- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.741
olsun canım hayırlısıyla istediğin gibi olsun inşaAllah biz kafaya fazla takıyoruz galiba kendimize çok stres yapıyoruz ama aklımıza koymuşuz bir kere bu fikri ne yapsak takılıyor
git doktora direkt yumurta takibi iste canım yaaa napıcaksın öyle yap işte sıkma canını vallah eltimin hamile olduğunu öğrenince benim canıma yetti yumurta takibi yaptırıcam vallah Allahın izniyle
kızlaaar hepinize günaydınlaaarr geçmişi okudum geldim size bir haberim var bilin bakalım nolduuuubiri hamileeee ama ben değilim eltim temmuzda doğum yapmıştı 5,5 aylık kızı vardı şimdi de 1,5 aylık hamileymiş kazara oldu diyorlar bizim herüfte kudurdu millet ikinciyi yapıyor biz bir tane bile yapamadık diyor onlarda 1,5 yıllık evliler hormon testlerini yaptıramadım ama haftaya cumartesi yumurtam oluşmuşmu diye muhayneye gidicem doktora 13. günü oluyor adetin olmadı bidaha ki cumartesi 20. günü falan oluyor o zaman giderim
Rabbim dualarını kabul etsin canım senden gani gani razı olsun
Canim benim Allah hepimizden razi olsun bu arada yeni dogum yapmis kadinlarin hamile kalmasi daha kolay cünkü hormonlar tavan yapmis durumda oluyor ve dogumdan sonra eski halini almasi zaman aliyor bu aradada hamile kalmak cok kolay sende birinciyi dogur bir yil gecmeden ikinciyide dogurursun hele bi oglusu garantile simdi eltine kesin ilk cocugu kiz diye a erkek icin yapti derler hamile kadinin psikolojisini bozarlar neyse hayirli ve saglikli evladi olur insaAllah sende kocana söyle acele etmesin hayirlisini istesin bak strese girersiniz karismam ha......
Canim benim Allah hepimizden razi olsun bu arada yeni dogum yapmis kadinlarin hamile kalmasi daha kolay cünkü hormonlar tavan yapmis durumda oluyor ve dogumdan sonra eski halini almasi zaman aliyor bu aradada hamile kalmak cok kolay sende birinciyi dogur bir yil gecmeden ikinciyide dogurursun hele bi oglusu garantile simdi eltine kesin ilk cocugu kiz diye a erkek icin yapti derler hamile kadinin psikolojisini bozarlar neyse hayirli ve saglikli evladi olur insaAllah sende kocana söyle acele etmesin hayirlisini istesin bak strese girersiniz karismam ha......
saolun kızlar ben iyiyim de bilg.virüs girmiş
onu çıkarttırdık:)))
yok kız aşk olsun
faretmedinmi değişikliği :84:
aynı mesajı iki kere göndermişim kız bunu değiştireyim barri bugün kızlar yok yavv nerde bunlar
günaydın kızlar ben geldim..umut ezel burdaymış.nasılsınız bakayım?
evet canım ya birde bunun stresi var , düşünmeyelim diyoruz ama olmuyor.son zamanlarda gün hesaplıyorum kafayı yiycem
günaydın kızlarrr
dışarı cıkcammm cıkmadan bakayım dedimm
berrayla konuştuk msn de çift cizgiden 21 saat sonra denemesi olmuş.
size yolladıgım tüm yöntemelri denemiş.tek tek yazmaya gerek yok galiba.
berrayı tebrik ederiyorummm üşenmeyip yöntemleri yaptıgı için
inşallahhh Rabbim gönlüne göre verir,emeklerini boşa cıkarmazzz
günaydın kızlarrr
dışarı cıkcammm cıkmadan bakayım dedimm
berrayla konuştuk msn de çift cizgiden 21 saat sonra denemesi olmuş.
size yolladıgım tüm yöntemelri denemiş.tek tek yazmaya gerek yok galiba.
berrayı tebrik ederiyorummm üşenmeyip yöntemleri yaptıgı için
inşallahhh Rabbim gönlüne göre verir,emeklerini boşa cıkarmazzz
Pis
Seni gidi uyanik yermiyiz biz bunlari buradayiz iste kiz sakin kimsenin yaninda elti 2. ye hamile ben daha bir tane yapamadim deme ay daha yeni evliyim evliligimin tadini cikarip öyle cocuk sahibi olmak istiyorum de sakin hamile kalip 3.ay dolana kadarda esin ve sen bil baskasina söylemeyin hele su deneme sürecini hic anlatma adin istiyorda olmuyora cikar catlak cok bacim
...
Ezelcanim eltin icin bende öyle düsünmedim cevrenin böyle düsünüp kadina söyleyeceklerini ve psikolojisini bozacaklarini söyledim hem bence oglu olurda kiziyla oglunu beraber büyütür insaAllah....
kızlar bu arada hayırlara vesile olsun inşaAllah eşim dün gece beni rüyasında hamile görmüş
bak rüya tabirlerinden ne demek ?
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir. Tabi rabbim bana ve dileyen herhese nasip etsin inşallah.
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. umarım hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir. tabi rabbim bana ve dileyen herhese nasip etsin inşallah.
Pis vüris bi daha ecenin bilgisayarina girme
Ay ben farkettim tickerin degismis süper olmus mavili mavili
Seni gidi uyanik yermiyiz biz bunlari buradayiz iste kiz sakin kimsenin yaninda elti 2. ye hamile ben daha bir tane yapamadim deme ay daha yeni evliyim evliligimin tadini cikarip öyle cocuk sahibi olmak istiyorum de sakin hamile kalip 3.ay dolana kadarda esin ve sen bil baskasina söylemeyin hele su deneme sürecini hic anlatma adin istiyorda olmuyora cikar catlak cok bacim
Günaydin bengu-ck canim niye simdiden gün sayiyon bekle önce adet ol sonra hep beraber sayariz stres yapma bu arada net hatirlamiyorum sen kiz mi erkek mi istiyordun seker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?