- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.321
evet canim yurt disindayim burda erken söylemiyorlar bu ayin 20de randevum var umarim söyler :) burda okuduklarima duyumlarima göre o test cogunda yanlis sonuc vermis
yapma rabia be((
nerden okudun kaynak gösterir misin ?
Amin canım inşş bende inandım doğru olduğuna ama genede doktor söleyince kesinleşcekPolikistik Over Sendromu olan kadınlarda ve Progesteron alan kadınlarda deddiğin sonuç farklı çıkıyormuş. bende bu iki durumda yok yaprakçım. Allah sanada banada gönlümüze göre versin.
Arkadaşlar anlatmışlar eczaneye siperiş verince geliyo evetyaprak nasil bi test bu canim ? benim doktorum söylemedi henüz bisey bende cok merak ediyorum nerden aliyoruz nasil yapiyoruz ?
bu sitede okudum canim bundan 2,3 ay önce ama kacinci sayfa hatirlamiyorum bi arastir sayfalari bak neler cikacak
Canım yanlış hatırlıyosun bu sitede ilk deneyen bendim oda bikaç gün önceydi zaten 1 hafta kadar oldu duyalı daha önce bildiğimiz birşey değildi bende %90 doğruluk payı olduğunu duydum bakalım deneyenlerde belli olur sonuçlar ben çok inandım umarım doğrudur
evet canim yurt disindayim burda erken söylemiyorlar bu ayin 20de randevum var umarim söyler :) burda okuduklarima duyumlarima göre o test cogunda yanlis sonuc vermis
Canım yok ilk deneyen sen değilmişsin, deneyen arkadaşlar varmış. Paylaşmışlarda forumlarda...Canım yanlış hatırlıyosun bu sitede ilk deneyen bendim oda bikaç gün önceydi zaten 1 hafta kadar oldu duyalı daha önce bildiğimiz birşey değildi bende %90 doğruluk payı olduğunu duydum bakalım deneyenlerde belli olur sonuçlar ben çok inandım umarım doğrudur
Arkadaşlar anlatmışlar eczaneye siperiş verince geliyo evet
Canım yanlış hatırlıyosun bu sitede ilk deneyen bendim oda bikaç gün önceydi zaten 1 hafta kadar oldu duyalı daha önce bildiğimiz birşey değildi bende %90 doğruluk payı olduğunu duydum bakalım deneyenlerde belli olur sonuçlar ben çok inandım umarım doğrudur
canim burda eski sayfalari aratir baya arkadas var bu testi kullanan hatta doktoru bile 4d ultrasonda oglan demis bi arkadas vardi oda yapmis bu testi oglan cikmis ama kizi oldu arkadasin :26: artik neye inancamizi sasdim bende
suda var kizlar rüyalarinizdanda cikarabilisiniz yani tahmin edebilirsiniz yada diger hamilelikteki farklilik nasil bunda nasil
ben hep kizim oldunu görüyorum icimdende kizim olucagi cok geciyor
Canım yok ilk deneyen sen değilmişsin, deneyen arkadaşlar varmış. Paylaşmışlarda forumlarda...
Arkadaşlar anlatmışlar eczaneye siperiş verince geliyo evet
canim burda eski sayfalari aratir baya arkadas var bu testi kullanan hatta doktoru bile 4d ultrasonda oglan demis bi arkadas vardi oda yapmis bu testi oglan cikmis ama kizi oldu arkadasin :26: artik neye inancamizi sasdim bende
suda var kizlar rüyalarinizdanda cikarabilisiniz yani tahmin edebilirsiniz yada diger hamilelikteki farklilik nasil bunda nasil
ben hep kizim oldunu görüyorum icimdende kizim olucagi cok geciyor
vallahi benim diğer 3 kızımdan farklı bir hamilelik geçiriyorum. diğer hamileliklerimde tatlı manyağıydım et yediğimde midem bulanırdı. şimdi tatlı yiemiyorum ve et manyağıyım :)))
Bu duruma göre erkek mi sence rabiacım ?
