bebek cinsiyet belirleme..

cnm senin ateş ölcmene gerek yok
1-2 ay ovulasyon testiyle takip et yumurtlamanı
bunun yanında akıntılarınıda takip et
önce hangi günler ovulasyon günlerin onu bilmen lazım
eger adetten sonraa yumurtalama zamanın degilse gün aşırı ilişkiye gircen eşinle.takiii yumurtlama günündenn 3 gün öncesine kadar.
zaten yumurtlama dönemi 4 gündür.bu dönemler akıntın başlar ve giderek artar .
işte sen bu akıntının başladıgı ilk gün yada kuru günde birlikte olcan eşinle.
ayrıca sık ilişkiyle y sperm miktarı azalır.ve içerdeki x spermi 1 haftaya kadar vajinada yaşayabiliyor.sen sık ilişki ve yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalırsan kız bebek şansın artarr

bide sanaa yolladıgım şeylere dikkat edersen bu iş tamamdır:)

ben neden kalamıyorum bak bugün bi ihtimal dedim test yaptım ----- çıktı ama yaaaaaaaaaaaa
ağlıcam şimdi

senin adet zamanına daha yokmuydu yaw

valla biraz meraklıyım heralde

küçük bebegine oto koltugu kullanırsın diger cocuklara yükseltici kullanırsın
bunun gibi yani.Koltuk yükseltici fiyatları - Alışveriş - En uygun, ucuz fiyatlarla istediğiniz ürünü arayın, karşılaştırın, satın alın!

Allah kabul etsin orucunu cnm

senin oglun kac yaşında?ne zaman düşünüyorsun bebek

cnm 28 gunde bır olan bayanın genelde 14 cu gunu oluyor ama 28 den fazla olanın hıc bellı olmuyor fıyatları uygun 10 tanesı 10 lıra dıyım sana ben .ogluna hamılekaldıgında sık ılıskımı vardı yoksa yumurtlamagunu hergunmu
ovulasyon testi denemeedim otomatik hesaplayıcılar varya ona göre birde yumurtlama günü 5 gün veriyorlar orda ilk günler deneyim ben bu ay du bakalım birde elaradan ses çıksa yokk yine ortalarda

hakkında hayırlısı olsun cnm ıns gonlune gore olur

can_parcam hıcbır bılgımyok cnm ben hamıleyken kullanmamıstım hatta suanda dusundugum ıcın bıle kullanmıyorum korkuyorum bır zararı olur dıye ama benım fıkrım yoksa zararlı deqılmı bılımsel bılgım yok cnm

ben oğluma hamıle kaldığımda bu nette yumurtlama günlerı var ya ondan hesapladım 2 güne 1, 4 veye 5 kez ilişkı oldu ve hamıle kaldım sonuç erkek.evet 28 gün sürüyor benımkı canım.elara banada yollarısın o yöntemlerı lütfen

kızlaaar hepinize günaydınlaaarr geçmişi okudum geldim size bir haberim var bilin bakalım nolduuuu biri hamileeee ama ben değilim eltim temmuzda doğum yapmıştı 5,5 aylık kızı vardı şimdi de 1,5 aylık hamileymiş kazara oldu diyorlar bizim herüfte kudurdu millet ikinciyi yapıyor biz bir tane bile yapamadık diyor onlarda 1,5 yıllık evliler hormon testlerini yaptıramadım ama haftaya cumartesi yumurtam oluşmuşmu diye muhayneye gidicem doktora 13. günü oluyor adetin olmadı bidaha ki cumartesi 20. günü falan oluyor o zaman giderim

sana canı gönülden katılıyorum kesinlikle kadın kadının kurdudur muhabbetçi oluyor da dost çok zor oluyor

canım hiç üzülme buna göre tutturma ihtimalin yüksek gibi geliyor bana belki hamiş kalmışsındır dur bakalım hayırlısı olsun

Rabbim dualarını kabul etsin canım senden gani gani razı olsun

günaydın kızlar
bilgisayarım bozuktu dün akşam geldi nasılsnız yeni haberler varmı?
geçmişe bi göz atayımm

günaydııın eceeee nerdesin canım ya kaka bilgisayaaarrr özletti seniii

umutçuuummm günaydın nasılsııınnn

iyi ezel sen napıyon ?
bittimi adetin ?
bu sefer benim adette kafayı yedi 2 gün sürdü
şimdi yalancıktan lekeler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…