- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.281
selam kızlar bugün ilk defa aşerdim, şimdi aşerdiğimi götürürken size uğrayayım dedim, bu gece rüya gördüm, kolay kolay rüyamı hatırlamam ama bunu hatırladım, tabirine baktım, rüyamı hamile bir bayanın görmesi kız evlat sahibi olacağına delaletmiş, bende artık rüyasınıda görünce hazırlıyorum kendimi kız bebişime,zaten erkek çocuklarını sevmezdim, yaramaz olurlar dermişim,öpüyorum...
o kadarda umutlanmıştımki
az önce geldi kırmızılar
ya herkes başardı.benim kaç aydır klomen iğne dahil her şeyi denememe rağmen olmuyo
doktoruma sordum yum. takıbı felan yapmam dedi 2 kızın war erkek sansı artmıs dedı adetlerım duzensız yum.çat gununu nasıl annıcam YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DUZENSIZN ADET OLAN YOKMUUUU
hergün bitane okuyup gecede okuduğumuz pirinci yutsak olmazmı hepsi birden mi okunacak
canim yumurtlamaya 3 gun kala iliskiye gir kizin olsun bu kadar basitttt bide üstte olacannnnn:))))
yumurtlama gününden öncesini yakalamak zorundayız kıjımıjın olması için arkadaşlar allah yardımcımız olsun
Atlatırsın canım yorma kendini düşünmemeye çalış. Ne kadar düşünsek herşey olacağına varıyor. Rabbim bebeğinin geliş saatini ayarlamıştır boşuna tasa etme stres iyi gelmez biliyorsun.kızlaar ıyı aksamlar gecmısı okudum ama cvp yazamıyorum cunku ksfam okadardolukı anlatamam beynım almıyor yazıyorum gerı sılıyorum ben ne yazmısın dıye .cnmsıkkın cunku reglı olucam belırtılerım basladı bıraz kendımı dınlemesem ıı olucak
nılay evet troıdım calısmıyor malesef ılac kullanıyorum dr yum takıbı kndı yabalımd dedı ama cat ıgnemesı vermedı bırsey dusunmek ıstemıyorum suanda kendımı bırazcık yorgun hıısedıyorum su bır kac guneatlatırım
aranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Bana dua edin lütfen(
aranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Bana dua edin lütfen(
Duamız seninle olsun! Bu arada tam olarak kaçıncı haftadasın ve dr kacıncı haftada kıza benzetti canım?
16 ıncı haftama yeni girmiştim. 15 inci haftanın sonnuydu. iki farklı doktora gittim ikiside kıza benziyor ama kesin değil göremedik tam olarak dedi. erkekte olabilir dedi.
Şu intelligender testini ise iki sefer yaptım ikisindede erkek çıktı. erkek olmasını çok istiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?