bebek cinsiyet belirleme..

İyi dileklerin için teşekkürler Haskenacım.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş.

Amin canim insaAllah.....

Gurbet kiz özeltiyon kendini bacim her geldikcede beni catlatip gidiyon nasil gidiyor diyet ben iki haftada 4 kilo verdim ama su an oruc tutuyorum Rabbim kabul ederse özletme kendini arada sirada ugra bize

gunaydın kızlar nasılsınız temızlık yabıyorum camlarım yenı bttı bır bakınıyım dedım nasılsınız
anam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
geçen kot mini etek aldım 50 ye
wakikiden de pantolan aldım 30
birazda üst alsam yeter ya
bu ne bi dünya para yazık waalla
cnm hamıle elbıselelerı oyle ben hıc hamıle kıyafetı gıymemıstım gercı sevmıyorum ıkı pantolonum vardı hamılık ıcın onlarla beraber sureklı genıs ustlukler gıydım
kızlar kocişim bu akşam gidiyor
kendimi çok mutsuz hissediyorum
yaprak için ölücem meraktan..
cnm uzulme yaa elbet gelecek nedenyanlız olasınkı bızler varız
kızlar bu arada hayırlara vesile olsun inşaAllah eşim dün gece beni rüyasında hamile görmüş
hayırlısı olsun cnm yaa bende kafaya takmatan sanırım gece hamıleydım testler yabıyordum okadar cok test yabtımkı saatte bır heheheheh neyse kendımı temızlıge verıcem bır ay :))))
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. umarım hayırlı ve sağlıklı bir oğluşa hamile kalabilmişimdir. tabi rabbim bana ve dileyen herhese nasip etsin inşallah.
berra cnmherseyı yabtın sen dılerım dedıgın gıbı ogluna hamıle kalmıssındır cnm
gunaydın cnm ıyı yabmıssın benımde 17 saat sonra oldu ama bılemıyorumm berranın erkek bıorıtım erkek olup kız olan bır kac kısı oldu ama sımdıye kadar kız olupta oglu olanı gormedım hayırlısı olsun
haa buarada benım oğlum 1,5 yaşında senınkı kaç yasında canım
2.5 cnm Allah bagıslasın ıns kızın olur senınde
günaydın kızlar
bilgisayarım bozuktu dün akşam geldi nasılsnız yeni haberler varmı?
geçmişe bi göz atayımm
özlettın kendını yenı haberler yok ıns bu ay olucak ben qwertı merak edıyorumsuanda bırde yaprak test yabıcaktı ay selvıyıde merak edıyorum yaaaa:26:

serenatta hıkayenı paylastıqın ıcın kendı adıma cok tsk ederım.Belkide beni biraz kendime getirdi güzelşeyler düşünüyorum aslında qüzel olması için ama olmassada asla neden böyle oldu diyecek değilim .Cünkü ben herzaman dıyorum ne yaparsak yapalım rabbım ne ıstıyorsa bızım ıcın onu verıcek.O yuzden bır korkum olsa cın takvımı bıorıtım vs hepsı tutmadan hıc deneme yapmazdım en buyuk umudum dualarım.

Kızlar benım gogus uclarım acıyor ya aslında tam goguslerımın ucları degıl uc kısımlarının kenarları
bırde benım reglıme 10 gun kala goguslerımın yanları cok acır hep buzamana kadar ondan ve kuru donem gecırmemden anladımreglımın geleceqını yarın 10 cu gun ıns yanları baslamaz ve akıntım olur
kızlar yakın yerde otursaydık hepımız aynı anda dra gıderdık hep beraber hahaha dr derdı nerden geldı bu tavuklar

Serenetta senin kistin nasıl ortaya çıktı ultrasondamı tespit ettiler

canım benim asıl amacım doktora gidip yumurta takibi yaptırmaktı adam yumurtalıklara bakarken kisti gördü şans eseri yani birde sağ tarafımda anormal ağrı oluyordu benim işte kistimde sağda çıktı zaten....sonra özel muayenehanesine gittim başka doktorun canımdan ilerimi diyerek sırf para için bana kistin kayboldu dedi ve yumurta takibi yapıp pregnyl iğne vurdu yeni doktorumun dediğine göre oda bendeki kist sayısını artırdı ve bozuk olan hormonlarımı daha çok bozdu...ben kızım 1,5 yaşındayken düzensizlikten dolayı yasmin kullandım 2 yıl kadar meğer beni o ilaç dengeliyormuş bırakınca belalarım başladı yani....

