- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.261
evet yumurtalamdan 2-3 gün önce ilişkide kız şansı yüksek.ama herkesin bünyesi farklı
bu tür hesaplayıcılar herkeste dogru sonuc vermeyebilirr
en güzeli kendin takip etmekk
bask sen şöle yap
adetten sonra vajinan kuru oluyorsa gün aşırı ilişkiye gir.
takiiiii vajinada akıntın başlayana kadarrr
vajinada akıntın başladıgı gün(muhtemelen ovulasyondan 3 gün öncesidir) tekrar ilişkiye gir birdaha girme
yani ben senin yerinde olsam aynen böle yapardım
cnm alemsin yaa
seni cok ii anlıyorum ve hak veriyorum aslında
seninle ilk tanıştıgımızda daha dogrusu tartıştıgımızda "kimse dedi diye cocuk yapmam ben,kendim istersem yaparım" demiştinn.
bunu bildigimden böle bi karar almış olmana hiç şaşırmadımm
asidemet bide şu siteye bakk
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site aynı yorumcu.com gibi
kız ve erkek günlerini gösteriyor
ama adetelrinin düzenli olması gerekiyor
arkadaşlar benim iki kızım var ama erkek çocuk merağım yok.
zaten bu forum da bir erkek çocuk manyaklığı hakim.
şimdi diyceksiniz ne var bunda oğlu olan da kız istiyor.
Ama açılan konulara bakın, zavallı kadınlar hep erkek nasıl yapılır forumu açıyor.3 tane kızı olup dördüncü çocuğu sırf erkek olsun diye yapan var ama kız için böyle bir örnek yok.
Nedenini söyliyim: bizim toplumda kızı olmayan için kız bebek sadece tatlı bir hayaldir
Ama oğlu olmayan için çok farklıdır.Büyük bir eksiklik sözkonusudur.ve bunu oğlu olmayanlara sürekli hissettirirler.
Çaktırmadan psikolojik baskı yaparlar hep.
zavallı kız anneleriyiz ki bu geri kafalı ataerkil toplumda bu şekilde yaşamaya çalışıyoruz.
aslında aynı şeyleri söylüyoruz ama ben diyorum ki; milletin dolduruşuna gelmeyin.kendinizi yıpratmayın. Daha güçlü olun.
Bak bende iki kız var. kocam kürt doğunun en koyu yerinden.
her sene bende gidiyorum o taraflara hadi bi tane daha yap erkek olsun lafları hafiften dalga geçenler falan benim de başımda.
(istanbulda aynı şeyleri söyleyenler de var ama az)
neyse diyeceğim şu:ben çocuk yapmak istemiyorsam kimse beni dolduramaz.
hırsa kapılıp ille erkek yapıcam size kapak olsun dedirtemez..
neyse bana kızmayın sizi seviyorum arada takip ediyorum doğru bu arada:)
yani düşman değiliz sonuçta inşallah oğlunuz olur ama çok komik oluyorsunuz bazen. kocanız duysa kimbilir ne der.
yok karbonatlı su sık. yok sütlü yeme falan. olursa Allahtan arkadaşlar.
bunlar sizin takıntılarınız olarak kalacak.
ama dediğim gibi keşke bu toplum sizi bu hale getirmeseydi.Bu derece sıkılmasaydınız bu konular bu kadar çeşitli tuhaf yöntemlerle dolu olmazdı. üzgünüm
(tekrar söylüyorum olumsuz yorum yapmanıza gerek yok bende sizin gibi biriyim. sadece daha fazla doğurmaya mecalim yok belki de.
böylede diyebiliris.sevgiler hepinize.
asidemet bide şu siteye bakk
Eisprung-Kalender - urbia.de
bu site aynı yorumcu.com gibi
kız ve erkek günlerini gösteriyor
ama adetelrinin düzenli olması gerekiyor
elara valla canım allah gönlüne göre versin istediğini ne sorarsam hiç sıkılmadan cvap yazıyorsun sen olmazsan ayyyyyyyyy oll olll sen hep burda ol bilgilerinle
hehe sagol cnm:)
bi faydam dokunuyorsa ne mutlu banaa
kız günleri hahgisi burda canım diyecektim buldum ama 26 aralık olarak görünüy16 sında olursam ay ben bu siteleri bir not edeyim saol canım benim
lizaaaa bak ne buldummm
bu forum erkek cocugu manyaklıgı hakim demişin.kızlarr bize manyakk demişş saldırınn
şaka bi tarafaa nerden nereyee yaa
hiç aklına gelirmiydi o manyak dedigin insanlarlaa bişiler paylaşacagın:):86:
eşinle nasıl evlendiniz siz ya.görücü usulu filanmı?
kızlar forumda bi benmi yazamıyom alıntıdan girip duruyorum yaaa alttaki yazdığımız yer çıkmıyo bendemi bi sorun var anlamaıdm bu arada bana cevap yazan arkadaşlar saoolun...
lizanın eski yazılarını çıkarmışın elaralizaya hak vermemek elde diil....kız çocuk doğurdu diye dışlanan çok kadın var...benim eşimde kız hastası doktor kız falan diyince ikinci boncuk geliyo dedi çok seviniyo...ben biraz bozuldum anladı dedi senin yaptığın allaha isyan etmek neslihan niye böyle üzülüyosun bizim elimizde olan bişeymi...insan farklı istiyo işte insanoğlu naparsın...artık kıza kendimi endexledim sağlıklı olsun hayırlı olsun....
doktoruma sordum yum. takıbı felan yapmam dedi 2 kızın war erkek sansı artmıs dedı adetlerım duzensız yum.çat gununu nasıl annıcam YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DUZENSIZN ADET OLAN YOKMUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?