bebek cinsiyet belirleme..

olsun canım hayırlısıyla istediğin gibi olsun inşaAllah biz kafaya fazla takıyoruz galiba kendimize çok stres yapıyoruz ama aklımıza koymuşuz bir kere bu fikri ne yapsak takılıyor

evet canım ya birde bunun stresi var , düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor.son zamanlarda gün hesaplıyorum kafayı yiycem

git doktora direkt yumurta takibi iste canım yaaa napıcaksın öyle yap işte sıkma canını vallah eltimin hamile olduğunu öğrenince benim canıma yetti yumurta takibi yaptırıcam vallah Allahın izniyle

aklımda son 2 ayım
bu aylarda yatarak deneyeceğim
hiç yatmıyodum ben çünkü 5 dk falan yatıyodum
eğer böylede olmazsa gidecem canım

Canim benim Allah hepimizden razi olsun bu arada yeni dogum yapmis kadinlarin hamile kalmasi daha kolay cünkü hormonlar tavan yapmis durumda oluyor ve dogumdan sonra eski halini almasi zaman aliyor bu aradada hamile kalmak cok kolay sende birinciyi dogur bir yil gecmeden ikinciyide dogurursun hele bi oglusu garantile simdi eltine kesin ilk cocugu kiz diye a erkek icin yapti derler hamile kadinin psikolojisini bozarlar neyse hayirli ve saglikli evladi olur insaAllah sende kocana söyle acele etmesin hayirlisini istesin bak strese girersiniz karismam ha......

aynen canım katılıyorum herşeyın zamanı var gayet relaks olun

günaydın kızlarrr
dışarı cıkcammm cıkmadan bakayım dedimm
berrayla konuştuk msn de çift cizgiden 21 saat sonra denemesi olmuş.
size yolladıgım tüm yöntemelri denemiş.tek tek yazmaya gerek yok galiba.
berrayı tebrik ederiyorummm üşenmeyip yöntemleri yaptıgı için
inşallahhh Rabbim gönlüne göre verir,emeklerini boşa cıkarmazzz

yok canımeltim öyle bir insan değil yani ikinciyi daha düşünmüyordu zaten çok hassas bir bünyesi var birde sezeryan oldu o acıyla bi daha doğurmam falan diyordu kaynımda dedi kaza oldu diye nasıl olduğuunu anlamamışlar ama kaynım erkek olsun çok istiyor ilk çocuğuda zaten baştan erkek demiş doktor sonra kız deyince o doktoru öldüreceğim geldi falan diyordu

saolun kızlar ben iyiyim de bilg.virüs girmiş
onu çıkarttırdık:)))

Pis vüris bi daha ecenin bilgisayarina girme

yok kız aşk olsun
faretmedinmi değişikliği :84:

Ay ben farkettim tickerin degismis süper olmus mavili mavili

aynı mesajı iki kere göndermişim kız bunu değiştireyim barri bugün kızlar yok yavv nerde bunlar

Seni gidi uyanik yermiyiz biz bunlari buradayiz iste kiz sakin kimsenin yaninda elti 2. ye hamile ben daha bir tane yapamadim deme ay daha yeni evliyim evliligimin tadini cikarip öyle cocuk sahibi olmak istiyorum de sakin hamile kalip 3.ay dolana kadarda esin ve sen bil baskasina söylemeyin hele su deneme sürecini hic anlatma adin istiyorda olmuyora cikar catlak cok bacim

günaydın kızlar ben geldim..umut ezel burdaymış.nasılsınız bakayım?

evet canım ya birde bunun stresi var , düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor.son zamanlarda gün hesaplıyorum kafayı yiycem

Günaydin bengu-ck canim niye simdiden gün sayiyon bekle önce adet ol sonra hep beraber sayariz stres yapma bu arada net hatirlamiyorum sen kiz mi erkek mi istiyordun seker...

vallahi bende berrayı tebrik ediyorum bizde inşaallah hepsini yaparız ve öyle hamiş kalırız Berrada bizde oğluşu yakalarıııızzzzzzz

Cik gez bacim benim yerimede gez hava soguk heryerde kar var birde orucum hic hareket etmek istemiyom valla bu arada berrayi bende tebrik ediyorum insaAllah emeklerinin karsiligini alir darisi bizlerin basina hepimizin oruclu agzimla bol bol dua edeyim Rabbim kabul eder insaAllah....

