- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.781
haftaya hallederim büyük ihtimal :)umutt resim koydunmu????
anam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
geçen kot mini etek aldım 50 ye
wakikiden de pantolan aldım 30
birazda üst alsam yeter ya
bu ne bi dünya para yazık waalla
İyi dileklerin için teşekkürler Haskenacım.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş.
cnm hamıle elbıselelerı oyle ben hıc hamıle kıyafetı gıymemıstım gercı sevmıyorum ıkı pantolonum vardı hamılık ıcın onlarla beraber sureklı genıs ustlukler gıydımanam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
cnm uzulme yaa elbet gelecek nedenyanlız olasınkı bızler varızkızlar kocişim bu akşam gidiyor
kendimi çok mutsuz hissediyorum
yaprak için ölücem meraktan..
hayırlısı olsun cnm yaa bende kafaya takmatan sanırım gece hamıleydım testler yabıyordum okadar cok test yabtımkı saatte bır heheheheh neyse kendımı temızlıge verıcem bır ay :))))kızlar bu arada hayırlara vesile olsun inşaAllah eşim dün gece beni rüyasında hamile görmüş
berra cnmherseyı yabtın sen dılerım dedıgın gıbı ogluna hamıle kalmıssındır cnmkızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. umarım hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir. tabi rabbim bana ve dileyen herhese nasip etsin inşallah.
gunaydın cnm ıyı yabmıssın benımde 17 saat sonra oldu ama bılemıyorumm berranın erkek bıorıtım erkek olup kız olan bır kac kısı oldu ama sımdıye kadar kız olupta oglu olanı gormedım hayırlısı olsungünaydın kızlarrr
dışarı cıkcammm cıkmadan bakayım dedimm
berrayla konuştuk msn de çift cizgiden 21 saat sonra denemesi olmuş.
size yolladıgım tüm yöntemelri denemiş.tek tek yazmaya gerek yok galiba.
berrayı tebrik ederiyorummm üşenmeyip yöntemleri yaptıgı için
inşallahhh Rabbim gönlüne göre verir,emeklerini boşa cıkarmazzz
2.5 cnm Allah bagıslasın ıns kızın olur senındehaa buarada benım oğlum 1,5 yaşında senınkı kaç yasında canım
özlettın kendını yenı haberler yok ıns bu ay olucak ben qwertı merak edıyorumsuanda bırde yaprak test yabıcaktı ay selvıyıde merak edıyorum yaaaa:26:günaydın kızlar
bilgisayarım bozuktu dün akşam geldi nasılsnız yeni haberler varmı?
geçmişe bi göz atayımm
Serenetta senin kistin nasıl ortaya çıktı ultrasondamı tespit ettiler
canım benim asıl amacım doktora gidip yumurta takibi yaptırmaktı adam yumurtalıklara bakarken kisti gördü şans eseri yani birde sağ tarafımda anormal ağrı oluyordu benim işte kistimde sağda çıktı zaten....sonra özel muayenehanesine gittim başka doktorun canımdan ilerimi diyerek sırf para için bana kistin kayboldu dedi ve yumurta takibi yapıp pregnyl iğne vurdu yeni doktorumun dediğine göre oda bendeki kist sayısını artırdı ve bozuk olan hormonlarımı daha çok bozdu...ben kızım 1,5 yaşındayken düzensizlikten dolayı yasmin kullandım 2 yıl kadar meğer beni o ilaç dengeliyormuş bırakınca belalarım başladı yani....
yani ultrasonla kist göründü dimi çünkü benim sol yumurtalığımda ağrı oluyor doktor alttan ince uzun bir alet sokup yumurtalıklarıma baktı ve ikiside temiz dedi kist olsa görememe gibi bir ihtimali olmaz heralde bende yumurta takibi yaptırıcam inşaAllah benim için dua et arkadaşım yaaa inşaAllah bi oğluş yakalayalım
canım arkadaşım rabbim dilediklerini nasip etsin inşallah..benim kistimi önce karından ultrasonla tespit ettiler sonra alttan ultrasonla işte o uzun aletle prezervatif takıp iyice yumurtalıklara bakıyorlar..kistin olsa kesinlikle görürlerdi sen kafanı takma ... Rabbim paşa oğlunu kucağına aldığın sağlıklı mutlu hayırlı günleri nasip etsin inşallah...kızlar dileyeninize kızın güzelini ahlaklısını, sağlıklısını, hayırlısını dileyeninizede erkeğin aynen yakışıklı hayırlı,sağlıklı olanını rabbim nasip etsin inşallah Rabbimin haznesi geniş limit yok isteyebiliriz hep yeterki eksiksiz dua edelim hepimizin dileklerinin hayallerinin gerçek olması duası ile...ben çıkmak zorundayım kızlar duaların kabul olduğu günlerdeyiz mübarek muharrem ayı unutmadan düzenli dualarımızı birbirimiz için yineleyelim inşallah...
burada indirimlerrrr var o zaman ucuz oluyor alip gönderebilsemmmanam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
evet pazartesi adet oldummmmm........gurbet hastalandınmı ???? merak ettim
Amin canim insaAllah.....
Gurbet kiz özeltiyon kendini bacim her geldikcede beni catlatip gidiyon nasil gidiyor diyet ben iki haftada 4 kilo verdim ama su an oruc tutuyorum Rabbim kabul ederse özletme kendini arada sirada ugra bize
ezel senın yumurtlama zamanın nezaman cnm? Daha cok varmı yumurtlama takıbıyle en ıyısını yabıcaksın catladımı dıye dusunmeyeceksın hadı bakalım rabbım ıns en kısa zamanda oglusun hamıle kalmanı nasıp eder
saol boncuk cum evt iyiki varsınız...
bende öle yapacam elbise ve bol tuniklerle geçiştiricem insanın içi cızlıyor okadar para yazık valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?