- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.241
ben geçen doktoruma gittim kızlar 11+2 günlükken herşey normal dedi ama usg resim üstünde 10+4 baş popo uzunluğunda biraz moralim bozuldu....cinsiyet tahminide yaptı kız dedi kemik yapısına göre öle işte....herşeyin hayırlısı olsun napalım
bende yazıyom ama cevabı keyfi nezaman isterse o zaman gösteriyo bende anlamadım hele ilk sayfadaki tablo iğrenç görünüyo
kız ben yumurtlama takibi yaptırmadım saatleri felan varmış ben okadar bilmirem o işleri hemen şikayet
hiç bir ilaç kullanmadım. Çatlamadanmı geçecek bu ay diyosun. Doktora bugün çatlatma ignesi vurduralımmı dedim, hayır pazartesi günki durumuna göre yapalım dedi.
inşallahta elaracım dediğim gibi bu ay çok ilaç kullandım.teravetde diyo ya özellikle antibiyotik ve grip ilaçları gecikme yapar diye.işte bite o sebepten korkum var.
bi kutu antibiyotik a.kesici grip ilacı ve şurup kullandım.ama bilmiyorum inan test yapmaya korkuyorum.pazartesine kadar bekliycem .
yani bilemiyorum 27 mm yumurtanın catladıgını duymadım.ama doktorunun vardır bi bildigii
ayrıca pazartesiye kadar catlamazsa sakın catlatma ignesi filan yaptırma.yumurtan cok büyür ve catlamaz kist yaparr.
doktor nasıl 27 mm yumurtaya igne yaparız demiş cok şaşırdım
bilmiyorum valla , hiç gitmeyimmi pazartesi, gelecek ay yeniden mi başlayım dersin
bi kaç şey okudum az önce moralim bozuldu.hakkatende bu ilaçlar gecikme yapmış çok kadında.birden hevesim kırıldı...
bio ri tmimde erkeğe yatkın ve nötr güne denk gelmiş.sonra kıza geçmişilişkide nötrde olmuş
Ne yalan söyleyim çok hevesliydim bu ay benimde moralim bozuldu.
Benimde bioritmime bakarmısın elara
senin pazartesi ve salıda erkege yatkın.ama bence yumurtlama zamanı tek ilişkiyi baz alarak dene.
mimoza sen heray antibiyotik kullanıyon
bu da cok zararlı olmazmı sana
ne rahatsızlıgın var senin?
elara boncuk geçmiş sayfalarda yabancı siteden ovulasyon hesaplayıcı eklemiş buna göre yumurtlama olmadan 2 gün önce yaparsak fanfinfon kız olasılığı daha çok olur değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?