- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.301
16 ıncı haftama yeni girmiştim. 15 inci haftanın sonnuydu. iki farklı doktora gittim ikiside kıza benziyor ama kesin değil göremedik tam olarak dedi. erkekte olabilir dedi.
Şu intelligender testini ise iki sefer yaptım ikisindede erkek çıktı. erkek olmasını çok istiyorum ..
cnm allah gonlune gore versınnn ...ıns bıde oglusun olur benımde 3 kızım var ıns oglusları buluruz bak ne guzel eslerımız benımde öledır hıc daha agzından duymadım hatta bana kızar ben kızlarımdan memnun der her zaman ama ıste gene bız degısıklık olsun ıstıyoruz...
Rabbim ikimizede nasib eder inşallahhhhhhhh.
inşşşşşşş olur walla sewınırız canım yaaaranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Bana dua edin lütfen(
Saol canım bana teselli oldu sanki bana aldır dediği için erkek olsada sevmiycekmiş falan gibi geliyo umarım dediğin çıkar
Liza hakkında hayırlısı olsun inş evet benim eşim istemedi o isteyip ben istemeseydim kesinlikle yapmazdım ama kızlarım ve ben istedik istedimki kızlarım erkek kardeş duygusunu tatsın bende evlat duygusunu herşeyin hayırlısı bence iyi yapmışsın istemiyerek oslaydı herşey zülüm gibi gelirdi sana eşim istememesine rağmen Allahta kolaylığını veriyo ben mutluyum inş. sonuçta doğruysa dahada mutlu olucamm
Başta herşeyin hayırlısı tabi ama çok erken yapılan bi tahmin bence benim 13 haftamda doktor çok küçük dedi ve bişey sölemek istemedi seninki çok çok erken yanılması çok fazla bence hem kemik yapısından tahmin olmuyomuş ben doktoruma sordum çok gelişmiş kız çocukları olabileceği gibi gelişmemiş erkek çocuklarıda olabilir bence pek güvenme hayırlısı tabi hakkımızda
Öncelikle h.geldin kızlarını Allah bağışlasın umarım gönlündeki olur benimde 29 doktor kontrolüm var ozaman kesinleşcek testle ilgili bişey öğrendim canın sıkılmasın lütfen kadınla ilgili bir problem varsa testler erkek sonuç verirmiş o yüzden ben doktordan tam olarak duymayınca inanmıycam burdaki arkadaşlardan başka kimseyle paylaşmadım daha hepimiz için hayırlısı olsun
buralara haftasonu rabeti çökmüş fazla kimse girmemiş herkez gezmelerde heralde bende beiş olduğu için evde tıkıldım bi sinemaya bile gidemiyorum
yaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?
yaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?
Arkadaşım bildiğim kadarıyla eczaneden sipariş etmişti onu. Ancak internettede satılıyor. 10.haftadan sonra büyük oranda doğruluk payıyla sonucu veriyormuş..IntelliGender diye arattır bulursun arkadaşım.
Arkadaşım bildiğim kadarıyla eczaneden sipariş etmişti onu. Ancak internettede satılıyor. 10.haftadan sonra büyük oranda doğruluk payıyla sonucu veriyormuş..IntelliGender diye arattır bulursun arkadaşım.
cok tskler bilgi icin canim duymusdum onu ismini söylince aklima geldi ama dogruluk payi pek yokmus
Canım bu testi eczanelerden bulabiliyorsun. Çoğunda bulunmuyor ama istetiyorlar bir iki saate geliyor. Sabah ilk kalktığında idrarını test kabına boşaltıp 10 saniye dairesel çeviriyorsun ve 10 dakika bekliyorsun. eğer idrarının rengi değişmemiş yada turuncuya dönerse kız; yeşil yada yeşilimsi bir renk alırsa erkek oluyor. Bu kadar basit bir test. ABD de 2004 ten beridir kullanılıyormuş ve doğruluk oranı %90 larda. ben iki defa yaptım bu testi ikisindede erkek çıktı. ultrason sonucu kesinleşince buraya yazarım testin doğru olup olmadığını.
Ha bu arada bu testi 10 haftalık gebe iken yapabiliyorsun. Biliyorsun doktorlar 20. haftaya kadar kesin birşey diyemiyorlar. bunun için ilginç bir test...
cok tskler bilgi icin canim duymusdum onu ismini söylince aklima geldi ama dogruluk payi pek yokmus
Arkadaşım, deneyen arkadaşlar bakalım doğru sonucu almış oldumu. Bunu zamanla göreceğiz inşallah. Seninki 19 haftalıkmıydı? Yurtdışındaysan zaten hemen söylemezler sanırım(...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?