bebek cinsiyet belirleme..

boncuk ya aslında kanda baktırsan bence cıkar ne dersın oglak gıbı bı denesene eger vaktın varsa bu kadar sterss yapıcagına senın yanlıs hatırlamısyorsam 12sıydı dıme regl dönemın..

cnm yok yok benım daha reglıme10 gun var ılıskıden 4 gun gectı ımkansız yanı tatlım ya
stresım yok yaw rahatım aslında olursa olur olmazsa onumuzdekı aylara ıns :)))sadece ınsan oglu ıste hemen her belırtıyı hamılelıge yoruyor
cenemın altında kocaman bır sıvılce cıkmıs ur gıbı bunu bıle hamılemıyım dıye yoruyorum dusun yanı ama genelolarak rahatım tatlım alıstım sanırım :26:

kızlar merhaba nabersiniz
biz dün doktorumuza gittik kesemizi gördük düzgün sorun yolk kesesi göründü 2 hafta kalp atışına gidicez inşallah sat ile uyumluymuş bebişin gelişimi yani ovulasyonu ile takipten sonra hemen olmuş sanırım eşim bir an heveslendi şimdi bu erkek diyor bende de hiç bir mide bulantısı bir rahatsızlık gayet deee rahatım yani geçen sefer erkekti ve mahvolmuştum ağzımdan lokma girmezdi 4 buçuk ay bunda hiççççç içime kız doğuyor ya rabbim bilir hayırlısını verir inşallah

boncuk canım reglimden 5 gün önce idrarda da kanda da çıktı benim ve zamanında olan bir bebekmiş 14.gün ovulasyon olmuştu

canım dediğin gibi hayırlısı olsun eşin çok istiyor erkek olsun biliyorum senin için fark etmez ama benim dileğim sağlıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evlat doğurursunda ikinizde huzura kavuşursunuz

canım dediğin gibi hayırlısı olsun eşin çok istiyor erkek olsun biliyorum senin için fark etmez ama benim dileğim sağlıklı sıhatlı hayırlı bir erkek evlat doğurursunda ikinizde huzura kavuşursunuz

sağol canım aminnnnn demekten başka birşey düşmez bana inşallah

]

allah hayırlı ve uğurlu etsin.rabim utandırmasın.inan çok sevindim.bana nasip olmadı ne yapayım.aynı kendimin olmuş gibi heycanlandım.dikkat et kendine .rabbim en sağlıklısını en hayırlısını versin.
Günaydin kizlar nasilsiniz dün aksam giremedim gecmisi bi okuyayim geliyorum a bu arada yaprak`in erkekmis ay cok sevindim kizlar erkek bebekler cogaldikca benim umudum daha da artiyor...

evet sayfadakiler daha bilinçli ve daha çok teknolojiyi takip ediyor.herkeze imrenerek bakıyorum.benim gibi kaza kurbanı değiller allahtan.rabbim herkeze versin.sanada tüm isteyenlere de

ezel sen kaç aydır hamile kalamıyorsun?
o kadar çabalamaya olmuyosa yani merak ettim:)

canım sen bana ne bakıyorsun benimki ne biliyormusun kedi bir yerini yara sanmış kaça kaça usanmış hesabı
ben ekimde denedim iki kez ilişki oldu bir yumurtlamadan bir kaç gün önce kaza oldu bide yumurtam çatladığı gün kasımda da bilmeden denedim çünkü yumurtlama zamanım geçti sanıyordum meğer geçmemiş işte bu kadaaar yani iki kere ama adetimin gelmesi bu ay 42 gün falan sürdü o yüzden moralim çok bozuldu

:)hayırlısıyla olur inşallah.
bende uzun bir zaman oluyo gibi sandım.kafa karışmış demek

boncuk canım reglimden 5 gün önce idrarda da kanda da çıktı benim ve zamanında olan bir bebekmiş 14.gün ovulasyon olmuştu
cnm kafana hıc oyle seyler getırme ıyı dusun ıyı seyler olsun.her hamılelık aynı olcak dıyede bırsey yok o yuzden dılıyorumkı saglıklı bır oglun olur.kese gorunmedımı sagda yada solda olarak cnm

çok dikkatlisiniz kızlar ama o arkadaş daha abonelik falan soruyor forumdan bihaber.basmış öyle ifadeye rastgele bence.
Bencede bende dıyorum neye abone olacak :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…