- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.701
cnm senin ateş ölcmene gerek yoktamam ozaman elara bende bu ay adette başlarım süt içmeye birde şu ateş olayını bi açıklarmısın hergün akşammı sabahmı yoksa aynı saattemi nasıl bişey bu yaaa ben allahın izniyle kızım olsun istiyorum
bu arada siprali çıkarttırdığımdan eşimin haberide yok ona süpriz yapıyım istiyorum ööööfffffffffff çenem düştü yine
ben neden kalamıyorum bak bugün bi ihtimal dedim test yaptım ----- çıktı ama yaaaaaaaaaaaa
ağlıcam şimdi
cnm senin ateş ölcmene gerek yok
1-2 ay ovulasyon testiyle takip et yumurtlamanı
bunun yanında akıntılarınıda takip et
önce hangi günler ovulasyon günlerin onu bilmen lazım
eger adetten sonraa yumurtalama zamanın degilse gün aşırı ilişkiye gircen eşinle.takiii yumurtlama günündenn 3 gün öncesine kadar.
zaten yumurtlama dönemi 4 gündür.bu dönemler akıntın başlar ve giderek artar .
işte sen bu akıntının başladıgı ilk gün yada kuru günde birlikte olcan eşinle.
ayrıca sık ilişkiyle y sperm miktarı azalır.ve içerdeki x spermi 1 haftaya kadar vajinada yaşayabiliyor.sen sık ilişki ve yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalırsan kız bebek şansın artarr
bide sanaa yolladıgım şeylere dikkat edersen bu iş tamamdır:)
senin adet zamanına daha yokmuydu yaw
Ya kızlar benim aklıma takıldı. Biraz komik gelebilir size ama kafamı kurcalıyor cidden. Çocuk oto koltuğu zorunluluğu var ya. Yasal yaş sınırları içinde bulunan 3 çocuk sahibi olan arkadaşlar araba problemini nasıl çözüyor? Ya ben üçüncüyü yapsam 3 çocuğu arkaya koltuklarıyla nasıl sığdırırım. Üçüde ufak sayılır sonuçta. 7 kişilik araç falanmı almak gerekiyor:))) Onun içinde para biriktirmek gerekiyor sanırım.
Canim, Rabbim dualarimi kabul eder insaAllah hergün bu topikte kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat versin diye dualar ediyorum hepimizin gönlündeki kaderine yazilmis olsun insaAllah kucaklarimizdaki evlatlarimizla bizleri sinamasin hayirli ve saglikli evlatlar versin Rabbim hepimize insaAllah
Hepinize iyi geceler kizlar yarin görüsürüz insaAllah ,,yarin Rabbimin izni ile oruc tutacam ve hepinizin dilekleri kabul olsun diye Rabbime dualar edecem kabul olur insaAllah....
ayyy ne kadar güzel kız bebek yapmak kolay demişsin canım ya.innnnşallah hayırlısıyla benımde olur.ablamında 1 oğlu vardı 2.yı kız istiyordu yazık 4 ay kadar olmadı sonrasında bılmaden yumurtlama gününü hesaplayarakilişki oldu bu defada erkek tutmasınmı.bılmıyordukkı ozaman kız nasıl yapılır meğerse erkek günlerını hesaplamışız.yazık ablam daha kırkı çıkmadan 3.yü düşünmeye basladı illa kızım olsun çok istiyor.benı beklıyor eğer ben bu yöntemlerle tutturabılırsem oda hemen yapacak
cnm 28 gunde bır olan bayanın genelde 14 cu gunu oluyor ama 28 den fazla olanın hıc bellı olmuyor fıyatları uygun 10 tanesı 10 lıra dıyım sana ben .ogluna hamılekaldıgında sık ılıskımı vardı yoksa yumurtlamagunu hergunmuben ilk oğluşumu yaparken netten ovülasyon yumurtlama günümü öğrendım o günler yaptım gerçektende oğlum oldu tabı sağa yattım yarım saat kadar.bakalım kızdada sola yatalım.ama ovülasyon kiti ne kadardır arkadaslar cüzi mıktarmı acaba ölçsek
ovulasyon testi denemeedim otomatik hesaplayıcılar varya ona göre birde yumurtlama günü 5 gün veriyorlar orda ilk günler deneyim ben bu ay du bakalım birde elaradan ses çıksa yokk yine ortalarda
En büyüğü o zaman 3,5 yaşında olacağını hesap edersen yükselticide olmaz. Ayrıca onların koltuk üzerinde kapladığı yerde oto koltuğu kadarküçük bebegine oto koltugu kullanırsın diger cocuklara yükseltici kullanırsın
bunun gibi yani.
Cnm bellimi olur bakarsın birqün arabanı değişmişşin :)
yaprağın sonucu belli olmadımıı??
ben 30 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar kadın dostum olmadıı
oldugunu sandıgım cok arkadaşım oldu ama meger onlar benim arkadaşım bile degilmiş
anla yani ne dümenciyizz:)))
biz kadınlar şeytana papucu ters giydirmiyormuyuzz
kaldıki insanoglunu parmagında oynatırızzz .acı ama gercek maalesefff
ben kadınlara güvenmiyorum yaa
ama şuda var.kadın ver erkektende dost olmuyor.araya mutlaka bi duygusallık giriyorr
anlıyacagın benim hiç dostum olmadı
elaracım vallahı ılk defa bukadar morelım bozuldu sırf yumurtlama testı yuzunden aglamak ıstıyorum yaabılmıyorum kac saat oldu saatlerıyle not almısım yazıyım bak karısık bıraz ama
19 uu 20 ye baglayan gece sılık gordum (deqılmıs))ogece deneme oldu 20 sınde aralıklarla yabtıgım testler pozıtıf aksam saat 10 da yabtım negatıf belkı yıne yanlısdır dıye bugunu bekledım ıste bugun 21.cı gun negatıf cıktı buna gore ozetlıyım ben sana
17si pozitif 18 pozıtıf 19 pozıtıf 20si (gece 10da)negatif 19 unu 20 sıne bagyalan gece ılıskım oldu saatlerı baza alırsam sılıklesme gerceklesmeden 17 saat once ılıskı olmus ıste olay bu
Canim, Rabbim dualarimi kabul eder insaAllah hergün bu topikte kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlat versin diye dualar ediyorum hepimizin gönlündeki kaderine yazilmis olsun insaAllah kucaklarimizdaki evlatlarimizla bizleri sinamasin hayirli ve saglikli evlatlar versin Rabbim hepimize insaAllah
Hepinize iyi geceler kizlar yarin görüsürüz insaAllah ,,yarin Rabbimin izni ile oruc tutacam ve hepinizin dilekleri kabul olsun diye Rabbime dualar edecem kabul olur insaAllah....
günaydın kızlar
bilgisayarım bozuktu dün akşam geldi nasılsnız yeni haberler varmı?
geçmişe bi göz atayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?