- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.981
evet sende yanıldım amaburda 2 kısı ıcıme dogmustu 1 sen ezel 2. boncuk 2. de yanıllırsak benım ıcın dogru sölemıyor demkkı..
canlarım ya vallahamıle olmus kadar sevındımheeeeeee yokmu arttıran lıza nerde bırde ondan duyalım:)Boncuk inş bencede hamilesin sırayla hayırlı haberleri alırız kızıma biraz ders yaptırıp geliyorum görşrz iyi sohbetler fazlada yazmayın ama okuması zor oluyo vallaşaka tabi yazın okurum byee
senın ıcının hıslerı kuvvetlımıkız bana da hamişsin demiştin
ama benimde içime doğuyor boncuk hamilesin
canlarım ya vallahamıle olmus kadar sevındımheeeeeee yokmu arttıran lıza nerde bırde ondan duyalım:)
senın ıcının hıslerı kuvvetlımıdusunsenıze yumurtlama zamanlarımızı hıslere gore yabıyormusuz umut bence bugun yumurtluyon ıcıme dogdu
ama kımse bana alınmasın ben sımdıye kadar soylemedım yaprak ve serenetaydı sanırımnıckı yanlıslık ıcın ozur erkek olarak cok hııssedıyordum yanıldıklarımda oldu tabı trufun bana hala oglu olcakgıbı gelıyor:26:
kız bana görede ben her ay hamile sanıyorum kendimi zaten
kız bana görede ben her ay hamile sanıyorum kendimi zaten
aman aynen bir havalara giriyorum ki sorma kocam bişey diyor hamile kadına öyle denmez diyorum bişey yapıyor hamile kadına öyle yapılmaz karşımda oturuyor hamile kadının karşısında öyle oturulmazhavalar binbeşyüz ama sonunda fıııssss diye sönüyor :78:
aman aynen bir havalara giriyorum ki sorma kocam bişey diyor hamile kadına öyle denmez diyorum bişey yapıyor hamile kadına öyle yapılmaz karşımda oturuyor hamile kadının karşısında öyle oturulmazhavalar binbeşyüz ama sonunda fıııssss diye sönüyor :78:
senınkı ıyıymıs testlerım 4 5 gun pozıtıf cıktıgı ıcın ben kendımı hala yumurtluyorum sanıyorum hamılelık psıkolojısıne gıremıyorum bıle bak hala ovulasyon testı yabıyorum
havada bızım yumurtada bosver
şu an test ne gösteriyor peki??*
ne olabılır tabıkı kocaman bır tek cızgı
ayy çok güldüm ya rabbimde sizi güldürsün inş.
öyle olması gerekmiyormuki güzelim
yumurtladın ve döllendi
şimdi yumurta gözükmez tabiki
yoksa yanlışmı biliyorum ben :97:
cnm bazılarında ovulasyon testı hamıleysen ılk zamanlarda sılık reglıye yakın yıne cıft cızgı verıyor lh arttıqı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?