bebek cinsiyet belirleme..

İnş Canım Allah hepimizin kalbine göre verir doktordan duyana kadar inanmıycam sanırım
Çok güldümm hep gülelim inş
:)hayırlısıyla olur inşallah.
bende uzun bir zaman oluyo gibi sandım.kafa karışmış demek
Valla bende öle sanıyodum herşey hemen olsun istediğimizden uzun geliyo sanırım hayırlısı olsun öncelikle herşeyde bi hayır var ben çok inanıyorum

içinizde adet olmadan önce bacakları romatızmalı gıbı agrıyan varmı ya ozelıkle sol bacak benım kendımı bıldım bılelı reglıme 10 kala baslıyor olcaqım qunde gıdıyor bu agrı ama sınır edıyor benı sankı romatızmalı gıbı bır aqrı.Herkeste oluyormu bu sormak ıstedım demın ıs yabarken basladı sızlıyor uyus oluyorum bu agrıya bır vıtamın eksıklıqı belırtısı fılanmıdır dıye dusunmeye basladım qercekten.
bu arada b12 kullanmaya devam edıyorum cınkoyu kestım.Sakıncası yoktur deqılmı ?

ben ilk defa duydum böyle bişeyi

Kızımla güya ders yapıcaktık bir uyumuşuz yeni kalktık valla 24 saat hiç kalkmadan yatasım var kızlar benim bu hamilelikte ne yiyesim var ne içesim diğerlerinde dolabın önüne oturuyodum ya orda yiyip içeri giderken elimde götürüyodum tuhaf hiç yemek yemek istemiyorum işkence geliyo sanki bi tatda almıyorum zaten yediğimden bide bişey sorucam kızlar ya valla kötü biliyorum ama hamileliğinde sigara içen varmı

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın olur mu benim gibi hasta olmayın hafta sonu büyük ihtimal giremem sizleri çoooooook seviyorum çokta öpüyorum

bende ilk defa duydum bende sivilce çıkıyodu çenemde felan

qercekten kotu cnm
ben oncesınde ıcıyordum ama duydugum gıbı bırakmıstım mılyonda bırde olsa onu tehlıkeye atmak ıstememıstım.bılmıyorum sende ıcıyormusun oylesınemı sordun ama ıcıyorsan bırak olurmu
ne guzel yeme hergun bır muz ye oda dırek bebege gıder ve ona yeter zaten bana drum hep oyle derdı sende boylelıkle az kılo almıs olursun ben hamılelegımde 26 kılo almıstım .Ikıncıde dıkkat etmek ıstıyorum keske senın qıbı cnm cekmesede yemesem bende.Mıde bulantın fılan varmı cnm senın ıns yoktur hamılelıqın en zor kısımlarından bırı bu bana qore

aynen canım bende hiç bişe yiyemiyom 2 gündür iyiyim herşeyden koku geliyo istifra ediyodum sigara kullanan insanım ama hiç aramıyom içmıyom desem yeri var ama küçük kızımda içtim tiskinsem içmezdim ama içtim ALLAH korumuş gayet sağlıklı doğdu 3.900 kilo

ben duydum benim görümcemdede aynı sorun var adetten 6 7 gün önce başlıyo ve ağrıyan tek yeri bacaklarıyla beli çok şiddetli geçiriyo bide bazen bendede olur bacak ağrısı hafif ama uyus eder

Maaşallah bende kızımda içteim oda 3.750 doğdu şimdide içiyorum ama azalttım baya benimde hiç midem bulanmadı ama her kokuyu almaktan acayip kötü aluyorum bütün kötü kokuları alıyorum soruyorum benden başka hisseden yok

elaraaa hanı geçen gün sormuştum ya gece gündüz kremlerim var sakıncası varmı kullanmamda diye markası ne diye sormuşsun avondan aldım solutions markası bilginize duyrulur kızlar

olsun be güzelim bunlarda hamileliğin cilveleri insan ömründe kaç kez hamile kalabiliyoki zaten hamilelik boyunca bir mucizeyi yaşıyoz değer valla

