bebek cinsiyet belirleme..

Boncuk kuru olunca olmuyormuki güzelim ya
neden öyle düşündün şimdi

yaprak çok sevindim inşallah doğrudur inşallah

inş. Can parçam sıra sende hayırlısıyla benimkide kesin değil ama bu sevinci yaşamak çok güzel darısı sana ve tüm isteyenlere benden sonra sen olduğun için özellikle sana yazıyorum kimse alınmasın Allah inanıyorumki senin dualarını kabul edicek ve söylediğin şey çok önemli asker annesi olmak ne büyük bi mutluluk bende hep dua ederken inş hayırlı imanlı bir erkek evlat olur ve onu cuma namazlarına yollarım diye dua ediyorum inş hepimizin gönlündeki olur Allahım çok büyük yer gök dua üzerine

umut ozledık tabı :))))
yaprakcım amin ya cnm hergece yatmadan once dualar edıyorum umarım herkesın gonlundekı olur
cnm benım herzaman yumurtlamadan sonra reglıye kadar kuru olur ve adet olurum.kızımda ıse yumurtlamadan sonra reglı gunune kadar devam eden akıntım olmustu.hamıle olduqumu ılk ondan anlamıstım
tek fark normalde 10 gun kala goguslerımın yanları cok acırdı sımdı o acı yok uclarında dokununca acı var ıns bu bır belırtıdır

ben yapıyım bunu ama illa adetten hemen sonramı yutmak gerekiyor
biraz uzun sürebilir okumak

boncukk hamıssın bence bak ıcıme doguyor cnmm ya..gecen gunde demıstım..

inşallah canım
ikimizde acaba ne zaman kalacağız merak ediyorum ben

inş. canım sende hamişsindir

boncukk hamıssın bence bak ıcıme doguyor cnmm ya..gecen gunde demıstım..
ahhhh cnm ya boyle duymak bıle benı mutlu edıyor tsk ederım gecen ayda eceyle yaprak ıcıme doguyor demıstı olmadı ıns senın ıcıne dogan olur cok sagol
inşallah canım
ikimizde acaba ne zaman kalacağız merak ediyorum ben
cnm yaaa ınan kendım kadar sızler ıcınde ıstıyorum ozelıkle cok zaman gectıgı ıcın qwert ıcın once dılıyorum rabbımden tum samımıyetımle dıyorum rabbımonce ona sonra sızlere bana nasıpetsın.uzulme kıs elbet olacak ama gec ama erken ne yapalım hayırlısı bu demekkı

Boncuk inş bencede hamilesin sırayla hayırlı haberleri alırız kızıma biraz ders yaptırıp geliyorum görşrz iyi sohbetler fazlada yazmayın ama okuması zor oluyo valla şaka tabi yazın okurum byee

inş. canım sende hamişsindir
ıns cnm sende ıns oglusunu kucagına alırsın ben ınanıyorum oglun olucak
benim ki çıkmaz ayın son çarşambasına da sizi bilmem
bu hastalıktanmdır nedir ben pek bi umutsuz oldum bugün adetimde çok uzun sürdü ya oda beni üzüyor

kız bana da hamişsin demiştin
ama benimde içime doğuyor boncuk hamilesin
daha neler gorbak 2011 de bole olucaksın
hahaha hepınızın ıcının yanılası tutmus ozaman ovulasyon testım bıle artık tek cızgıye dusmusken
ama yıkılmak yok

Çok sevindim canım Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Hem test, hem doktor yanılması çok düşük bir olasılık olur zaten..
Doktor 1 ay sonra muayenede tekrar erkeğe benziyor derse artık yanılma payı kalmaz sen de maviş maviş alışverişini yaparsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…