- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.341
Kızlaaarr günaydın ben gelddiim sayfalar ne kadar çok ilerlemiş geçmişi okumam uzun sürecek onun için bende önce bir günaydın diyeyim dedim
Nasılsınız görüşmeyeli yeni haberler vardır mutlaka
Günaydın kızlarr. Herkes umarım bugün güzel haberler alıırlar...
hep okudum sizlmeri ama hiç cevap veremedim.((
yaprakk hayırlısı olsun canım çok sevindim.ogluş oluyor sanarım..
himalia üzülme canım.rabbim neylerse güzel eyler.diyen senmisin diyeceksiniz.bende çok depresif şeyler yaşadım ikinci kızımda ama şimdi ne kadar tatlı teyzesi.iyikide olmuş diyorum:))
ezelşimdi hamilemisin degilmisin.tam anlamadım.
sinamben senin kinci kez erkek bebegin olacak sanıyordum ama listeye bakınca kızmış.çok sevindimm..
hamile arkadaşlarım allah gönlünüze göre verir inşallah...
Günaydın naber
kimse yok senle benden başka zaten
iyileştinmi ??
Günaydın kızlarr. Herkes umarım bugün güzel haberler alıırlar...
Günaydın naber
kimse yok senle benden başka zaten
iyileştinmi ??
günaydın ben geldim ama siz çıkmışsınız.haftasonum bol bol üşümekle geçti kombim bozulmuştu neyse yaptırdık çok şükür.bu arada 4 gün önceden hastalanıyorum.leke gelmiş kızlar.dün kardeşimi askere gönderdik acaba üzüntü etkilermi?ne kadar hassas yaratıklarız değil mi :))
günaydın ben geldim ama siz çıkmışsınız.haftasonum bol bol üşümekle geçti kombim bozulmuştu neyse yaptırdık çok şükür.bu arada 4 gün önceden hastalanıyorum.leke gelmiş kızlar.dün kardeşimi askere gönderdik acaba üzüntü etkilermi?ne kadar hassas yaratıklarız değil mi :))
günaydın bengü Allah kavuştursun askere yakının göndermek nasıl üzer biliyorum kesinlikle ondan erken gelmiştir şimdi kaç gün adet aralıkların
Nasilsiniz kizlar nerelerdesiniz, canim cikti hafta sonu, evi temizledim birde soguklarda hic cekilmiyor madem kimse yok gecmisi bi okuyayim bende gideyim bari ...
iyi dileklerin için saol canım.valla ben karıştırdım düzen müzen kalmadı herzaman 30-32 arası oluyordum.bu kez 26.gün oldum ilk defa böyle erken regli oldum.ya psikolojik ya da kullandığım vajinal tabletten mi oldu diyorum...sen naptın bakem bittimi hastalığın?bu ay çok çalışacağız kardeşim benden yeğen istiyor,hem rüyasında da görmüş geçen hafta...dayısına benzeyen bi oğluşum olsa hayırlısıyla...
inşaAllah canım inşaAllah erken gelmesinde de bir hayır vardır muhakkak belki bu ay yakalarsın oğluşu bende babasına benzeyen bi oğluş çok istiyorum huyu suyuda benzesin boyu posuda
kimsecikler yokmuş anca işimi bitirmiştim havadanmıdır nedir bilmıyom üzerimde bir ağırlık varrstres yapmaya başladım doktora gitmek istiyom bi yandan ama erken o yuzdende gitmek istemiyom ama zamanda geçmiyo sankım ooofff ooofff:95:
kimsecikler yokmuş anca işimi bitirmiştim havadanmıdır nedir bilmıyom üzerimde bir ağırlık varrstres yapmaya başladım doktora gitmek istiyom bi yandan ama erken o yuzdende gitmek istemiyom ama zamanda geçmiyo sankım ooofff ooofff:95:
kız okumadınız mı yazılanları Gamze gidemedi ya izmite kocasının işi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?