bebek cinsiyet belirleme..

cnm allah gonlune gore versınnn ...ıns bıde oglusun olur benımde 3 kızım var ıns oglusları buluruz bak ne guzel eslerımız benımde öledır hıc daha agzından duymadım hatta bana kızar ben kızlarımdan memnun der her zaman ama ıste gene bız degısıklık olsun ıstıyoruz...

Rabbim ikimizede nasib eder inşallahhhhhhhh.

Saol canım bana teselli oldu sanki bana aldır dediği için erkek olsada sevmiycekmiş falan gibi geliyo umarım dediğin çıkar

Liza hakkında hayırlısı olsun inş evet benim eşim istemedi o isteyip ben istemeseydim kesinlikle yapmazdım ama kızlarım ve ben istedik istedimki kızlarım erkek kardeş duygusunu tatsın bende evlat duygusunu herşeyin hayırlısı bence iyi yapmışsın istemiyerek oslaydı herşey zülüm gibi gelirdi sana eşim istememesine rağmen Allahta kolaylığını veriyo ben mutluyum inş. sonuçta doğruysa dahada mutlu olucamm

Başta herşeyin hayırlısı tabi ama çok erken yapılan bi tahmin bence benim 13 haftamda doktor çok küçük dedi ve bişey sölemek istemedi seninki çok çok erken yanılması çok fazla bence hem kemik yapısından tahmin olmuyomuş ben doktoruma sordum çok gelişmiş kız çocukları olabileceği gibi gelişmemiş erkek çocuklarıda olabilir bence pek güvenme hayırlısı tabi hakkımızda

Öncelikle h.geldin kızlarını Allah bağışlasın umarım gönlündeki olur benimde 29 doktor kontrolüm var ozaman kesinleşcek testle ilgili bişey öğrendim canın sıkılmasın lütfen kadınla ilgili bir problem varsa testler erkek sonuç verirmiş o yüzden ben doktordan tam olarak duymayınca inanmıycam burdaki arkadaşlardan başka kimseyle paylaşmadım daha hepimiz için hayırlısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
inşşşşşşş olur walla sewınırız canım yaa

Polikistik Over Sendromu olan kadınlarda ve Progesteron alan kadınlarda deddiğin sonuç farklı çıkıyormuş. bende bu iki durumda yok yaprakçım. Allah sanada banada gönlümüze göre versin.

buralara haftasonu rabeti çökmüş fazla kimse girmemiş herkez gezmelerde heralde bende beiş olduğu için evde tıkıldım bi sinemaya bile gidemiyorum

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben uzun zamandır giremiyorum iş güç birde kuran kerim dersi alıyorum
vakit buldukça sizi okuyorum takip ediyorum ve dua ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun tabii benimde.bi okiiiim bakiiim geçmişde neler var bende ovülasyon testi alıcam bu ay ama ocak şubat deneyenlerdenim inş.

yaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?

yaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?

Arkadaşım bildiğim kadarıyla eczaneden sipariş etmişti onu. Ancak internettede satılıyor. 10.haftadan sonra büyük oranda doğruluk payıyla sonucu veriyormuş..IntelliGender diye arattır bulursun arkadaşım.

Canım bu testi eczanelerden bulabiliyorsun. Çoğunda bulunmuyor ama istetiyorlar bir iki saate geliyor. Sabah ilk kalktığında idrarını test kabına boşaltıp 10 saniye dairesel çeviriyorsun ve 10 dakika bekliyorsun. eğer idrarının rengi değişmemiş yada turuncuya dönerse kız; yeşil yada yeşilimsi bir renk alırsa erkek oluyor. Bu kadar basit bir test. ABD de 2004 ten beridir kullanılıyormuş ve doğruluk oranı %90 larda. ben iki defa yaptım bu testi ikisindede erkek çıktı. ultrason sonucu kesinleşince buraya yazarım testin doğru olup olmadığını.

Ha bu arada bu testi 10 haftalık gebe iken yapabiliyorsun. Biliyorsun doktorlar 20. haftaya kadar kesin birşey diyemiyorlar. bunun için ilginç bir test...

Arkadaşım sipariş etti demişsin canım. Doğru çıkmış mı peki onda ? yazarsan çok sevinirim... Çünkü ben hala inanamıyorummmmm

cok tskler bilgi icin canim duymusdum onu ismini söylince aklima geldi ama dogruluk payi pek yokmus

cvb icin tskler canim burda o testi bulmam imkaniz eczanelerde anca siparis edersem gelir.
arkadas o testin adini yazinca aklima geldu burda cogu yerde okumusdum yanilma payi yüksekmis cogu kiside erkek gösteriyormus eger onlari okumasaydim bende ismarlamayi düsünüyordum

birde kirmizi lahana testi var ama onun nekadar dogruluk payi var bilemicem,elera daha iyi bilir

Arkadaşım, deneyen arkadaşlar bakalım doğru sonucu almış oldumu. Bunu zamanla göreceğiz inşallah. Seninki 19 haftalıkmıydı? Yurtdışındaysan zaten hemen söylemezler sanırım(...

evet canim yurt disindayim burda erken söylemiyorlar bu ayin 20de randevum var umarim söyler :) burda okuduklarima duyumlarima göre o test cogunda yanlis sonuc vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…