vallahi benim diğer 3 kızımdan farklı bir hamilelik geçiriyorum. diğer hamileliklerimde tatlı manyağıydım et yediğimde midem bulanırdı. şimdi tatlı yiemiyorum ve et manyağıyım :)))
Gerçi rabiaya sormuşsun ama inş. erkekdir bende eti fazlaca yedim ve çok tuzlu yiyorum diğerlerinde aşırı mide bulantım olurken bunda hiç olmadı doktorumda biraz benzetti o testtede erkek çıkınca biz burdaki arkadaşlarla baya bi sevindik ama hayırlısı tabi bakalım bu kontrolde belli olucak
et asren oglan olur diye duydum ama nekadar dogru bilemem canim birde erken gebelik döneminde asiri gögüs büyümesi kiz diyorlar
ben sana bikac link veriyim onlari oku daha iyi tahmin edersin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...sedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-71.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ac-haftadan-sonra-cinsiyetini-ogrendiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/200930-16hafta-cinsiyet.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...72-midesi-bulananin-kizi-oluyomus-oylemi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...niz-erkek-kiz-mihadi-belirtilere-bakalim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eginizin-cinsiyetini-anlamak-icin-yontem.html
Gerçi rabiaya sormuşsun ama inş. erkekdir bende eti fazlaca yedim ve çok tuzlu yiyorum diğerlerinde aşırı mide bulantım olurken bunda hiç olmadı doktorumda biraz benzetti o testtede erkek çıkınca biz burdaki arkadaşlarla baya bi sevindik ama hayırlısı tabi bakalım bu kontrolde belli olucak
yaprakcim erkek cocugunda hamilelik rahat gecermis zaten ama bunlar sade duyumlarim bence senin oglun olucak icimden gecti
kizlar ben cikiyorum ALLAH hepinizi gönlüne göre hayirli saglikli evlatlar versin
iyi pazarlar arkadaslar
kızllar karnımın alt kısımlarına doğru bir ağrı var. bu iki üç günde başladı . ne olabilir aceba bir fikri olan var mı korkmaya başladım...
Korkma bence benimde yeni geçtri iki gündür vardı ve ağrı olunca hiç kıpırdama hissedilmiyo bugün tekrardan hissetmeye başladımm
yaprakçım birşey diyeyim mi ? içime doğuyor inşallllaahhhhhhhhhhh ikimizinkide erkek... ben böyle hissediyorum. Rabbim yanıltmasın ... Aminnnn
Amin canım inş. yanılmassın Allah herkesin gönlüne göre versin 3 kızdan sonra inan kendim gibi sevinirim hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez ben bir hafta daha geç öğrenicem senden tabi bu haftakendimi tutamayıp gitmessem
canım sanırım 13 haftalık hamilesin. bence bu hafta tut kendini 16-17 haftalıkken gitmeye çalış. sonra doktorlar kıza benziyor, göremedim erkekte olabilir gibi salakça şeyler söylüyorlar.... geceler bitmek bilmiyor bunları duyunca... biraz daha büyümesini bekle sonra git kontrole.... yoksa çok ama çok stres oluyor... kendimden biliyorum..(((
hayırlısı olsun arkadasım benımde 3 kızım var ınsallah gonlundekını kucagına alırsın burdakı herkesle beraberaranıza yeni katıldım. 3 tane Allah bağışlasın kızım var. şuanda tekrardan hamileyim. 4üncü ayımdayım. Yaprak kardeşin yaptığı testi bende yaptım. intelligender midir nedir. Sonuç erkek çıktı. çok ama çok mutluyum. yerimde duramıyorum kızlar.
Ama aklıma gep şu geliyor. Ya yanlış çıkar sa ? çünkü geçenlerde doktora gittik kıza benziyor dedi. çok ağlamıştım eşimin yanında. Allahtan anlayışlı bir eşim var sürekli beni teselli ediyor. Kızlar çok korkuyorum. Bu düşündüğümüz son çocuk. Bunun erkek olmasını çok istiyorum. Allahımmmmmm. Umarım bu test doğrudur yaaaa. O zaman çok ama çok sevineceğim. 22 sinde doktor tekrar ultrasona gel bakacağım dedi. O zaman cinsiyet belli olursa buradan yazarım kızlar. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Bana dua edin lütfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?