- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.441
sağol elaracım . rabbim gönlümüzdekini versin inşallah. ama çin takviminde aralık kız diyor benim.
cnmm 10.08 dogumlumusun benım esımde 10.08 sızı ıdı aslanlar ama cok zor aslan burcu off bazı zaman yay burcu bırıyle evlenmedım dıye pişmanım...
elara zel ve umut a ne yolluyacaksın cnm.? bende istiyooooommmmm
güzel bayanlar herkese selamlar....bugün ben 2 li tarama için doktora gideceğim 12 haftayı doldurduk 13. hafta içerisindeyim cinsiyet konusunda yorum yaparmı acaba?daha çokmu erken ne dersiniz?.herkesten güzel dualarını bekliyorum.....rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inşallah..yüce yaradana emanetsiniz....
Nerde bacim adamda sac yokki kivircikta olsun kel benim kocis sac varkende düzmüs bende sacli halini sadece fotograflarindan gördüm evlendigimdede keldi o zamanlar Seda Sayan kel erkekler daha seksi olur diyordu programinda bende alayimda test edeyim dedim ......
:
elara zel ve umut a ne yolluyacaksın cnm.? bende istiyooooommmmm
güzel bayanlar herkese selamlar....bugün ben 2 li tarama için doktora gideceğim 12 haftayı doldurduk 13. hafta içerisindeyim cinsiyet konusunda yorum yaparmı acaba?daha çokmu erken ne dersiniz?.herkesten güzel dualarını bekliyorum.....rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inşallah..yüce yaradana emanetsiniz....
belki ihtiyacın yoktur canım
herkese selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?