Ezelcanim eltin icin bende öyle düsünmedim cevrenin böyle düsünüp kadina söyleyeceklerini ve psikolojisini bozacaklarini söyledim hem bence oglu olurda kiziyla oglunu beraber büyütür insaAllah....

yok kız dermiyim hiiççç dediğin gibi üç aylık olana kadar cinsiyeti belli olana kadar söylemek istemiyorum kimseye hayırlısı inşaAllah

Ezelcanim eltin icin bende öyle düsünmedim cevrenin böyle düsünüp kadina söyleyeceklerini ve psikolojisini bozacaklarini söyledim hem bence oglu olurda kiziyla oglunu beraber büyütür insaAllah....

hayırlısı olsun canım bişey diyemiyorum kaynımla bizim aramazda geçmişte kötü şeyler yaşandı onun için sadece Allahından bulsun demek istiyorum

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. umarım hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir. tabi rabbim bana ve dileyen herhese nasip etsin inşallah.

Umut kız aklıma bişey geldi şu orgazm olayını araştırırken orgazm olmak için kegel egzersizleri diye bişey var orda bazı kasları kasıyorsun orgazımda kasılan kaslarmış bunlar yani o kasılmayı kendi kendinede yapabiliyorsun bizde bizim beyler bebişleri gönderdikten sonra kendi kendimize orgazm olmuyormuş gibi öyle yapsak işe yararmı acaba_?

haklısın canım ama heyecan yapıyorum galiba.ben daha önce bi düşük yapmıştım erkekti bebişim.o yüzden aklım fikrim hep erkek bebek olmuştu.eşimde erkek bebek istiyor.ama zaman geçtikçe ben kabullendim bu durumu , önce hayırlısı olsun diyorum.ama buradaki elaranın verdiği bioritme göre de deneme yapacağız.bakalım meleğim kardeşini ne zaman gönderecek.