yani ultrasonla kist göründü dimi çünkü benim sol yumurtalığımda ağrı oluyor doktor alttan ince uzun bir alet sokup yumurtalıklarıma baktı ve ikiside temiz dedi kist olsa görememe gibi bir ihtimali olmaz heralde bende yumurta takibi yaptırıcam inşaAllah benim için dua et arkadaşım yaaa inşaAllah bi oğluş yakalayalım

canım arkadaşım rabbim dilediklerini nasip etsin inşallah..benim kistimi önce karından ultrasonla tespit ettiler sonra alttan ultrasonla işte o uzun aletle prezervatif takıp iyice yumurtalıklara bakıyorlar..kistin olsa kesinlikle görürlerdi sen kafanı takma ... Rabbim paşa oğlunu kucağına aldığın sağlıklı mutlu hayırlı günleri nasip etsin inşallah...kızlar dileyeninize kızın güzelini ahlaklısını, sağlıklısını, hayırlısını dileyeninizede erkeğin aynen yakışıklı hayırlı,sağlıklı olanını rabbim nasip etsin inşallah Rabbimin haznesi geniş limit yok isteyebiliriz hep yeterki eksiksiz dua edelim hepimizin dileklerinin hayallerinin gerçek olması duası ile...ben çıkmak zorundayım kızlar duaların kabul olduğu günlerdeyiz mübarek muharrem ayı unutmadan düzenli dualarımızı birbirimiz için yineleyelim inşallah...

canım yaaaa ne güzel dualar etmişsin Rabbim senden razı olsun seninde gönlündeki olsun inşaAllah arkadaşım çok çok geçmiş olsun Ranbbim evladına sağlık sıhat uzun ömür versin

anam şimdi gitti gidiyora üye oldum ordada pahalı
bi kot 100 küsür
geçen kot mini etek aldım 50 ye
wakikiden de pantolan aldım 30
birazda üst alsam yeter ya
bu ne bi dünya para yazık waalla
burada indirimlerrrr var o zaman ucuz oluyor alip gönderebilsemmm
gurbet hastalandınmı ???? merak ettim
evet pazartesi adet oldummmmm........
Amin canim insaAllah.....
Gurbet kiz özeltiyon kendini bacim her geldikcede beni catlatip gidiyon nasil gidiyor diyet ben iki haftada 4 kilo verdim ama su an oruc tutuyorum Rabbim kabul ederse özletme kendini arada sirada ugra bize

bende sizi özlüyommmmmm dikkat et canim cok vermisin ayda en fazla 5 kilo vermen lazim sonradan fazla alirsin canimmm Allah kabul etsin canimmm tut Allah kabul etsinnnn

ezel senın yumurtlama zamanın nezaman cnm? Daha cok varmı yumurtlama takıbıyle en ıyısını yabıcaksın catladımı dıye dusunmeyeceksın hadı bakalım rabbım ıns en kısa zamanda oglusun hamıle kalmanı nasıp eder

canım benim bu ay 40 gün sürdü aadet aralığım yani geç yumurtlarım diye düşünüyorum ama bilmiyorum takip yaptırmadam tespitim zor olur gibi

saol boncuk cum evt iyiki varsınız...
bende öle yapacam elbise ve bol tuniklerle geçiştiricem insanın içi cızlıyor okadar para yazık valla..

cnm pantolon 2 tane değişim olsun yeter bende 1 kot bide siyah kumas pantolon almıştım üstüme daha çok almıştım artık bütün kıyafetler hamile kıyafetine benziyo onlardan alabilirsin

ezelcim 40.cı gunde oldu ya 40-14=demekkı sen 26.cı gun yumurtlamıssın o ay ıcın gerıde kaldı artık belkı bu ay 30 gunde reglı olucan ozaman 17.cı gune duser yumurtlaman o yuzden ıhmal etme kacırma tamam mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…