bebek cinsiyet belirleme..

bende rüyamı yorumumuna baktım kendimi hamişim diye hazırladımda ne oldu

yumurtlama gününden öncesini yakalamak zorundayız kıjımıjın olması için arkadaşlar allah yardımcımız olsun

yumurtlama gününden öncesini yakalamak zorundayız kıjımıjın olması için arkadaşlar allah yardımcımız olsun

amın canım ya bıde yumurtlama gününden öncesını nasıl çözücez bı anlasam inş.karavana yapmak istemıyorum2 çocuk ideal diye düşünüyorum fazlasına bakamm ben oğlum çok yaramaz.bide bugün tayınımız çıktı taşınıcaz yakında.gurbette daha zorlanırım burda annemlerden yardım alıyordum ahh ah hakkımızda hayoırlşısı

kızlaar ıyı aksamlar gecmısı okudum ama cvp yazamıyorum cunku ksfam okadardolukı anlatamam beynım almıyor yazıyorum gerı sılıyorum ben ne yazmısın dıye .cnmsıkkın cunku reglı olucam belırtılerım basladı bıraz kendımı dınlemesem ıı olucak
gamzecım hayırlı yolcuklar sag saglım gıdın gelın ıns
lıza cnm hakkında hayırlısı olsun
yaprakk ve lıza ıns eslerınızle aranızdakı sorun cozulur .Ben 6 yıllıkevlıyım esımle en fazla kulugum 1 saattır ne olursa olsun kızlar bılemıyorum sız daha ııbılırsınız ama oturun konusun ne ıstdıgınızı anlatın sıkıntınızı veya mutlulugunuzu yanı paylasın hıslerınızı umarım daa ıyı seyler olur
mımoza uzuldum cnm ya ama herseyde hayırdır vardır dıyoruz hep ınsan bılıyorum ıster ıstemez uzuluyor ama 3 gun sonra yenı ovulasyona hazırlanıp bugunlerıde unutuyoruz ıste en kısa zamanda hamıle kalamn dılegıyle
fıregırl cnm bence henuz cok erken neyın olursa olsun saglıklı olsun ıns bır oglun olur
nısan hakkında hatyırlısı cnm ıns en kısa zamanda rabbım gonlundekını verır
nılay evet troıdım calısmıyor malesef ılac kullanıyorum dr yum takıbı kndı yabalımd dedı ama cat ıgnemesı vermedı bırsey dusunmek ıstemıyorum suanda kendımı bırazcık yorgun hıısedıyorum su bır kac guneatlatırım
elaracım ılk duydugumda ılk yagdıgınd yabtım.ıkıncı karda ıste bende 2 3 4 kar yagarken hep dıledım oda oldu ama aklımda kadının ılk gun dedıgı kalmıs yıne yab cnm ıns faydasını gorursunuz

Atlatırsın canım yorma kendini düşünmemeye çalış. Ne kadar düşünsek herşey olacağına varıyor. Rabbim bebeğinin geliş saatini ayarlamıştır boşuna tasa etme stres iyi gelmez biliyorsun.

aranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.

Bana dua edin lütfen (

Hayırlı olsun bebeğin canım. Allah gönlündekini kucağına versin inşallah. Testin yanılma payı var ama doktor da yanılmış olabilir. İkisine de hazırlıklı ol sen yine de stres yapmamaya çalış.

Son düzenleme:

Duamız seninle olsun! Bu arada tam olarak kaçıncı haftadasın ve dr kacıncı haftada kıza benzetti canım?

Duamız seninle olsun! Bu arada tam olarak kaçıncı haftadasın ve dr kacıncı haftada kıza benzetti canım?

16 ıncı haftama yeni girmiştim. 15 inci haftanın sonnuydu. iki farklı doktora gittim ikiside kıza benziyor ama kesin değil göremedik tam olarak dedi. erkekte olabilir dedi.

Şu intelligender testini ise iki sefer yaptım ikisindede erkek çıktı. erkek olmasını çok istiyorum ..

Son düzenleme:

ALLAH gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…