bebek cinsiyet belirleme..

ben geçen doktoruma gittim kızlar 11+2 günlükken herşey normal dedi ama usg resim üstünde 10+4 baş popo uzunluğunda biraz moralim bozuldu....cinsiyet tahminide yaptı kız dedi kemik yapısına göre öle işte....herşeyin hayırlısı olsun napalım

sayfadaki ilk mesajın hemen üstünde sağda Seçenekler yazıyo.yanındaki ok'a tıkla.
Bu konuya abone ol diye bişey var.
ben önceden kullandım ama baktım sitede bir ayarlamalar falan yapılıyor
hooop abonelikler siliniyor falan.kullanışlı gelmedi

hayırlı olsun canım.tutturamadık desene.formdan düşmüşüz:)
sağlıklı olsun da gerisi fasa fiso bence.

oh be gerçek adımı buldummmmmm saolun kızlar ama zor oluyo bı daha geıp sızı bulmak bende aranıza katılcam ınşş 2 kızım war oluş ıstıyom bakalımmmmmmmmmmm GURBETTTTTTTTTTTTTTT BULDUM

canım daha tahmin için çok erken değilmi bazı döllenmeler geç oluyo haftasından küçük olabiliyo biz zaten son adet tarihini baz alıyoruz ama yıkanır yıkanmazda hamıle kalmıyoruzdur benım ufak kızım 2 hafta önden gidiyodu haftasına göre büyüktü

kendimi kıza alıştırmaya çalışıyorum artık 9 haftalık gittiğimde tam haftasındaydı ondan biraz moralim bozuldu 20 aralıkta yine gidicem 2li test falan var

kendimi kıza alıştırmaya çalışıyorum artık 9 haftalık gittiğimde tam haftasındaydı ondan biraz moralim bozuldu 20 aralıkta yine gidicem 2li test falan var

beslenmene dikkat et canım yıne haftasına denk gelir ben okumuştun bi kaç kışı bole sebepten yazmıştı ama doktor takıbı altında haftasını yakaladılar

haftasını getir ne demek arkadalar hiç duymmıştım

yanii bazen anne karnında bebekler haftasından geri kalıyo yanı küçük oluyorlar beslenmene dikkat ettiğin zaman gelişimlerini güzel sürdürüyorlar normalde 15 haftalıkken 13 haftalık gözüküyorlar ilaç takviyesiyle beslenmeyle o açık kapanıyo

egem o zaman adetım 18. gunu olur:97:

hadı hayırlısııııııııı

tmm ekledimm.hadi hayırlısı olsunn inş.

mimozacım cok sevindim cnm.inşallahh hislerinde ve belirtilerinde yanılmazsın ,bu ay güzel haberlerini alırızz.

sen herhangi bi yumurta geliştiricii ilac kullandınmı klomen yada gonophene gibi???
27 mm yumurtanın catlayacagını pek sanmıyorum ya.keşke 20 mm ken igne yapsaydı sana.neyse
yumurtanın ömrü 24 saattir.bu 24 satinin ilk 12 saati vajina alkali olur ve bu zaman diliminde ilişki olursa erkek olma şansı yüksektir
diger 12 saatlik dilimde vajina asidik olur ve kız olma şansı yüksektir
hakkında hayırlısı olsun
sen yine kendini dinle,akıntını ve sancılarınıı dikkate al

cnm alemsin yaa
seni cok ii anlıyorum ve hak veriyorum aslında
seninle ilk tanıştıgımızda daha dogrusu tartıştıgımızda "kimse dedi diye cocuk yapmam ben,kendim istersem yaparım" demiştinn.
bunu bildigimden böle bi karar almış olmana hiç şaşırmadımm
kendince haklı sebeblerinde varmış bölesi senin için daha hayırlı bencede.
erkek cocugu illaa milletin cenesini kapatmak yada kocayı memnun etmek için yapmamalı.kadının gercekten bunu istemesi cok öenmlii
zaten millet istiyor kocam istiyor diye yapılan bebeklere ne kadar faydalı olabilirizki.
neyse cnm hakkında hayırlısı olsun.yine gel yazmaya devam et.özletme kendini
burda edindigin bilgilerle belki başka bi kadına yardımcı olursun:)

hiç bir ilaç kullanmadım. Çatlamadanmı geçecek bu ay diyosun. Doktora bugün çatlatma ignesi vurduralımmı dedim, hayır pazartesi günki durumuna göre yapalım dedi.
Peki pazartresi erkek günümmü elara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…