bebek cinsiyet belirleme..

cnm cok erken bi tahminde bulunmak için.kemik yapısını filan boşver sen.önemli olan cinsel organdır
bu haftalarda cinsel organdan bi tahminde bulunmak bile cok yanıltıcı oluyor.
şimdiden canını sıkma.en az 4 aylık olmasını bekle
kızda olsaa inşallahh saglıklı hayırlı bi evlat olur cnm

bende yazıyom ama cevabı keyfi nezaman isterse o zaman gösteriyo bende anlamadım hele ilk sayfadaki tablo iğrenç görünüyo

alla alala bende herşey normal kac gündürr

kız ben yumurtlama takibi yaptırmadım saatleri felan varmış ben okadar bilmirem o işleri hemen şikayet

valla ilkokul bebeleri gibiyiz dimi:))

firegirl bu arada popo baş uzunluguna ve haftasına göre geriden gelmeye cok takılmaa
bu ölcümler usg cihazının kalitesine ve ölctügü acıya göre degişirr.bazı doktorlar tam baş yada popo ölcümü yapamıyor dolayısıylada bebegin haftası geri cıkabiliyor
ben aynı gün iki doktora gitmiştim ve ikiside farklı ölcümler verdi bana:)

inşallahta elaracım dediğim gibi bu ay çok ilaç kullandım.teravetde diyo ya özellikle antibiyotik ve grip ilaçları gecikme yapar diye.işte bite o sebepten korkum var.
bi kutu antibiyotik a.kesici grip ilacı ve şurup kullandım.ama bilmiyorum inan test yapmaya korkuyorum.pazartesine kadar bekliycem .

hiç bir ilaç kullanmadım. Çatlamadanmı geçecek bu ay diyosun. Doktora bugün çatlatma ignesi vurduralımmı dedim, hayır pazartesi günki durumuna göre yapalım dedi.

yani bilemiyorum 27 mm yumurtanın catladıgını duymadım.ama doktorunun vardır bi bildigii
ayrıca pazartesiye kadar catlamazsa sakın catlatma ignesi filan yaptırma.yumurtan cok büyür ve catlamaz kist yaparr.
doktor nasıl 27 mm yumurtaya igne yaparız demiş cok şaşırdım

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım cnm.tabi ilaclarında etkisi olabilir.ama hiç bu kadar olumlu görmedim seni.kendimi hamile hissediyorum dedigini ilk kez duydum::) inşallah hislerinde yanılmıyorsundur.
ama bencede hamilesin yaaa
vajinanı bile kontrol etmişsin:)
bioritimin tutuyormuydu bu ay??
bilgilerini versene senide ekleyim listeye

bilmiyorum valla , hiç gitmeyimmi pazartesi, gelecek ay yeniden mi başlayım dersin

bilmiyorum valla , hiç gitmeyimmi pazartesi, gelecek ay yeniden mi başlayım dersin

yok cnm git niye gitmicen.her gidişinde ücret alınıyormu?
doktora git ki bi baksın bakalımm yumun catlamışmı diye
eger catlamamışsa ona göre bidaki ay catlatma ignesi yaptırırsın
bazı kadınların yumurtaları olgunlaşır ama catlamaz.bu da gebelige engel bi durumdurr
seninde böle bi durumun varsa ögrenmiş olursun hem.

Son düzenleyen: Moderatör:
bi kaç şey okudum az önce moralim bozuldu.hakkatende bu ilaçlar gecikme yapmış çok kadında.birden hevesim kırıldı ...
bio ri tmimde erkeğe yatkın ve nötr güne denk gelmiş.sonra kıza geçmişilişkide nötrde olmuş

Ne yalan söyleyim çok hevesliydim bu ay benimde moralim bozuldu.
Benimde bioritmime bakarmısın elara

mimoza sen heray antibiyotik kullanıyon
bu da cok zararlı olmazmı sana
ne rahatsızlıgın var senin?

elaracım bünyem çok zayıf galiba geçen ay değil ondan önki ay id rar yolu enfek.olmuştum.bu ay faranjit laranjit oldum.şiddetli öksürük ve balgamlı öksürük ve sinüzit.bunlar beni bu ay mahvetti.1000lik antibiyotik kullandım öksürük şurubu ve iki kutu ilaç daha...inşallah bu sefer son olur.iyleştim diye sevindim ama şimdi yazdıkça aklım başıma gelmeye başladı ben bu kadar ilaçtan sonra zaten hamile kalmazsam daha ii.drda o sebepten kan testi yaptırdı.0.100 çıkmıştı.değilsin dedi.içtim o kadar ilacı

gecmiş olsun mimozacım
bu kadar ilac kullanırken hamile kalmaman cok daha ii olur bencedee
hamile kalacagın ay pek ilac kullanmamaya calış cnm
cok fazla antibiyotik kullanmak bagışıklık sistemini çökertiyor resmennn.zaten ondan sonraea hastalıklar ardarda geliyorr

elara boncuk geçmiş sayfalarda yabancı siteden ovulasyon hesaplayıcı eklemiş buna göre yumurtlama olmadan 2 gün önce yaparsak fanfinfon kız olasılığı daha çok olur değilmi canım

elara boncuk geçmiş sayfalarda yabancı siteden ovulasyon hesaplayıcı eklemiş buna göre yumurtlama olmadan 2 gün önce yaparsak fanfinfon kız olasılığı daha çok olur değilmi canım

evet yumurtalamdan 2-3 gün önce ilişkide kız şansı yüksek.ama herkesin bünyesi farklı
bu tür hesaplayıcılar herkeste dogru sonuc vermeyebilirr
en güzeli kendin takip etmekk

bask sen şöle yap
adetten sonra vajinan kuru oluyorsa gün aşırı ilişkiye gir.
takiiiii vajinada akıntın başlayana kadarrr
vajinada akıntın başladıgı gün(muhtemelen ovulasyondan 3 gün öncesidir) tekrar ilişkiye gir birdaha girme
yani ben senin yerinde olsam aynen böle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…