deniliyor.aynen senin gibi olup hamişlerde okudummm
meme uclarının acımasıda anormal bi durum benceee
daha önceleri acırmıydıı????? buda hamişlik belirtisiii
anaaaa olabilirmi ????
çok memnun oldum yaa hemşeri bulduumm hemşeri bulduummgünaydın herkeze .ezelcim ben de edirnedenim canım dün sormuştun ya .yazamadım canım çok misafirim vardı akşam tatlım .
Günaydin fistiklar bestem kizin tamamen iylesti insaAllah ezel ne zaman gidecen doktora?
cnm benim bugün öğlene kadar dersim. eşimin de bugün dersi yok. evde . valla bugün de 8 aralık . sen bioritimde 8 aralık eşinle ikinizinde erkek günün demiştin. hadi hayırlısı . dua edin bana.
cnm benim bugün öğlene kadar dersim. eşimin de bugün dersi yok. evde . valla bugün de 8 aralık . sen bioritimde 8 aralık eşinle ikinizinde erkek günün demiştin. hadi hayırlısı . dua edin bana.
aaaa Elaracım banada baksana tekrar bıorıtım ıcın 7 aralık ne oluyor 10 08 1984
erkek kardeşim yüzünden annem ne çok sölerdi bunu
o zaman en iyisi ıhlamur içeyim yerini tutabilir belki
bu arada babanın saçlarmı kıvırcık
evet boncuk kesinlikle Elaranın dediği gibi sen hamile olabilirsin
" Sizlerden her biriniz kendinin hayrini diledigi gibi mümin kardesininde hayrini dilemelidir" Hz.Resulullah (s.a.v)
" Her kimin niyeti güzel olursa ,Allah da rizkini artirir.." Imam Sadik (a.s)
" Insanlarin en ahmagi,iyilik etmedigihalde insanlardantesekkür bekleyenve kötülük yaptigi halde iyiligin sevabini uman kimsedir." Imam Ali (a.s)
" Insanlar dünyada mallari ile ahirette ise amelleriyle taninirlar." Imam Hadi(a.s)
" Dua ,müminin kalkanidir." Imam Ali (a.s)
" Iki haslet var ki,onlardan daha üstün bir sey yoktur:Allah`a iman etmek ve mümin kardeslere yararli olmak." Imam Hasan Askeri (a.s)
sadece yazmak istedim Asilimin sözlerini onaylamak amacli ..............................
Elara yardımını bekliyorum evet
Ezelde ister herhalde nerdesin ezelllll
Gamze yoksun kaç gündür nerdesin ???
Elara yardımını bekliyorum evet
Ezelde ister herhalde nerdesin ezelllll
Gamze yoksun kaç gündür nerdesin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?