bebek cinsiyet belirleme..

tamam canısı aynen bu ay adetten sonra bunu deneyeceğim

evet evet öyleydi.ya işte gene dediğime gelmişim demekki.
inadım da inatmış hee.

aslında düşünüyorum da 9 senelik evliliğimizde hep eşimin dediği ve hep onun istediği oldu.
ama bu çok farklı.tamamen beni ilgilendiren bir durum.ben böyle düşünüyorum.

birde zaten erkek olsun için istemiyorum falan diyordu.
şimdi yapmıyorum dediğime göre bakalım ağız değiştirecek mi merakla bekliyorum:beni erkek çocuktan mahrum bırakıyorsun gibi laflar ediceği günü:)görüceğiz karakterini
ay manyakım ya.

asidemet bide şu siteye bakk
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site aynı yorumcu.com gibi
kız ve erkek günlerini gösteriyor
ama adetelrinin düzenli olması gerekiyor

kız günleri hahgisi burda canım diyecektim buldum ama 26 aralık olarak görünüy16 sında olursam ay ben bu siteleri bir not edeyim saol canım benim

lizaaaa bak ne buldummm

bu forum erkek cocugu manyaklıgı hakim demişin.kızlarr bize manyakk demişş saldırınn
şaka bi tarafaa nerden nereyee yaa
hiç aklına gelirmiydi o manyak dedigin insanlarlaa bişiler paylaşacagın:):86:

asidemet bide şu siteye bakk
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site aynı yorumcu.com gibi
kız ve erkek günlerini gösteriyor
ama adetelrinin düzenli olması gerekiyor

elara valla canım allah gönlüne göre versin istediğini ne sorarsam hiç sıkılmadan cvap yazıyorsun sen olmazsan ayyyyyyyyy oll olll sen hep burda ol bilgilerinle

kız günleri hahgisi burda canım diyecektim buldum ama 26 aralık olarak görünüy16 sında olursam ay ben bu siteleri bir not edeyim saol canım benim

16 aralıkta adet olursan 26-27-28 aralıkta ilişkiye girmen lazım.yumurtalamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü ilişkiye girmicen
ama adet döngüsü cok önemliii.sen 28 günde oluyorsan ve düzenliyse bu takvim senin işine cok yararr

ay nerden buldun getirdin.hakkaten nerden nereye.ama ben size manyak demedim.hani erkek çocuk hevesliliği anlamındaama bunun bizim çevremizde de olduğunu mecbur gibi hissettirildiğimizi söylüyorum hala.bak şimdi yaza gene adamın memleketine gitcez ben belki orda vicdan azabı çekecem.benim kaynanalar ilerde benim adama 2.eş bile önerebilir.o derece vahim bir ailede gelinim.tabi benim koca bunları kabul etmez tabi. iyiki yakın oturmuyoruz hepsi kendi memleketinde.
o değil mesela bizim aile egeliyiz.benim babam da diyor "niye bir de oğlun olmasın".
aman ya bir feminik ben çıkmışım işte.
etrafta benim gibi düşünen kadın kısmısı yok pek

kızlar forumda bi benmi yazamıyom alıntıdan girip duruyorum yaaa alttaki yazdığımız yer çıkmıyo bendemi bi sorun var anlamaıdm bu arada bana cevap yazan arkadaşlar saoolun...
lizanın eski yazılarını çıkarmışın elara lizaya hak vermemek elde diil....kız çocuk doğurdu diye dışlanan çok kadın var...benim eşimde kız hastası doktor kız falan diyince ikinci boncuk geliyo dedi çok seviniyo...ben biraz bozuldum anladı dedi senin yaptığın allaha isyan etmek neslihan niye böyle üzülüyosun bizim elimizde olan bişeymi...insan farklı istiyo işte insanoğlu naparsın...artık kıza kendimi endexledim sağlıklı olsun hayırlı olsun....

Hayırlı olsun bebeğin canım. Sen kız bebeğe alıştır kendini ama daha tahmin için çok erken söylemiş benim bildiğim en erken ikili testte söylüyorlar ki onda bile yanılma oluyor. Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.

Benim eşimde kız bebek hastası. Kızımıza bir kızkardeş yapalım diyor. Erkek çocuklarını pek sevmiyor. Geçenlerde dedim böyle yaparsan sevmiyorum dersen hiç oğlumuz olmaz Allah vermez dedim. Eşim de kızımız olana kadar çocukları da pek sevemediğini söyledi. Ama şimdi kız bebeklere bayılıyor. Yani oğlumuz olursa erkek çocuklara da ısınırım falan dedi. Ama biliyorum hep kız bebekleri ona şirin geliyor. Hakkımızda hayırlısı tabi ama ben onu ısındırmaya çalışıyorum biraz biraz.

Bir de arkadaşlar ben eşime bu takviyeleri nasıl içereceğim önerisi olan var mı

selam kızlar bugün ilk defa aşerdim, şimdi aşerdiğimi götürürken size uğrayayım dedim, bu gece rüya gördüm, kolay kolay rüyamı hatırlamam ama bunu hatırladım, tabirine baktım, rüyamı hamile bir bayanın görmesi kız evlat sahibi olacağına delaletmiş, bende artık rüyasınıda görünce hazırlıyorum kendimi kız bebişime,zaten erkek çocuklarını sevmezdim, yaramaz olurlar dermişim, öpüyorum...

doktoruma sordum yum. takıbı felan yapmam dedi 2 kızın war erkek sansı artmıs dedı adetlerım duzensız yum.çat gununu nasıl annıcam YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DUZENSIZN ADET OLAN YOKMUUUU

doktoruma sordum yum. takıbı felan yapmam dedi 2 kızın war erkek sansı artmıs dedı adetlerım duzensız yum.çat gununu nasıl annıcam YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DUZENSIZN ADET OLAN YOKMUUUU

nasıl şansın artmış oluyo anlamadım ozaman 2 kızı olanın 3. erkek olması şansı çok yüksek olurdu fakat 5 kızı olanlar var arka arkaya
yumurlama gününü ovulasyon testleriyle bulabilirsin düzensiz olan çok arkadaş var burda bildigim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…