güzel bayanlar hepinize güzel temennileriniz için sonsuz teşekkürler ediyorum RAbbim dualarınızı karşınıza çıkarır inşallah....
bazı arkadaşlar denemekten bıkmış hatta yorulmuş morallari bozulmuş olarak okudum ve benim hikayemi yazmaya karar verdim.ben 2008 yılından beri kız erkek bebek yöntemlerini araştırıyorum arkadaşlar. benim yengemin iki oğlu var kız bebek istediğini söylediğinde böyle internetten bakmaya başladık o bebek yapmaktan vazgeçti bana oğlanlar yeter dedi kabak bende patladı benim kızım o vakitler 2,5 - 3 yaşlarında mesleki sınavlara giriyorum bende en uygun zamanda denemek koşulu ile araştırmalarıma devam ettim bu 2 yılda ailemden kimseye söyleyemediğim sırlarımı paylaşacak güzel insanlarla karşılaştım yalnız olmadığımı gördüm her geçen gün ve denemeye değer, vermek istemeseydi istemek vermezdi rabbim dedim ve uygun zamanı bekledim mart 2010 da mesleki sınavım bitince denemeye karar verdim ovulasyon testi diyet...evvela namaz dua tabiiki gurbetimin yöntemi yani hepsini denedim yok olmadı her ay hüsran idrarla yapılan ovulasyon testi doktora gitmeler yumurta takibi derken canlarım bende kist olduğu ve daha sonra hatta polikistik olduğum açığa çıktı eylüle kadar geldik çeşitli kürlerle v.s. mandalina kadar olan en büyük kistimi 1 cm. e kadar küçültmüştüm soğan kürüne çok teşekkürler bu arada neyse eylüldede olmadı adet oldum ekime kaldı diye düşünürken eylülün 20 sinde adetim bitti tükrüklü ovulasyondan yapıyorum ben bu arada bonie family marka 21 inde bir yaptım eğrelti otu gördüm yok canım benim hormonlarım garipya dedim 22 sinde tekrar yaptım yine gördüm ama nedense deneyemedim o gün Allah tarafından öyle bişey doğdu içime sonra 23 ünde baktım seyrelmeye başlayan eğrelti otu görünümü yine var vallaha ben yumurtladım ve çatladı galiba dedim ve namaz dua kahve duş işte bildiğiniz herşeyi uygulayıp sağ tarafıma yattım hatta uyuyakalmışım 1-1,5 saat kadarda neyse sonuç bir kaç gün sonra göğüslerde hassasiyet başladı ve eğrelti otu gibi yine görmeye başadım 1 hafta 10 gün sonra hasılı kelam buradada paylaşmıştım ilk tahlilim silik ikinci tahlilim tam net 2. çizgiyi gördüm. ben halan gurbetin önerdiği namazı hergün kılıyorum peşine ayetel kürsiyi okuyorum.ve bebek cinsiyeti net şu diyene kadarda devam edeceğim. Allaha karşı dürüst olmamak mümkünmü içimizden dışımızdan geçen herşeyi O elbette biliyor dualarımda diyorumki ve dedimki hep Rabbim sen şüphesizki herşeyin en güzelini bilirsin içimden geçeni biliyorsun. Vatanını milletini seven ümmeti için köle olacak salih kullardan eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir evlat diledim ve bana Sana sonsuz şükürler olsunki bir kız evlat verdin şimdi yine aynı dualarla senden istiyorum hayırlı birde erkek evlat nasip eyle biz aciziz sen ol dersen olur herşeye kudretin yeter senin rabbim , cümle dileyenlerin gönlündekini nasip eyle aminnn diyorum. ve dün bu kadar emek ve duadan sonra doktor net olmamakla beraber bir çıkıntı görüyorum dedi bebişe oğlum diye hitap etti hatta ama benim içim yinede tam kanaat getirmedi duama ve namazıma devam ediyorum ve edeceğim. annelik çaba, emek, sabır ve almadan vermek galiba arkadaşlar olana kadar karnında doğduktan sonra hayatın hep böyle bıçak üzerinde gibi. haa içimden geçen erkek evlat ama kızım olursa ne olur diye kendime çok defalar sordum vallaha fark bulamadım (ama insanoğluyuz istemeye alışkınız Rabbim bu fıtrat üzerine yaratmış insanoğlunu) ,onada halan hazırlıklıyım kız desede elhamdülillah senden gelen başım gözüm üstüne diyeceğim emin olun.. hangisi hayırlı belli olmaz çünkü biz isteriz ama gerisi tam teslimiyet istiyor yüce yaradana kalmış yani....
sakın kimse herhangi bir beyse kapılmasın arkadaşlarım lütfen Allahtan dileyerek denemenize devam edin..bilinki ruhlar dünyaya sırası gelince gelirmiş sizin bebişlerinizde sırasını bekliyordur...haa bu arada benim hamile olduğumu birkaç yakınımdan başka kimse bilmiyor...geçen amcamın kızını teyzesi aramış demişki rüyasında beni annemi ve yanımızda bir erkek bebek görmüş işte hayırdır iyilermi v.s.daha birkaç kişi rüyasında yine gördü beni ve eşimi bu durumda garip ama hayır ola inşallah ...
neyse işte kızlar ben arada bir giriyorum ama temiz uzun bir yazı yazıp çıkıyorum galiba içimi en rahat sizlere döküyorum galiba ondan hepiniz hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim galiba:)rabbim herkesin hepimizin gönlündekini bir an evvel karnına ordanda kucağına nasip etsin inşallahO Kadirdir herşeye gücü yeter şüphesiz... bir ol deyince kainat yaratıldı şu aciz kullarına dilediği evladıda nasip eder inşallah. hepiniz işte o Kadir mevlama emanetsiniz.

unutmayın: çıktığı yolda hedefe varanlar geriye dönmeyenlerdir...
ve maç boksör yere düştüğünde değil , yerden kalkmadığında biter.... benim hayat düsturu edindiğim iki güzel söz Allaha güvenin ve ondan eksiksiz dua ile herkes için isteyin... hepinize tekrar tekrar teşekkürler Allah razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…