bebek cinsiyet belirleme..

cnmm 10.08 dogumlumusun benım esımde 10.08 sızı ıdı aslanlar ama cok zor aslan burcu off bazı zaman yay burcu bırıyle evlenmedım dıye pişmanım...

Ay cok haklisin benim kociste Aslan herseyi ben bilirim edasinda evde dolasiyor anam gercek kafasida cok iyi calisiyor ama beni sinir eden hayir dedigine evet dedirtememek bildigin keci

güzel bayanlar herkese selamlar....bugün ben 2 li tarama için doktora gideceğim 12 haftayı doldurduk 13. hafta içerisindeyim cinsiyet konusunda yorum yaparmı acaba?daha çokmu erken ne dersiniz?.herkesten güzel dualarını bekliyorum.....rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inşallah..yüce yaradana emanetsiniz....

hasneka ıns cnm ya kendım kadar cok ıstıyorum herkes hamıle kalsın herkesın oglu olsun dıye rabbım ıste hayırlı zamanı beklıyoruz
Elaracım testı 2 de yabıcam hergun aynı saatlerde yabıyorum ya bırde ıdrarımı beklemek ıcın cnm ozaman haber verırım

slm hoşgeldin cnm nasılsın? nasıl gidiyor hamilelikkk
inşallahh herşey yolundadır ve Allah gönlüne göre verirr
doktor tecrübeli isee cinsiyetini söler cnmmm
ay cok merak ettim gelince yazarmısın burayaa

kız doğru çıktımı peki

elara zel ve umut a ne yolluyacaksın cnm.? bende istiyooooommmmm

canım biz stres zedeyizde onun için yarabandı yollicak

Selam güzel bayanlarin güzel arkadasi Rabbim gönlündekini kucagina verir , hayirli ve saglikli olur bebisin insaAllah dualrimiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz...

site ne garip olmuş öyle yazamıyorumda....hamilelik iyi gidiyor şükür canım kızımda mide bulantılarımdan 2 kilo vermiştim tam şimdi çok şükür öyle bir derdim yok.ama 2-3 hafta çok şiddetli grip ve öksürüğe yakalandım fenaydım yani..birde ben polikistik olduğum için 12 hafta dolana kadar düşük tehlikem vardı bakalım bugün herşeyi öğreneceğim inşallah...

elaracım ilişiki günlerim 22 24 25 26 28 30......yani adetin 15.gün baslayın demişti doktor bey böleydi canımm
15.gün yani ayın 22.di sonra 17.gün 18.gün 20.gün böle devam ettik

Son düzenleme:
site ne garip olmuş öyle yazamıyorumda....hamilelik iyi gidiyor şükür canım kızımda mide bulantılarımdan 2 kilo vermiştim tam şimdi çok şükür öyle bir derdim yok.ama 2-3 hafta çok şiddetli grip ve öksürüğe yakalandım fenaydım yani..birde ben polikistik olduğum için 12 hafta dolana kadar düşük tehlikem vardı bakalım bugün herşeyi öğreneceğim inşallah...gelince ilk fırsatta yazarım elbette size ne dediyse doktorum...14:50 randevum daha erkene alabilirmiyim diye aradım maalesef yokmuş..beklemedeyim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…