bebek cinsiyet belirleme..

iyi ezel sen napıyon ?
bittimi adetin ?
bu sefer benim adette kafayı yedi 2 gün sürdü
şimdi yalancıktan lekeler geliyo

bitti canım benimde 2,5 gün sürdü diyenilirim pazartesi salı geldi ama öyle yoğun değildi sonra dün azıcık geldi kahverengi bugünde yok bişey lavoboya gitmedim sabahtan beri belki kahverendi lekelenme vardır muhtemelen

yanlız benimkinin yazısı nasıl yumurtamın üstüne şıp dedi damladı yakında da Allah canımı almadı almadı diye dolaşıcam bu bebeğin olacağı yok millet peş peşe çocuk yapıyor yaaa

hhııımmm cetvelini değiştirmişsiiiiiiiiiinnn süüüppppeeer olmuş kıızzz

evet onla ilgili son kısımda takılmıştım onu soracaktım sana
sabah baktım tarih atlamamış adetimin 3. günü gösteriyor bende değiştirmeye çalıştım oldu
Elaranın başını ağrıtıyoruz zaten çokkk ben yapayım dedimm :)
nasıl leyleklerim az kalmış kız yoldalar :)))

hadi inşaAllah canım sabreden derviş muradına erermiş bizde sabredip bbeklicez artık olacak Allah'ın izniyle Rabbim çok büyük

yanlız benimkinin yazısı nasıl yumurtamın üstüne şıp dedi damladı yakında da Allah canımı almadı almadı diye dolaşıcam bu bebeğin olacağı yok millet peş peşe çocuk yapıyor yaaa

benim yerimde olsan ne yapacaksın
yaş gelmiş kapıya dayanmış kız büyümüş 3 ' e gidiyor
yumurtayı yakalamak için ilk aylar tek denedik olmadı
sonraki aylar hepsini salıverdik yine olmadı :))
derken 7 ay geçmiş

sabah berraya yazdım dün deneme yapacaktı nooldu diye
cevap yazmamış
yaprakta test yapacaktı nooldu acaba ?

dizi film gibiyiz hergün bişey var

git doktora direkt yumurta takibi iste canım yaaa napıcaksın öyle yap işte sıkma canını vallah eltimin hamile olduğunu öğrenince benim canıma yetti yumurta takibi yaptırıcam vallah Allahın izniyle

bende herzamanki gibi regli dönemimi bekliyorum ezelcim.bir haftası var.çalışmalara daha başlayamadık adamın iş stresi yüzünden ((

olsun canım hayırlısıyla istediğin gibi olsun inşaAllah biz kafaya fazla takıyoruz galiba kendimize çok stres yapıyoruz ama aklımıza koymuşuz bir kere bu fikri ne yapsak takılıyor

sabah berraya yazdım dün deneme yapacaktı nooldu diye
cevap yazmamış
yaprakta test yapacaktı nooldu acaba ?

dizi film gibiyiz hergün bişey var

bende çok mera ediyorum yaprağın sonucunu çok heycanlı yaaa birbirimizin halinden anlıyoruz ya çok güzel ben bu topikte rahatlıyorum stresimi atıyorum vallah sizde olmasanız kime anlatırım kimse yok bunları konuşabileceğim

olsun canım hayırlısıyla istediğin gibi olsun inşaAllah biz kafaya fazla takıyoruz galiba kendimize çok stres yapıyoruz ama aklımıza koymuşuz bir kere bu fikri ne yapsak takılıyor

evet canım ya birde bunun stresi var , düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor.son zamanlarda gün hesaplıyorum kafayı yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…