bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın naber
kimse yok senle benden başka zaten
iyileştinmi ??

HELENX canım hiçbirşeyi takma kafana kendi kendine içini yersin o olur kaynanaya bişey olmaz vallah o rahatına bakar sende ona iş yaptır madem yardıma gelmiş ver eline toz bezini bilmem neyi yapsın o zaman
Benim hamile olup olmadığımı anlayamamışsın yok canım hamile değilim ama işte adet olana kadar hamile nazını yapıyorum

Günaydın naber
iyileştinmi ??

canım günaydııınnn iyileştim sayılır sesim kısık bide öksürüyorum fırsat bu fırsat akşama acile gidip Elaranın bahsettiği şurup var ya balgam söktürücü opndan yazdırmak istiyorum ibşaAllah bir aksilik çıkmaz

Günaydın kızlarr. Herkes umarım bugün güzel haberler alıırlar...

günaydın sude inşaAllah arkadaşım muharrem ayı herkezin gönlündekinin nasip olması için vesile olsun inşaAllah kızlar gurbet güzelinin dediği 113 Fatihayı okuyalım dileğimizi dileyelim inşaAllah

Günaydın naber
iyileştinmi ??

günaydın ben geldim ama siz çıkmışsınız.haftasonum bol bol üşümekle geçti kombim bozulmuştu neyse yaptırdık çok şükür.bu arada 4 gün önceden hastalanıyorum.leke gelmiş kızlar.dün kardeşimi askere gönderdik acaba üzüntü etkilermi?ne kadar hassas yaratıklarız değil mi :))

günaydın bengü Allah kavuştursun askere yakının göndermek nasıl üzer biliyorum kesinlikle ondan erken gelmiştir şimdi kaç gün adet aralıkların

bence lekene dikkat et bu ay
işaret olabilir :)))

Nerdesiniz kızlar bugün
benim gibi pazartesi sendromandamısınız (
işyerimizde ısınmıyor bugün çok soğukkk((

merhabalar kızlar... artık testin sonucunu unutmaya çalışıyorum. çünkü teste çok odaklandığımda stres basıyor ve sivilcelerim çıkmaya başlıyor ((( yok erkek mi yok kızmı derken kafayı yiyecem sonunda herhalde.

Bu yüzden hiçbirşeyi kafaya takmamaya kaarar verdim. 22 sinde doktor kontrolünde umarım cinsiyetini öğğreniriz de biraz olsun rahatlarım. Ama yinede erkek olsun istiyorum be kızlar

Nasilsiniz kizlar nerelerdesiniz, canim cikti hafta sonu, evi temizledim birde soguklarda hic cekilmiyor madem kimse yok gecmisi bi okuyayim bende gideyim bari ...

günaydın bengü Allah kavuştursun askere yakının göndermek nasıl üzer biliyorum kesinlikle ondan erken gelmiştir şimdi kaç gün adet aralıkların

iyi dileklerin için saol canım.valla ben karıştırdım düzen müzen kalmadı herzaman 30-32 arası oluyordum.bu kez 26.gün oldum ilk defa böyle erken regli oldum.ya psikolojik ya da kullandığım vajinal tabletten mi oldu diyorum...sen naptın bakem bittimi hastalığın?bu ay çok çalışacağız kardeşim benden yeğen istiyor,hem rüyasında da görmüş geçen hafta...dayısına benzeyen bi oğluşum olsa hayırlısıyla...

Nasilsiniz kizlar nerelerdesiniz, canim cikti hafta sonu, evi temizledim birde soguklarda hic cekilmiyor madem kimse yok gecmisi bi okuyayim bende gideyim bari ...

merhaba canım , bugün pazartesi olsa gerek işler yoğun oluyo...haftasonu benimde kombim bozulmuştu soğuktan dondom valla temizliğide üşüdüğüm için yarım yamalak yaptım.

inşaAllah canım inşaAllah erken gelmesinde de bir hayır vardır muhakkak belki bu ay yakalarsın oğluşu bende babasına benzeyen bi oğluş çok istiyorum huyu suyuda benzesin boyu posuda

kimsecikler yokmuş anca işimi bitirmiştim havadanmıdır nedir bilmıyom üzerimde bir ağırlık varr stres yapmaya başladım doktora gitmek istiyom bi yandan ama erken o yuzdende gitmek istemiyom ama zamanda geçmiyo sankım ooofff ooofff:95:

gamzeyle görüşebildinizmi merak ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…