Kızlar hepinize iyi akşamlar daha yemek yapmadım diğer kızımda gelir şimdi okuldan ya en kötüsüde bana bu geliyo yemek yapmakk bööööö oluyorum neyse Allah sabrınıda kolaylığınıda veriyo gerçi öptüm sizi byeee

Eger iciyorsan, istahsizliginin sebebi de sigaradir buyuk ihtimalle.. Sigaranin biraktigi zehirler bir yana, bir de beslenmene engel olarak bebegine zarar veriyor. Yine "eger iciyorsan" ki icmedigini dusunmek istiyorum, kesinlikle birak, gunahsiz yavrunun(larinin) hatirina...
Bir de cocuklar ebeveynlerinin ne dedigine degil ne yaptigina bakarlar, model alirlar. Her sigara icenin cocugu sigara icmez ama her sigara icenin anne baba ya da bir yakininda sigara aliskanligi vardir... Bu kisir donguyu kirip, cocuklarimiz icin birseyler yapmaliyiz...Su zarari var bu zarari var deyip bildigimiz seyleri tekrar etmeyecegim. Sadece annelik hislerimizin ve asla emekliligi olmayan gorevimizin, nefsi ve kotu aliskanliklarimiza galip gelmesini saglayalim.
Kizkardesim hamileliginde guya birakti gunde bir iki tek iciyormus. Malesef dogumlari riskli oldu ve cocuklari resmen hiperaktif, .. ki sigaranin genine etkilerinden biri de bu..
Teyzem, 24 yasinda evlenene kadar ayda yilda bir arkadas arasinda icerdi, evlenince esiyle ortak paket bitiriyorlardi.. Hamile kalinca o da sozde birakti 1-2 tek e indirdi.. Cok zor gecen 7 aylik bir hamileligin ardindan beyin kanamasi gecirdi bebegi aldilar teyzem de 13 yildir felcli. Ogluna da annemler bakiyorlar kardesim oldu.. Cigerleri gelismemisti kuvezde kaldi... Su an hiperaktif ve dikkat daginikligi sorunu var. Ve bunun ne buyuk bir iskence oldugunu ancak yasayanlar bilir.. "Abla kendimi durduramiyorum lutfen beni durdur", dedigini biliyorum...
Tabii ki her sigara icenin bebegine olmaz ama sigara kesinlikle bunlari tetikliyor..

"Gebelik sürecinde sigara içmiş annelerin çocuklarının, ergenlik dönemlerinde daha belirgin ruhsal bozukluk belirtileri gösterme ihtimalleri de artıyor.

Britanya’da toplam dört farklı üniversitede gözlemlenen 6.356 adet, 12 yaşındaki çocuklar konuşarak yapılan incelemelerde ruhsal bozukluk belirtileri hedef alınmış. İncelenen çocukların yüzdeondokuzunun annelerinin gebelik dönemlerinde sigara içtiği ve yine bu çocuklardan yüzde onbirinde ağır ve hafif ruhsal bozukluk belirtileri bulunmuş.

Cardiff Üniversitesi’nde araştırmayı yürüten psikiyatrist Stanley Zammit’e göre; gebelik döneminde sigara içen annelerin oranı arttıkça, ergenlik çağında ruhsal bozukluk gösteren çocukların da sayısı gözle görülebilir bir biçimde artıyor." Alintidir

elaraaa hanı geçen gün sormuştum ya gece gündüz kremlerim var sakıncası varmı kullanmamda diye markası ne diye sormuşsun avondan aldım solutions markası bilginize duyrulur kızlar

canim bunlarin arkasinda ucretsiz danisma hatti diye yazar.. Orayi arayip sorabilirsin.. Birsey diyebilmek icin icindeki maddeleri bilmek gerek.. En iyisini onlar bilirler.

momof giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin senin ikiz bebenmi olcekkk giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…