- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.021
İnş Canım Allah hepimizin kalbine göre verir doktordan duyana kadar inanmıycam sanırımÇok sevindim canım Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Hem test, hem doktor yanılması çok düşük bir olasılık olur zaten..
Doktor 1 ay sonra muayenede tekrar erkeğe benziyor derse artık yanılma payı kalmaz sen de maviş maviş alışverişini yaparsın:)
aman aynen bir havalara giriyorum ki sorma kocam bişey diyor hamile kadına öyle denmez diyorum bişey yapıyor hamile kadına öyle yapılmaz karşımda oturuyor hamile kadının karşısında öyle oturulmazhavalar binbeşyüz ama sonunda fıııssss diye sönüyor :78:
Valla bende öle sanıyodum herşey hemen olsun istediğimizden uzun geliyo sanırım hayırlısı olsun öncelikle herşeyde bi hayır var ben çok inanıyorum:)hayırlısıyla olur inşallah.
bende uzun bir zaman oluyo gibi sandım.kafa karışmış demek
Valla bende öle sanıyodum herşey hemen olsun istediğimizden uzun geliyo sanırım hayırlısı olsun öncelikle herşeyde bi hayır var ben çok inanıyorum
içinizde adet olmadan önce bacakları romatızmalı gıbı agrıyan varmı ya ozelıkle sol bacak benım kendımı bıldım bılelı reglıme 10 kala baslıyor olcaqım qunde gıdıyor bu agrı ama sınır edıyor benı sankı romatızmalı gıbı bır aqrı.Herkeste oluyormu bu sormak ıstedım demın ıs yabarken basladı sızlıyor uyus oluyorum bu agrıya bır vıtamın eksıklıqı belırtısı fılanmıdır dıye dusunmeye basladım qercekten.
bu arada b12 kullanmaya devam edıyorum cınkoyu kestım.Sakıncası yoktur deqılmı ?
kesinlikle çok haklısın yaprak herşeyde bir hayır vardır inşaallah benimde oğluşum olur
içinizde adet olmadan önce bacakları romatızmalı gıbı agrıyan varmı ya ozelıkle sol bacak benım kendımı bıldım bılelı reglıme 10 kala baslıyor olcaqım qunde gıdıyor bu agrı ama sınır edıyor benı sankı romatızmalı gıbı bır aqrı.Herkeste oluyormu bu sormak ıstedım demın ıs yabarken basladı sızlıyor uyus oluyorum bu agrıya bır vıtamın eksıklıqı belırtısı fılanmıdır dıye dusunmeye basladım qercekten.
bu arada b12 kullanmaya devam edıyorum cınkoyu kestım.Sakıncası yoktur deqılmı ?
Kızımla güya ders yapıcaktık bir uyumuşuz yeni kalktık valla 24 saat hiç kalkmadan yatasım var kızlar benim bu hamilelikte ne yiyesim var ne içesim diğerlerinde dolabın önüne oturuyodum ya orda yiyip içeri giderken elimde götürüyodum tuhaf hiç yemek yemek istemiyorum işkence geliyo sanki bi tatda almıyorum zaten yediğimden bide bişey sorucam kızlar ya valla kötü biliyorum ama hamileliğinde sigara içen varmı
Kızımla güya ders yapıcaktık bir uyumuşuz yeni kalktık valla 24 saat hiç kalkmadan yatasım var kızlar benim bu hamilelikte ne yiyesim var ne içesim diğerlerinde dolabın önüne oturuyodum ya orda yiyip içeri giderken elimde götürüyodum tuhaf hiç yemek yemek istemiyorum işkence geliyo sanki bi tatda almıyorum zaten yediğimden bide bişey sorucam kızlar ya valla kötü biliyorum ama hamileliğinde sigara içen varmı
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın olur mu benim gibi hasta olmayın hafta sonu büyük ihtimal giremem sizleri çoooooook seviyorum çokta öpüyorum
aynen canım bende hiç bişe yiyemiyom 2 gündür iyiyim herşeyden koku geliyoistifra ediyodum sigara kullanan insanım ama hiç aramıyom içmıyom desem yeri var ama küçük kızımda içtim tiskinsem içmezdim ama içtim ALLAH korumuş gayet sağlıklı doğdu 3.900 kilo
Maaşallah bende kızımda içteim oda 3.750 doğdu şimdide içiyorum ama azalttım baya benimde hiç midem bulanmadı ama her kokuyu almaktan acayip kötü aluyorum bütün kötü kokuları alıyorum soruyorum benden başka hisseden yok
qercekten kotu cnm
ben oncesınde ıcıyordum ama duydugum gıbı bırakmıstım mılyonda bırde olsa onu tehlıkeye atmak ıstememıstım.bılmıyorum sende ıcıyormusun oylesınemı sordun ama ıcıyorsan bırak olurmu
ne guzel yeme hergun bır muz ye oda dırek bebege gıder ve ona yeter zaten bana drum hep oyle derdı sende boylelıkle az kılo almıs olursun ben hamılelegımde 26 kılo almıstım .Ikıncıde dıkkat etmek ıstıyorum keske senın qıbı cnm cekmesede yemesem bende.Mıde bulantın fılan varmı cnm senın ıns yoktur hamılelıqın en zor kısımlarından bırı bu bana qore
elaraaa hanı geçen gün sormuştum ya gece gündüz kremlerim var sakıncası varmı kullanmamda diye markası ne diye sormuşsun avondan aldım solutions markası bilginize duyrulur kızlar
canim bunlarin arkasinda ucretsiz danisma hatti diye yazar.. Orayi arayip sorabilirsin.. Birsey diyebilmek icin icindeki maddeleri bilmek gerek.. En iyisini onlar bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?