bebek cinsiyet belirleme..

SERENETTApaylasimini bir nefeste okudum ve cok etkilendim Rabbim sendende razi olsun dualarini bizlerden eksik etme insaAllah doktorun gördügü cikinti dogru olur , hayirli ve saglikli bir erkek evladin olur Rabbim her iki evladinida sana bagislasin...

bengu-ck canim hakkinda hayirlisi olsun dualarim seninle Rabbim bu defa insaAllah verecegi evladi sana bagislar

serennetta ne kadar güzel konusmussun çok doğru söylediklerin allah sağlıcakla oğlunu kucağına almayı nasip etsin yani sendede tuttu bu yöntem sağ tarafına yatmışsın ya inşallah benim de ilerde kızım olmasını çok istiyorum planlı hamilelik olursa kız için her yöntemi o ay deniycem tabiki önce allahtan istemk dua etmek insallah kazayla hamile kalmam şuan eşim korunuyo oğlum daha 6 aylık 2 sene sonra bende düşünüyorum inşallah benimde sağlıklı bi kızım olur daha simdiden tüm yöntemleri öğrenmek istiyorum ve kuzenim de kızı olsun istiyo onunda oğlu var önce ona söyliyim bi o denesin bakalım işe yarıycakmı onun oğlu 5 yasında 2.yi istiyo artık inşallah allh herkezin kalbine göre verir.......................

SERENATTA bu kadar güzel anlatılırdı herşey herhalde
evet bende aynen sana katılıyorum bütün yazdıklarında
inşallah herşey gönlünce olur

Canım benim Allah dualarını kabul etsin gönlündeki gibi hayırlı ve sağlıklı evladı nasip etsin sana ve isteyen herkese.

guzel kalbli kardesim benim bende cinsiyeti ögrenene kadar kilmistim namazi aklima geldikceeeeeee ve ögrenince sukur namazi kildim Allah dileyene verir vermediklerinde ise bir hayir vardir.kizda bizim oglanda bizim yeterki hayirli evlat olsunlarrrr Allahima sukurler olsun hic bir zaman oglum var diyerek gerinerek yurumedim onlar bize sadece emanet sadece emanete sahip cikip salih bir evlat yetistirmemiz cunku rabbim bize onlari temiz verdi temiz istiyor insallah da öle olcakkkkkk Rabbim burada bulunan tum kardeslerimize bu duyguyu yasatsin insallah herzaman sizden kötü durumlarda olanlari dusunun. Allah saglik sihhat versin iman kuvveti versin salih bir amel versin hepimizee su mubarek gunlerde oruc tutun namaz kilin cok cok dua edin mutlaka Rabbim verecektir istemeye ne vermez mevlamm biz ona muhtaciz ve ne gelirse ondan gelecek insallahhh Allaha enmanet olun sizi talkip ediyorum her ne kadar sik giremesemde

deyilecek söz bırakmamışsın rabbim duanı kabul eder inşALLAH

evet cnmm ya cok pahalı aslında bak yakın oturuyorsan fln beraber takılırdık hos benımkıler bıraz buyuk ama mecbur alıcaksın cunku eskı kıyafetler sıkıyor..

anam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
geçen kot mini etek aldım 50 ye
wakikiden de pantolan aldım 30
birazda üst alsam yeter ya
bu ne bi dünya para yazık waalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…