- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.961
evettttttt
2 gündür yazamıyordum düzelmişşşşşş
Ezel nasilsin canim bugün ruh ikizin yok kiz (umut)o güzel sohbetinizden mahrum olacaz kiz umut nerdesin gel....
kız dünden beri yazamıyodum şimdi olmuş
özledinizmi beni :98:
günaydıın kızlar yaprakk hadi gözünaydın testtede erkek çıkmış çok sevindim inan sankı benım olmuş gibi bi askerimiz daha yola çıkmış geliyo inş.rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin oğlanlarıyılbaşından sonra gitçem doktora bakalım bizimki ne bende inş. asker anası olurum isteyen herkese nasip olsun inş.
Boncuk kuru olunca olmuyormuki güzelim ya
neden öyle düşündün şimdi
yaprak çok sevindim inşallah doğrudur inşallah
kızlar bebiş durmuyodu yazamadım buraya bakın ama içten inanarak yapın. 21 tane pirince tek tek hepsine meryem suresi okunacak kuranı kerim bilmiyosanız bi yakınınızada okutabilirsiniz daha sonra adetiniz bittikten sonra gece 3 yada 4 gibi kalkıyosunuz abdest alıyosunuz 2 rekat namaz kılıyosunu ve dua edip sonra pirinçten bi tane yutuyosunuz 21 gece hiç aksatmadan kalkmamazlık yapmadan yapıyosunuz allahında izni ile o ya hamile kalıcaksınız insallah ama içten inanarak yapın dua edin bol bol
çok şükür umutçuummm kavuştuuk
seni özlemeyelim de ne yapalım biz hayatım seni özlemeyen ölsün
umut ozledık tabı :))))
yaprakcım amin ya cnm hergece yatmadan once dualar edıyorum umarım herkesın gonlundekı olur
cnm benım herzaman yumurtlamadan sonra reglıye kadar kuru olur ve adet olurum.kızımda ıse yumurtlamadan sonra reglı gunune kadar devam eden akıntım olmustu.hamıle olduqumu ılk ondan anlamıstım
tek fark normalde 10 gun kala goguslerımın yanları cok acırdı sımdı o acı yok uclarında dokununca acı var ıns bu bır belırtıdır
yaprakcım amin ya cnm hergece yatmadan once dualar edıyorum umarım herkesın gonlundekı olur
cnm benım herzaman yumurtlamadan sonra reglıye kadar kuru olur ve adet olurum.kızımda ıse yumurtlamadan sonra reglı gunune kadar devam eden akıntım olmustu.hamıle olduqumu ılk ondan anlamıstım
tek fark normalde 10 gun kala goguslerımın yanları cok acırdı sımdı o acı yok uclarında dokununca acı var ıns bu bır belırtıdır
boncukk hamıssın bence bak ıcıme doguyor cnmm ya..gecen gunde demıstım..
inşallah canım
ikimizde acaba ne zaman kalacağız merak ediyorum ben
ahhhh cnm ya boyle duymak bıle benı mutlu edıyor tsk ederım gecen ayda eceyle yaprak ıcıme doguyor demıstı olmadı ıns senın ıcıne dogan olur cok sagolboncukk hamıssın bence bak ıcıme doguyor cnmm ya..gecen gunde demıstım..
cnm yaaa ınan kendım kadar sızler ıcınde ıstıyorum ozelıkle cok zaman gectıgı ıcın qwert ıcın once dılıyorum rabbımden tum samımıyetımle dıyorum rabbımonce ona sonra sızlere bana nasıpetsın.uzulme kıs elbet olacak ama gec ama erken ne yapalım hayırlısı bu demekkıinşallah canım
ikimizde acaba ne zaman kalacağız merak ediyorum ben
kız bana da hamişsin demiştin
ama benimde içime doğuyor boncuk hamilesin
benim ki çıkmaz ayın son çarşambasına da sizi bilmem
bu hastalıktanmdır nedir ben pek bi umutsuz oldum bugün adetimde çok uzun sürdü ya oda beni üzüyor
ıns cnm sende ıns oglusunu kucagına alırsın ben ınanıyorum oglun olucakinş. canım sende hamişsindir
benim ki çıkmaz ayın son çarşambasına da sizi bilmem
bu hastalıktanmdır nedir ben pek bi umutsuz oldum bugün adetimde çok uzun sürdü ya oda beni üzüyor
daha neler gorbak 2011 dekız bana da hamişsin demiştin
ama benimde içime doğuyor boncuk hamilesin
Hemen konuy GİREYİM TESTİ YAPTIM SONUÇ ERKEK ÇIKTI GECE BOYU UYYAMADIM HEYCANDAN SABAHTA 5.30 OLDU HEMEN YAPTIM BÖLE YANİ KİMSE GELMEDEN YAZAYIM DEDİM DÜN Bİ ARKADAŞ%50 diyodu öle değilmiş laboratuarda yapılan testlerde %92 doğru sonuç evde deneyen kişilerde ise %82 doğru sonuç veriyomuş ben inanmak istiyorum hayırlısı Allahtan tabi Elaracım alıntı yap diyorum ne alıntıyı görebiliyorum nede yazdığım yeri kafadan yazıyorum yolla diyorum geliyo yani görmüyorum yazdığımıda yaptığım alıntıyıda hala düzelmemiş yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?