bebek cinsiyet belirleme..

Polikistik Over Sendromu olan kadınlarda ve Progesteron alan kadınlarda deddiğin sonuç farklı çıkıyormuş. bende bu iki durumda yok yaprakçım. Allah sanada banada gönlümüze göre versin.
Amin canım inşş bende inandım doğru olduğuna ama genede doktor söleyince kesinleşcek
yaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?
Arkadaşlar anlatmışlar eczaneye siperiş verince geliyo evet

Canım yok ilk deneyen sen değilmişsin, deneyen arkadaşlar varmış. Paylaşmışlarda forumlarda...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

yaprakçım birşey diyeyim mi ? içime doğuyor inşallllaahhhhhhhhhhh ikimizinkide erkek... ben böyle hissediyorum. Rabbim yanıltmasın ... Aminnnn

Amin canım inş. yanılmassın Allah herkesin gönlüne göre versin 3 kızdan sonra inan kendim gibi sevinirim hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez ben bir hafta daha geç öğrenicem senden tabi bu haftakendimi tutamayıp gitmessem

canım sanırım 13 haftalık hamilesin. bence bu hafta tut kendini 16-17 haftalıkken gitmeye çalış. sonra doktorlar kıza benziyor, göremedim erkekte olabilir gibi salakça şeyler söylüyorlar.... geceler bitmek bilmiyor bunları duyunca... biraz daha büyümesini bekle sonra git kontrole.... yoksa çok ama çok stres oluyor... kendimden biliyorum..(((

13 bitti canım 14 haftaya girdim geçen hafta aynı şeyi yaşadım zaten ondan sabırsızlanıyorum 16 haftalıkken çağırdı doktorum ama şimdide geçmiyo valla geceler hayatımın en uzun günlerini yaşıyorum hayırlısı bakalım beklerim belkide zaten hep erken gidiyorum doktorum tembihledi bide 29 önce gelme diye

hayırlısı olsun arkadasım benımde 3 kızım var ınsallah gonlundekını kucagına alırsın burdakı herkesle beraber

Kızlaaarr günaydın ben gelddiim sayfalar ne kadar çok ilerlemiş geçmişi okumam uzun sürecek onun için bende önce bir günaydın diyeyim dedim
Nasılsınız görüşmeyeli yeni haberler vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…